- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Котката ми..
В последно време котката ми буквално е като полудяла. Както си спи и изведнъж се буди и започва да следи нещо из стаятатича из целия апартамент като психясала и като че ли се крие от нещо. Зениците и стават огромни и направо ме плаши..
Дали вижда нещо което е невидимо за човешкото око?
П.С.: Извинявам се за тъпия въпрос, но вече започвам да се плаша. Дори си въобразявам, че ми изчезват неща а всъщност ги намирам, но на друго място..явно забравям къде ги слагам.не зная и аз вече..
Ами, възможно е. Котките долавят много по-голяма част от светлинния спектър.
Разгонила се е. Ебанйе ѝ требе.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Първоначално написано от gandalfepi4
Кастрирана е.
игрива ли е по принцип?, да не и се играе?, да не я е хванало лудешка игривост?
и мойта котка е така нз как да се справя с него.. седа си аз и той стои и изведнъж скача на лицето ми доста ме драска.. и постоянно бяга и играе и драска.. гледа към стената и много мяука.. нзз мноо ли му се играе
Ами, ако стаята ти е облепена с плакати на Black Veil Brides или ако постоянно пускаш музиката им, то и аз бих се побъркала...![]()
Да не в храната да има наркотици?
Im back...
Доста евтин начин да друсаш, ако има такива екстри в котешката хранаПървоначално написано от TheMightyNadenica
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Да, благодаря ти за изчерпателния умен отговор.Първоначално написано от Concussion
Първоначално написано от TheMightyNadenica
Всъщност, дали е възможно като пуша трева да я хваща и нея от дима..знам ли.. О.О
^ http://cats.about.com/od/healthfaqs/...juana_cats.htm
Ако беше от това щеше да е летаргична. Съветвам те да спреш да я излагаш на това - ДОСТА вредно е за котки (както виждаш и в кома може да изпадне).
И спри да се притесняваш за хиперактивността - вземи ѝ някакви нови играчки да се занимава, погледай програмите за котки по Animal planet, oстави я да се налудее - животно по цял ден затворено вкъщи, много ясно че ще дивее.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Решението е много просто. Капани за мишки, или отрова за мишки ( не много препоръчително
). В крайна сметка коотката ти е калпава и не може да хване няколко дребни мишки, или е некадърна, от където пък следва, че може би е и кьорава, от там пък следва, че може да е гонят сомнамбули, да ходи на сън, да има кошмари, или пък просто да не може да си отвори вратата на тоалетната, следователно карате да се напъва животинчето и, че ако и собственика и е на това, дередже не очите му/и ще изпъкнат като на (кьорав циганин, кюлче злато), ами ще заведе животинчето на ветеринар, вместо да пита в форум, при това във възможно най-"психясалия" раздел, и възможно най-далечния от проблема. Ако искаш котката ти да е мирна нощем и давай по 1 приспивателно и даже до обед ще ти е мирна, а в останалото време ще е като дрогирана с фалшива дрога.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
на хероин е![]()
![]()
![]()
![]()
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
на LSD е![]()
![]()
![]()
![]()
True story.
Аз имам две котки, брат и сестра са, но адски различни. Момичето е плахо и само се крие. Момчето мога да го разтягам като ластик. Понякога се зазяпват в "невидими" неща, но аз мислех, че е нормално? Котките нали виждат по-добре от нас, поне в тъмното.![]()
[img]мииии да ти подаря тигровата ми котка? тя е женска, ваксинирана, обезпаразитена и тренирана за тоалетна. Ето ги на снимката ми-аватар.[/img]