.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Кога да спра !?

Значи да ви разкажа малко за моята историика и да по-коментираме

Та така... Значи с 1момче сме заедно от 4месеца... аз на 14 той на 26 ... Постоянно сме заедно ... всеки ден... Казва ми че много свикнал с мен и ме обича, че в началото е било само ей така ... На мен също в началото ми беше ей така.. А сега се привързах и дори мога да кажа че и аз го обичам .. И така крием се т.е всички абсл. знаят за нас но не го показваме... Само пред мойте и неговите приятели .. И сега мисля едно нещо ... Въпреки че го обичам... Мисля да му кажа по рано край на нашите отношения или да ходим публично или няма смисал само да се крием... И някой може ли да ми даде някви савети няма значение какви ... Дори и как да му го кажа !

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм... ти си на 14, а той на 26? Това не ти ли се струва малко ненормално? И едва ли ще разкрие връзката ви публично. Вашите могат да го съдят.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Не се занимавай с глупости.

Супер фен Аватара на lubovvv
    Това е педофилия и той много добре го знае ама му е много по лесно да залъже едно 14-годишно недорасло хлапе, щото големите мацки не му се връзват...пффффффф, жалко
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    О да! То е педофиля и да е на 18, ама карай! Моралисти...пффф.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Не мога да разбера кво намира един мъж на 26 в момиче на 14
    NOH8

Голям фен Аватара на pofek
    Дупка!
    I don't follow rules,I let the rules follow me!

http://www.youtube.com/watch?v=IuiI26ePr-0

Град
    Студентки град .. ;d
    Какво намира ли ? Както вече споменаха , че може да си прави с нея каквото си поиска и тя естествено , привързаната , на всичко което каже ще повярва .. През деня кеф , вечер да се видят , да и поговори простотии , да я изчука /не знам дали това го правиш и се надявам не/ и после на дискотека , още някоя п*тка да изчука .. па дали не е кеф ..
    Може и да бъркам , може и наистина да те обича , в крайна сметка любовта граници няма , но е много тъпо според мен ... просто му кажи истината и това е . Намери си някой на твоята възраст .

Град
    Цитирай Първоначално написано от skandalenn
    Какво намира ли ? Както вече споменаха , че може да си прави с нея каквото си поиска и тя естествено , привързаната , на всичко което каже ще повярва .. През деня кеф , вечер да се видят , да и поговори простотии , да я изчука /не знам дали това го правиш и се надявам не/ и после на дискотека , още някоя п*тка да изчука .. па дали не е кеф ..
    Може и да бъркам , може и наистина да те обича , в крайна сметка любовта граници няма , но е много тъпо според мен ... просто му кажи истината и това е . Намери си някой на твоята възраст .
    К'во да си търси някой на нейната възраст? Като всички "момченца" под 18 са пълни сополи. Па и тия на 18 и отгоре също!
    Пръски мозък се сивеят

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Нямам думи!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Град
    Студентки град .. ;d
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    К'во да си търси някой на нейната възраст? Като всички "момченца" под 18 са пълни сополи. Па и тия на 18 и отгоре също!
    а другите не са ? както казах , лесно могат да ви лъжат и кат сте заслепени , защото той е голям и т.н и показва , че мисли за вас си мислите , че няма как да ви лъже .. я се осъзнайте . Дали пък няма свестни на тази възраст ?

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от HotLife

Град
    skandalenn Не съм на 14, драга! Като ги виждам връстниците ми кви са сополи, и по-големите и по-малките от тях, колко струват... Айде намери едно нормално момче на 14, и ще ти правя евала! И ти не си вярваш на думите май. Не е колко са големи, а какво е отношението. Ама някои хора явно обичат да им барат задниците и циците - новата вълна романтика.
    Пръски мозък се сивеят

anonymous708973
    Guest
    Ама някои хора явно обичат да им барат задниците и циците - новата вълна романтика.
    Абе, те на 17 продължават да са така, ти за 14-годишни ми говориш. Днес си стоя, обута с панталон и наведена леко напред и нали знаеш как леко ти зее панталона? Една шматка (мъжки пол, де) от моя клас наднича, пипа.. викам "Алоу, къде се намираш?", той ми се смее като ряпа...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от pofek
    Дупка!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Ама някои хора явно обичат да им барат задниците и циците - новата вълна романтика.
    Абе, те на 17 продължават да са така, ти за 14-годишни ми говориш. Днес си стоя, обута с панталон и наведена леко напред и нали знаеш как леко ти зее панталона? Една шматка (мъжки пол, де) от моя клас наднича, пипа.. викам "Алоу, къде се намираш?", той ми се смее като ряпа...
    Ами аз това казвам! Еднакви са - сополи! Никво чувство за уважение, ухажване и романтика. Разгонени сополи.
    Пръски мозък се сивеят

Luidgie, чакай малко. За теб връсниците ти са сополи, недорасляци и не знам си какви, ама за едно 14 годишно момиче, не са. Повече допирни точки ще намерят, понеже ще са приблизително на един акъл.

И моите връсници не са китки за мирисане, за тва разбирам предпочитанията им към по-малките. В обкръжението ми виждам това- все двойки с по 5-6 години разлика, които се разбират.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    'Щото спорите - отношението е еднакво и на 14, и на 24, и на 34. Не е до години, ми до възпитание и умствен багаж. Няма как да не си поглеждаш детето и после да се чудиш 'що вместо млад, умен мъж е израснал паразитиращо мрънкало. Просто онова типично мъжко излъчване, вдъхващо респект, все по-рядко се среща и не е до възрастовата граница определено.

Иначе и аз да бях на 26 и да ходех с 14-годишни дечурлига, и мен щеше да ме е срам да се появявам на публични места. Такива връзки бол иначе, някакъв посредствен пич с току-що навлязла в пубертета девойка, ама чаровен, интелигентен, амбициозен мъж да се сваля с деца никога не съм виждала, което си е показателно.

извинявам се че така се исказвам , но според мен той просто гледа да ти го наръга.. ) ... ии съм сигурна че има и свестни момчета на 14 , но кой е казал че трябва да са точно на твоята възраст ? .. 1 2 години по голееми

Град
    Студентки град .. ;d
    Luidgie , това че вие не забелязвате такъв тип момчета и сте изстрадали много , не значи че няма ... И ти не си по-права като слагаш всички под общ знаменател

Град
    Luidgie , това че вие не забелязвате такъв тип момчета и сте изстрадали много , не значи че няма ... И ти не си по-права като слагаш всички под общ знаменател
    Аз не се занимавам с малки пикльовци, че да съм изстрадала от тях. Просто забелязвам околните. Или ще ми кажеш някаква статистика? Която ще оборя много лесно.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Студентки град .. ;d
    Аз не се занимавам с малки пикльовци, че да съм изстрадала от тях. Просто забелязвам околните. Или ще ми кажеш някаква статистика? Която ще оборя много лесно.
    Никакви статистики няма да ти водя , то си личи , че има много боклуци и какво от това ? Значи ли , че няма свестни момчета ? Същото е и с момичетата .. повечето кифли , малки дрисли , не знаещи какво искат от живота и такива които един свестен разговор не можеш да завържеш .. но това не значи , че няма и свестни ...
    Другото .. в момента баба ми е на 33 години , мислиш ли , че е нормално ? Още нещо , как мислиш , че ще реагират родителите и на такова нещо ..

Град
    Баба ТИ е на 33? :д Абе всеки си гледа интереса. Свестните момичета не се задоволяват с безсмислено обарване и лигави смс-и от разгонени пикльовци, някои обичат старомодното ухажване. (колкото и смотано да звучи) Никой пикльо не може да ти го даде това. Имат друго виждане, да има един на 100, който да знае как да се отнася с момиче и до там. Не ми ги хвали пикльовците. Всеки си гледа интереса и гледа как да задоволи нуждите си. Някои девойки не искат за задоволяват само сексуалните си нужди. В днешно време кой го зачита т'ва?
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Студентки град .. ;d
    Напротив , не звучи смотано. Но много малко са се научили да преценяват момичето ... Както съм правил и романтични изненади и просто ми е супер приятно с някое момиче и не мисля как да и разпоря задника , така и си правя кефа с кифлите ... Но както казах , много малко могат да преценят момичето какво е или момчето и да разберат какво харесва .. Щом подкрепяш тези връзки с по 10 - 20 години разлика не трябва да те учудва това , че между баба ми и дядо ми има около 27-30 години разлика ... за мене е неприемливо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си