.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Кой е най- добрия български университет?

Здравейте! Тей като много се вълнувам от тази тема бих искала да чуя ващето мнение по въпроса. Ако някои ще учи, учи или е учил може да каже и за някои чуждестранни университети. (Извинявам се , ако има друга такава тема...просто не я открих)

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Български - за мен само СУ си струва.Само това,че само неговата диплома се познава в чужбина говори само по себе си.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Няма да получиш адекватен отговор , защото всеки университет си има своите плюсове и минуси. Пък тук всеки ще защитава своя университет и ще обяснява , че е най-добрия. Едно висше училище за добро се определя по базата , с която разполага , реализацията , след като завършиш и още куп други неща. Затова отговор на въпроса ти едва ли ще получиш. Това е мойто мнение.

А какво е мнението ви за Икономическия университет във Варна? Питам,защото засега съм се насочила към него и СУ също не изключвам като вариант

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Български - за мен само СУ си струва.Само това,че само неговата диплома се познава в чужбина говори само по себе си.
    Колкото е невероятно да ти се струва, единствения университет в България със сертификат за международно признаване на дипломата в момента –освен Американския в Благоевград- е частният Варненски свободен университет. Това самата аз го научих наскоро. Дипломата им е издава и на един чужд език по избор, така че не ходиш да ти я превеждат и т.н.
    Но кой е най-добрият университет в България.. не знам! Не мисля, че има такъв . Навсякъде вече приемат куцо и сакато.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ще гласувам за СУ.

МУ София - университет номер 1 в Б-я. Така пише в сайта им.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    СУ,въпреки че според мен няма такова понятие като най-добър поне в Б-я.

Повече от фен
    Ама кое му е доброто на СУ, хора? Преди 20 години - да. Но сега приемат по 150- 200 човека на допълнително класиране, които изобщо не са кандидатствали в този университет с изпит и са взели матурата на поправителната септемврийска сесия. Моя бивша съученичка влезе там българска филология тази година, като не си беше взела втората матура май месец, а я взе септември и се записа на допълнителното класиране. Също така влизат право 300 човека, а завършват 500. Как става този номер? И това си го пишат из техния форум, и то именно хора, които учат в СУ в момента.
    Няма добри университети в България.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Зависи за каква специалност. Едно е медицина в СУ, друго е в МУ. Кажи за какво точно, защото по принцип не можем да ти дадем точен отговор.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си