- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Депресия
Искрено ли вярваш, че със "стегни се, мотивирай се, имаш слаба психика", помагаш с нещо?
честно казано , не , но не това е целта ми. Както виждаш съм написала и други неща, просто го ръчкам да говори/пише(споделя), която е главната ми цел. Предоставям му внимание, от което очевидно има нужда.Първоначално написано от WaterLilly
а форума за какво е ? и този раздел конкретно?Не знам защо,но повечето си мислите,че по форумите 100% трябва всичко да е смислено и велико и да е с философска стойност,още повече,че това е спам раздел.сдухан е и си спами,какво значение има защо и как ?Първоначално написано от sToyAncHo
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Е ся нали тряя да тролвам и да спамя и да трупам мнения.. кво ми се карашПървоначално написано от lightcameraction
![]()
Векове наред хората преборват депресията с алкохол и блудства с противоположният пол.
Creative Technologie
А кво друго й остава да каже?Първоначално написано от WaterLilly
В крайна сметка никой не може да ми реши проблемите и никой не е длъжен да се занимава с емоциите на който и да било. Убедил съм се, че поне аз лично дори да ми се предлага помощ предпочитам да си седя потиснат и сдухан, явно така си прося вниманието пък.
Аз ако исках да се променя и да вървя на някъде отдавна щях да съм се променил, ама предпочитам да си бозя на едно място. С думи едва ли някой ще бъде от особена полза -.-
всичко е прекрасно днес
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ СЕ ИЗКАЖА С ПОМОЩТА НА ЕДНА МНОГО ХУБАВА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА.Първоначално написано от KumchoValcho
"клин клин избива"
дид ю гет ит?
Клин клина избива-противодействие на нещо със същото средство,така например нова любов помага за лечение на старата!!11
т.е. да си създам други негативни емоции, за да залезнат старите
ахам ок
И при мене се завръща (ако въобще си е отивала)
ама т'ва време супер ме подтиска и искам само да си смъкна щорите,да си легна на топло,да се завия през глава и да заспя
няма ли да ми отговориш?Първоначално написано от KumchoValcho
ъъ.. на кое? задай пак въпросаПървоначално написано от cweeet
![]()
М не точно
Визуализирам си музикални клипове, но няма как да ги реализирам, защото изглеждат доста високо бюджетни![]()
Твърде много мислиш и това те натоварва. Не ти помага, само се заплиташ повече и не правиш нищо, блокиран от постоянното осмисляне.
Безкрайно познато ми изглежда както жалването, така и безкрайните размишления, усукването на мислите в различни посоки и съставянето на теории.. Ама ти сам виждаш, че да обмислиш всичко от всички ъгли не помага винаги. Ако искаш промяна, наистина трябва да направиш нещоКаквото и да е. Промени/предприеми нещо. Довери се на интуицията си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Toчно така ^^ Ще слушате кака си Зомби, тя знаеПървоначално написано от thegreenzombie
![]()