.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..

Котката ми..

В последно време котката ми буквално е като полудяла. Както си спи и изведнъж се буди и започва да следи нещо из стаята тича из целия апартамент като психясала и като че ли се крие от нещо. Зениците и стават огромни и направо ме плаши..
    Дали вижда нещо което е невидимо за човешкото око?

П.С.: Извинявам се за тъпия въпрос, но вече започвам да се плаша. Дори си въобразявам, че ми изчезват неща а всъщност ги намирам, но на друго място..явно забравям къде ги слагам. не зная и аз вече..

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Ами, възможно е. Котките долавят много по-голяма част от светлинния спектър.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Разгонила се е. Ебанйе ѝ требе.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Разгонила се е. Ебанйе ѝ требе.
    Кастрирана е.

Мега фен
    игрива ли е по принцип?, да не и се играе?, да не я е хванало лудешка игривост?

и мойта котка е така нз как да се справя с него.. седа си аз и той стои и изведнъж скача на лицето ми доста ме драска.. и постоянно бяга и играе и драска.. гледа към стената и много мяука.. нзз мноо ли му се играе

Мега фен Аватара на Concussion
    Ами, ако стаята ти е облепена с плакати на Black Veil Brides или ако постоянно пускаш музиката им, то и аз бих се побъркала...

Да не в храната да има наркотици?
    Im back...

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Доста евтин начин да друсаш, ако има такива екстри в котешката храна

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Ами, ако стаята ти е облепена с плакати на Black Veil Brides или ако постоянно пускаш музиката им, то и аз бих се побъркала...
    Да, благодаря ти за изчерпателния умен отговор.

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Всъщност, дали е възможно като пуша трева да я хваща и нея от дима..знам ли.. О.О

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^ http://cats.about.com/od/healthfaqs/...juana_cats.htm

Ако беше от това щеше да е летаргична. Съветвам те да спреш да я излагаш на това - ДОСТА вредно е за котки (както виждаш и в кома може да изпадне).

И спри да се притесняваш за хиперактивността - вземи ѝ някакви нови играчки да се занимава, погледай програмите за котки по Animal planet, oстави я да се налудее - животно по цял ден затворено вкъщи, много ясно че ще дивее.

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Решението е много просто . Капани за мишки, или отрова за мишки ( не много препоръчително ). В крайна сметка коотката ти е калпава и не може да хване няколко дребни мишки, или е некадърна, от където пък следва, че може би е и кьорава, от там пък следва, че може да е гонят сомнамбули, да ходи на сън, да има кошмари, или пък просто да не може да си отвори вратата на тоалетната, следователно карате да се напъва животинчето и, че ако и собственика и е на това, дередже не очите му/и ще изпъкнат като на (кьорав циганин, кюлче злато), ами ще заведе животинчето на ветеринар, вместо да пита в форум, при това във възможно най-"психясалия" раздел, и възможно най-далечния от проблема. Ако искаш котката ти да е мирна нощем и давай по 1 приспивателно и даже до обед ще ти е мирна, а в останалото време ще е като дрогирана с фалшива дрога.
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

на хероин е
    Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
    По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!

Фен
    Град
    Pasadena, CA
    на LSD е

True story.

KOттткиии

Аз имам две котки, брат и сестра са, но адски различни. Момичето е плахо и само се крие. Момчето мога да го разтягам като ластик. Понякога се зазяпват в "невидими" неща, но аз мислех, че е нормално? Котките нали виждат по-добре от нас, поне в тъмното.

Мега фен Аватара на Concussion
    Искам да си имам котка.

[img]мииии да ти подаря тигровата ми котка? тя е женска, ваксинирана, обезпаразитена и тренирана за тоалетна. Ето ги на снимката ми-аватар. [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си