- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Височина?
Няма да се паткаш аз съм 192 см висок и не ми е било проблем до сега с килограмите съм добре 87 кг, но си поддържам форма ходя на фитнес и лостове.На твоята възраст бях 190-1 см затова, че нямаш никакви проблеми с височината![]()
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Не харесвам високи мъже.![]()
.. но ако изключим това - ако не си клечка, бива.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На теб не ти е проблем колко си висок, а колко са високи момичетата? Намери си някоя 180 и няма да имаш ядове. Друг е въпроса, че е ужасно![]()
![]()
а? Кво повече може да искаш от това? Перфектно.)
и относно това което си написал, че всички са по 1.60- Явно не си намерих подходящата![]()
awerw♥
И как установи, че високите момчета са готиниПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Live now, this is your time!
Аз съм за високите момчета >.<.Може би ,защото и аз съм 1.72 и 3,понякога е много неприятно.Но ,наистина си е много смешно като видя някое момче 1.85-90 и някоя 1.60-65(:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
не знам за всички момичета,но аз обожавам високи момчета![]()
Високите и хубави момчета винаги правят добро първо впечатление.
Аз пък съм нито тапа, нито висок-1.83,80кг,имам приятел който е 2.02 и като застана до него направо.. ама добре, че по тяло поне го бия..
Приятелката ми е 1.74 и ми е идеална,иначе и на мен ми става смешно като видя двойка с 25см разлика в ръста..
хубаво е, че си висок
само да не си кльощав и висок, че ще приличаш на улична лампа
nigga stole my bike
Хехе,много добре казано!Първоначално написано от horacio
![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Ехх,високи все да има...високи момиче какво ще правим иначе![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Супер си, щом казваш и че тренираш. За приятелка не се притеснявай ти като си я харесаш няма да ти прави впечатление. Аз съм 1,66, a приятеля ми е 1,90. Сигурно е смешно, но на мен не ми е проблем.
Ако натрупаш мускулна маса няма да имаш равен.Грижи се за тялото си!
екстра си братаз кво да кажа като съм на 15 а съм 195
не съм като тебе 87 кила ама кво да се прави
![]()
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\_______//___o_/
Зависи какво момиче питаш. Високите го приемаме за мега якото,а ниските го намират за супер отблъскващо. И всички сме прави, всеки с гледната си точка.Първоначално написано от Stifffler
Но и реално си мисля, че всяко момиче би предпочело с 20 см. по висок, отколкото по-нисък.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Съзнателна причина - щото обичам да нося високи обувки и не искам като се кача на някви, да съм една глава над него.Първоначално написано от Boyman
Подсъзнателна причина - щото високият мъж внушава сигурност, мощ, способности - точно това, което привлича жените от времето, когато са живеели в пещери.
Аз съм на 16 и съм 1,97. Всички много ми се кефат така че колкото по-висок толкова по-добре)
Високите момчета са по-предпочитани... поне от мен ^^. Добре си си, а и това че повечето момичета били по 1.60 - има ги и по-високи, а има и токчета.![]()
охооо на 16 години - колкото мен. 188см сии а аз съм 180см елееее колкко перфектно звучи :3. И не си някой сух идеален си бе момченце ела при менннн ...![]()
D
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Привлекателно... високите мъже са ми слабост *blush*