Здравейте,беше ме доста срам да пусна тази тема,но вече не издържам и реших да я пусна.Та проблемът ми е,че зърната ми са подпухнали.На 15 съм,момче съм.Така са ми от почти две години.НЕ СЪМ ДЕБЕЛ.Майка ми ходи до личната ми лекарка да я попита и тя без да ги е видяла е казала : "ТОВА Е ОТ ПУБЕРТЕТА,СПОКОЙНО"..лол вече 2 години нито мога да ида на плаж с приятели,а пък на морето ме срам да си сваля тениската.Другото което е,че нямам голям корем,но нямам и плочки,но освен широки тениски не мога да нося никакви други защото много гадно отдолу зърната надуват и стои много смешно.Когато ми е студено или ги намокря със студена вода и изтръпна,зърната си стават нормални,но това за период от една минута и после пак се "надуват".Ужасно е просто.Доста често се оплаквам на майка ми,че ме е срам и т.н,но тя все казва "ЩЕ ТИ МИНЕ,ОТ ПУБЕРТЕТА Е".Показвах и статии за Гинекомастия,но тя казва "ТОВА НЕ Е КАТО ТВОЕТО" и спираме да говорим по този въпрос.
Някой може ли да ми каже колко пари горе-долу струва операцията на тази ужасна "болест" ?
Мога да постна и снимки,само някой да ми помогне.Моля Ви !
И моля Ви,без подигравки и критики,аз не съм виновен,че съм така. ;((