- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки с презерватив?
свирка с презерватив тва ще е направво отвратително :X)
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Странно и нелепо! Секса с презерватив е кофти, а свирката въобще няма да е свирка. Извинявай те, след като ще правя свирки очаквам в устата си да имам член, не гума.
Мацката дето му духа трябва да е изключително опитна, че да се наслади на свирката.
Казвал съм го и преди - ако иска да ми свири с гума, най-много да я изгоня. Подбирам си достатъчно добре партньорките и не се налага да се презастраховам чаак толкова. Съгласен съм с Мачока и Щрудел.
Welcome to the Jungle...
правя го без, докато му се надърви примерно , после слагаме презервати и продължаваме към съществената част ..
не съм правила със. мисля,че този презерватив можем да си го ползваме за взаимно удоволствие , да не го похабьваме един вид![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
Ако спин се хващаше така лесно, колкото си мислите,в циганските махали броя на обитаващите ги щеше да е доста по-нисък. Но за жалост СПИН-а не си свършва работата.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Чиста проба тормоз си е това, дами.![]()
На теория можеш да хванеш СПИН от свирка: ако имаш раничка в устата(да кажем, че си се прехапала много силно или имаш кървящи венци) и пича, който е заразен със СПИН, ти свърши в устата, има голям шанс да се заразиш и ти.
а като правиш свирка без кондом,има ли вероятност да забременееш :Д моля без обиди,но се интересувам (I'm interested in) не съм наясно точно с тази част от темата,с другото съм запозната![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Рано ти е да срещнеш Бог ALetterFromTheSkyИ между другото, обидния тон не ми въздейства - ние сме на една възраст (нали на 20 беше).
По темата: Свирка с презерватив е като секс без докосване.
Твърдо без ... пробвала съм и със, но само от любопитство за вкуса на кондома. Иначе първо на момичето не е приятно, да не говорим, че момчето не изпитва същото удоволствие ( да не кажа никакво) както без ... !![]()