.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

пъпки по лицето

Здравейте,нов съм във форума,но отдавна чета темички тука.Имам един проблем с тези пъпки.Мога да кажа че са по цялото ми лице изчезват за 2-3 дена и след това се появяват отново!Пробвал съм различни спиртове,кремове и лосиони... ефект малък,кожата свиква с тях много бързо и ефекта след това е 0-лев!Кожата ми лестно се "мазни" и трябва и това да играе роля в появата на тези пъпки!Какъв съвет бихте ми дали?

Град
    Шумень
    Аз съм същата. Какви ли не препаратаи съм ползвала, псоледния, който и до момента ползвам, много добре ми действваше, но кожата ми вече и към него привикна. Съжалявам че ще го кажа, но мисля, че ще трябва да си живееш така. На мен също не ми е лесно, защото първоот, което видя в огледалото са пъпки с различна големина, сорт и цвят- все едно си на пазар! Ще мине предполагам след като отшуми пубертета. Препоръчвам да ходиш поне веднъж на месец на козметик. И да не си пипаш пъпките за да не пламне съвсем лицето ти.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Момичета ставаме трима \/
    и на мен ама нищичко не ми помага...
    Ползвам Гарниер 3 в 1 и засега ефекта е положителен, смятам да си взема и сауна за лице...Дано ми помогне, писнаха ми тия пъпки имам ги от 14 годишна, а сега съм на 19
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Повечето постове ще ти кажат Гарниер 3 в 1 и действа.

1000000 такива теми

1 шишенце Салицилов спирт 1% + 6,7 таблетки хлорнитромицин.Действа!
    Пътеката ли стана тясна или вие пораснахте? Гледайки нагоре, малко се захласнахтеее . ;]]

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    ako nishto ne vi pomaga nai-dobre da otidete na dermatolog
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Много пъти съм се питала , защо давате толкова много пари за кремове , лосиони , спиртове , като не сте сигурни дали ще ви помогнат .. Просто идете на дерматолог ще ви излезне по - ефтино , отколкото да давате пари за медикаменти , които дори не знаете дали са за вашето лице + това от тях вместо да ви помагат половината ви "омазняват" или "исушават" лицата , пък после имам такава кожа , еми такава е след като се мажете със всичко , което се покаже на телевизора ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Знаете ли , че ми е писнало от дерматолози....всеки си казва различни кремчета и... никои не ми помагат поне на мен
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

da vi dam edin savet,malko skapi4ak,no sas sigurnos pomaga.Moita priqtelka ima6e MNOGO papki i to nai-razli4ni i prejali 30lv ili nz kolko bqha i si vze ot oriflame nqkakav komplekt s 4aeno darvo,no si vze vsi4ko-to bqha parvo s ne6to si mie6e liceto,posle go po4istva6e i posle se maje6e kato s lekarstvo za prez no6ta-izpolzva gi dokato ne i svar6iha i sega e ok-samo se grijo pove4e za liceto-po nqkolko pati se mie s bebe6ki sapun i predi lqgane go po4istva ili s nqkakav losion(no ne se doverqvaite mn.,nqkoi moje da uspori,no rakiqta-no da e slaba se spravq nai-dobre) i tova e ... malko pove4e usiliq i pove4e sredstva i 6e se haresate.Dano sam vi bila polezna i uspeh :P

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    po-dobre na dermatolog otkolkoto da se majesh s kakvoto i da e
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Момичета ставаме трима
    Само да кажа че съм момче и съм на 16

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Аз наскоро се поразрових и видях,че има добри отзиви за салициловия спирт с хронитромицина,който иска да пробва .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

И аз бях пъпчасала наскоро сутрин и вечер си миех лицето с едно от ейвон Planet spa с масло от мароканска роза и глина само че много ми исуши кожата и спрях да го ползвам и се мажа с един ректор за пъпки и завяхнаха
    ПП:на 14 съм момиче :]

am az sam na 17g ot 17.08 :P i da vi kaja tova koeto napiosah 100% pomaga-probvai naistina,nqma da ti navredi

Пробвай с Dalacin C, едно от най-силните се води и би трябвало да ти помогне.

Щом кожата ти се омазнява значи това е проблема-вземи си някакъв продукт който изсушава кожата (препоръчвам garnier Pure)

Град
    Сливница
    Пробвай с Acne Out крема и лосиона.На мен ми помага.

Град
    ВаРнАаАа
    Има най-различни глупости за акне обаче според мен трябва просто да опитваш докато оцелиш продукта който ти помага..аз почти нямам ама от време на време ми се появава някоя пъпка и направо полудявам..обаче сега си взех лосион "clean&clear" и наистина действа..предолагам,че ако си купиш и крема сичко ще е ОК..просто пъпките са мн упирито нещо и трябва много внимание..

абе няма нужда да си харчите парите и да си разжаляте кожата с разни лосиони и кремеове най ефикасният начин срещу пъпките е водата пийте по минимум литър и половина вода на ден и след време ще се изчистят пъпките и няма да се появяват черни точки и за по голям ефецт не пийте много кола и газирани напитки

Град
    ВаРнАаАа
    i bez shokolad

akne

zdr,az polzvam mnogo gotina maska za lice po4istva6ta e i mi pomaga za liceto,namalqha mi 4ernite to4ki i pupkite!mnogo sum dovolna!

Цитирай Първоначално написано от the @sshole
    абе няма нужда да си харчите парите и да си разжаляте кожата с разни лосиони и кремеове най ефикасният начин срещу пъпките е водата пийте по минимум литър и половина вода на ден и след време ще се изчистят пъпките и няма да се появяват черни точки и за по голям ефецт не пийте много кола и газирани напитки
    аз пия по 4 литра вода на ден .. и си имам същите пъпки наистина е полезно да се пие вода, но .. в случая не действа особено, поне при мен де

Цитирай Първоначално написано от MissitY
    1 шишенце Салицилов спирт 1% + 6,7 таблетки хлорнитромицин.Действа!
    +1 наистина помага успех
    Love is a feeling
    Give it when I want it
    cause Im on fire
    Quench my desire
    Give it when I want it

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Много пъти съм се питала , защо давате толкова много пари за кремове , лосиони , спиртове , като не сте сигурни дали ще ви помогнат .. Просто идете на дерматолог ще ви излезне по - ефтино , отколкото да давате пари за медикаменти , които дори не знаете дали са за вашето лице + това от тях вместо да ви помагат половината ви "омазняват" или "исушават" лицата , пък после имам такава кожа , еми такава е след като се мажете със всичко , което се покаже на телевизора ..
    Прав/а си,че не трябва да се използва всичко,за което се чуе,защото все пак не знаеш каква е причината за акнето и какво точно е то (т.е. какъв вид).Но от личен опит знам,че всеки дерматолог буквално си прави експерименти с това акне.Всеки ти изписва различни мазила и хапчета.И не излиза по-еВтино,поне аз като ходих ми изписа 2 рецепти за по 50 лв и ми каза пак да ида.Общо взето само пари да се харчат,а резултат никакъв!!!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Пробвайте с Gentamicin, купува се от аптека,води се вид антибиотик-под ф-мата на крем си вземете...Лицето ми си изчисти за седмица.
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си