- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как преписвате ?
Утре имам много важен тест по математика, а при госпожата се преписва много трудно, но все пак съм успявала. Въпроса е, че този път ще събира телефони и чанти, ако пищова е на лист няма къде да го сложа, защото докато правим тест тя обикаля ! Моля помогнете спешно е !
Аз обичам живота и той обича мен
Еми вземи си два телефона и дай единия на учителя. При мене поне става като си сложа пищова за долната част на вратовръзката от униформата.![]()
![]()
Но честно да ти кажа по-добре вземи си научи нещата - аз поне вече не виждам смисъл в преписването!
![]()
Ама все пак мързела при някои е в малко повече .....
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ако си момиче отиди с пола... Слагаш пищова в чорапогащника и като седнеш леко си загъваш полата... останалото е сравнително лесно!
Аз си крия пищовите в ръкавите.![]()
![]()
само на знам каква е тази контролна по математика като си знаеш предварително задачите![]()
а иначе.. вместо да се чудиш как да препишеш вземи седни и научи за 1 час някой неща и толкова![]()
От целия си опит съм се убедила,че от пищов написан на ръката по-добро НЯМА!!Колкото и да мислят,че е остаряло и смешно,но върши страхотна работа.Виждаш,че учителя не гледа към теб,дигаш ръкава поглеждаш квото ти трябва,пускаш ръкава,СЕКУНДИ!
Досега винаги е успешно при мен!Тоя телефон къде ще го скриеш,вижда се като гледаш настрани...ръката ти е на чина,не е нужно да мърдаш или друго. Това е
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Попринцип не преписвам - миналата година само май два пъти съм преписвала (грешно, ама карай) Бях оставила тетрадката под чина и не знам защо при теб не става ... Друг път пък бях ссложила листа на единия празен до мен стол, но ме хванаха
Най-забавното е, че въпреки всичко пак си имах двойка и тройка
Затова според мен най-хубавото е да си седнеш на Д-то и да учиш здраво - така правя аз, надраснала съм гивече тези неща с преисването
![]()
По принцип се правя,че си търся нещо в чантата
или си ги крия по джобовете или под листа,
на който ни е контролното.;д
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ох,аз така и не мога да преписвам.Просто.. не ме бива в тия неща.Повече обичам да си подсказвам с някой,да сверявам и общо взето да работим заедно,но не мога да си правя пищови.Единственият начин,който работи безотказно,е да си го напиша някъде на ръката.Знам,че аз докато го напиша сигурно ще го запомня,но все пак... ;д Ако искаш да се драскотиш,това действа на 100%.![]()
Пищови правя когато съм в наистина безизходна ситуация. Правя ги на компютъра, много дребен шрифт, и пиша само необходимите неща, без ненужни подробности.
С по най-много 10-тина думи на ред. Правя ги на различни "абзаци", като в стихотворна форма. Изрязвам ги и стават много мънички, по-малки от касова бележка.
Пъхам в джобовете и когато ми потрябват, издебвам кога учителя не ме гледа, вадя и каквото мога, чета и пиша.
По тоя начин действам, ако крайно се нуждая от преписване.
Иначе предпочитам да си подсказваме с някого, по-добре е, ама кой както се уреди.
Преписвам от телефона. Влизам в гугъл и търся отговорите.Госпожите си дремят на бюрото.. И не им пука. А като ме изпитват устно, си записвам урока говорейки бавно в мп3 формат. После само го пускам на слушалката и го "разказвам"
![]()
Със стилНе, бе... аз не преписвам, случвало ми се е, ако не знам нещо да попитам така тактично колежката зад мен, но да преписвам - неее...
![]()
Live now, this is your time!
В миналото у-ще преписвах много, от учебника, от някой който си е научил и така.. сега не преписвам, гледам да направя добро първо впечатление![]()
та.. после да преписвам, когато най-малко го очакват учителите![]()
хахаа Ти ме разбиПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Пт. Всеки път различко. Зависи по кой предмет еНо най-често си пиша по тялото или гледам от телефона(което преди това съм си написала)
![]()
awerw♥
Аз не преписвам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
И аз не преписвам иначе ако преписвам си хвърлям химикала на далеко търся го и така се надигам и гледам в листите на зубарите[/img]
По математика, ако немога да реша нещо пиша задачата на черновата и я давам на момичето до мен да се пробва да я реши.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Преснимвам си учебника на малък формат, пиша си на ръката или си пиша малки листчета
ПРОДАВАМ И ДАВАМ ПОД НАЕМ НАЙ-НОВИТЕ МОДЕЛИ МИКРОСЛУШАЛКИ ЗА ВЗЕМАНЕ НА ИЗПИТИ БЕЗ НИКАКВИ КАБЕЛИ
http://www.microslushalka.eu
0897516793
0885627796
0878445069
![]()
Една моя съученичка си беше направила хартиени гривни на двете ръце и на тях бе написала плановете по История, върху които ни беше контролното. Много удобно.
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
По математика съм седнала до двама зубари и те свършват още в 20-та минута на часа и после ми решават задачитеНо иначе си пиша на един лист някои неща,които предварително са казани и ги слагам под контролното и когато даскалката не гледа преписвам
Попринцип не преписвам многоНо 6ти клас някъде.. щяхме да правим тест по история и ме мързеше да уча (знам, че мързела до нищо не води
) чудех се как да препиша.. от учебник ли, от листчета, от телефона.. Накрая проявих изобретателност
![]()
(даскалката винаги ни хващаше) Имах една mp4-ка и направих запис :P тоест четях уроците и машинката записваше
![]()
Така направих теста за 6, учителката не ме видя със слушалките, защото носих поло.
![]()
![]()
Ето от подобни хора човек трябва да се пази ;]Първоначално написано от annie2
Иначе не си правя труда да преписвам![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.