- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки с презерватив?
Веднъж от любопитство почнах да правя с презерватив,обаче много бързо го свалих,защото усещането е ужасно...
То къв е смисъла, майна, да смучеш латексО?!
maDamn
Правя го без кондом ..
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
браво бубке така ни харесва на нас ;д
6б3З10
Свирка с презерватив не е никфа свирка ;дд
Къв е смисъла с гумата.. ;дд ....
Глупаво е, наистина е глупаво, ще се обидя ако ми правят свирка с презерватив. Да не говорим, че ще я заболи устата докато ме откара до края..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
АЗ ГО ПРАВЯ С ГАДЖЕТО СИ ВИНАГИ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ...ПИЯ ХАПЧЕТА
Наистина може да си лепнеш херпес и други венерически болести от свирка..Даже наскоро четох за някакви проучвания,че ЧПВ се предавал и орално и може да доведе до рак на гърлото..много гадна работа. Но не правя свирки с презерватив,на мъжете не им харесва.
Believe in yourself.
Даа даа всички момичета, никога няма или не сте правили секс за една вечер, до тук извън темата. Относно това, орален секс с кондом, то момичето трябва е доста опитно, че да усетиш нещо качествено. Иначе до сега винаги са ми правили без и не се оплаква, определено чувството ще е доста по различно, но и идва и следващия момент, че бившата ми беше казала, че било супер гадно, имало вкус на някаква гадна гума. Така, че извода е, ако е с не познат бой с гума, ако си е твой си го пери без.
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Мацката дето му духа трябва да е изключително опитна, че да се наслади на свирката.
Ако спин се хващаше така лесно, колкото си мислите,в циганските махали броя на обитаващите ги щеше да е доста по-нисък. Но за жалост СПИН-а не си свършва работата.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Чиста проба тормоз си е това, дами.![]()
На теория можеш да хванеш СПИН от свирка: ако имаш раничка в устата(да кажем, че си се прехапала много силно или имаш кървящи венци) и пича, който е заразен със СПИН, ти свърши в устата, има голям шанс да се заразиш и ти.
а като правиш свирка без кондом,има ли вероятност да забременееш :Д моля без обиди,но се интересувам (I'm interested in) не съм наясно точно с тази част от темата,с другото съм запозната![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5