- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога да спра !?
Значи да ви разкажа малко за моята историика и да по-коментираме![]()
Та така... Значи с 1момче сме заедно от 4месеца...аз на 14 той на 26 ... Постоянно сме заедно ... всеки ден... Казва ми че много свикнал с мен и ме обича, че в началото е било само ей така ... На мен също в началото ми беше ей така.. А сега се привързах и дори мога да кажа че и аз го обичам .. И така крием се т.е всички абсл. знаят за нас но не го показваме... Само пред мойте и неговите приятели .. И сега мисля едно нещо ... Въпреки че го обичам... Мисля да му кажа по рано край на нашите отношения или да ходим публично или няма смисал само да се крием... И някой може ли да ми даде някви савети няма значение какви ... Дори и как да му го кажа !
Ъм... ти си на 14, а той на 26? Това не ти ли се струва малко ненормално? И едва ли ще разкрие връзката ви публично. Вашите могат да го съдят.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не се занимавай с глупости.
Това е педофилия и той много добре го знае ама му е много по лесно да залъже едно 14-годишно недорасло хлапе, щото големите мацки не му се връзват...пффффффф, жалко
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
О да! То е педофиля и да е на 18, ама карай! Моралисти...пффф.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не мога да разбера кво намира един мъж на 26 в момиче на 14![]()
NOH8
Дупка!![]()
Какво намира ли ? Както вече споменаха , че може да си прави с нея каквото си поиска и тя естествено , привързаната , на всичко което каже ще повярва .. През деня кеф , вечер да се видят , да и поговори простотии , да я изчука /не знам дали това го правиш и се надявам не/ и после на дискотека , още някоя п*тка да изчука .. па дали не е кеф ..
Може и да бъркам , може и наистина да те обича , в крайна сметка любовта граници няма , но е много тъпо според мен ... просто му кажи истината и това е . Намери си някой на твоята възраст .![]()
К'во да си търси някой на нейната възраст? Като всички "момченца" под 18 са пълни сополи. Па и тия на 18 и отгоре също!Първоначално написано от skandalenn
Пръски мозък се сивеят
skandalennНе съм на 14, драга! Като ги виждам връстниците ми кви са сополи, и по-големите и по-малките от тях, колко струват...
Айде намери едно нормално момче на 14, и ще ти правя евала! И ти не си вярваш на думите май. Не е колко са големи, а какво е отношението. Ама някои хора явно обичат да им барат задниците и циците - новата вълна романтика.
Пръски мозък се сивеят
Абе, те на 17 продължават да са така, ти за 14-годишни ми говориш. Днес си стоя, обута с панталон и наведена леко напред и нали знаеш как леко ти зее панталона? Една шматка (мъжки пол, де) от моя клас наднича, пипа.. викам "Алоу, къде се намираш?", той ми се смее като ряпа...Първоначално написано от Luidgie
Първоначално написано от HotLife
Първоначално написано от pofek
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ами аз това казвам! Еднакви са - сополи! Никво чувство за уважение, ухажване и романтика. Разгонени сополи.Първоначално написано от PinkPan7her
Пръски мозък се сивеят
Luidgie, чакай малко. За теб връсниците ти са сополи, недорасляци и не знам си какви, ама за едно 14 годишно момиче, не са. Повече допирни точки ще намерят, понеже ще са приблизително на един акъл.
И моите връсници не са китки за мирисане, за тва разбирам предпочитанията им към по-малките. В обкръжението ми виждам това- все двойки с по 5-6 години разлика, които се разбират.
'Щото спорите - отношението е еднакво и на 14, и на 24, и на 34. Не е до години, ми до възпитание и умствен багаж. Няма как да не си поглеждаш детето и после да се чудиш 'що вместо млад, умен мъж е израснал паразитиращо мрънкало. Просто онова типично мъжко излъчване, вдъхващо респект, все по-рядко се среща и не е до възрастовата граница определено.
Иначе и аз да бях на 26 и да ходех с 14-годишни дечурлига, и мен щеше да ме е срам да се появявам на публични места. Такива връзки бол иначе, някакъв посредствен пич с току-що навлязла в пубертета девойка, ама чаровен, интелигентен, амбициозен мъж да се сваля с деца никога не съм виждала, което си е показателно.
извинявам се че така се исказвам , но според мен той просто гледа да ти го наръга..) ... ии съм сигурна че има и свестни момчета на 14 , но кой е казал че трябва да са точно на твоята възраст ? .. 1 2 години по голееми
![]()
Аз не се занимавам с малки пикльовци, че да съм изстрадала от тях. Просто забелязвам околните. Или ще ми кажеш някаква статистика? Която ще оборя много лесно.Първоначално написано от skandalenn
Пръски мозък се сивеят
Никакви статистики няма да ти водя , то си личи , че има много боклуци и какво от това ? Значи ли , че няма свестни момчета ? Същото е и с момичетата .. повечето кифли , малки дрисли , не знаещи какво искат от живота и такива които един свестен разговор не можеш да завържеш .. но това не значи , че няма и свестни ...Първоначално написано от Luidgie
Другото .. в момента баба ми е на 33 години , мислиш ли , че е нормално ? Още нещо , как мислиш , че ще реагират родителите и на такова нещо ..
Баба ТИ е на 33? :д Абе всеки си гледа интереса. Свестните момичета не се задоволяват с безсмислено обарване и лигави смс-и от разгонени пикльовци, някои обичат старомодното ухажване. (колкото и смотано да звучи) Никой пикльо не може да ти го даде това. Имат друго виждане, да има един на 100, който да знае как да се отнася с момиче и до там. Не ми ги хвали пикльовците. Всеки си гледа интереса и гледа как да задоволи нуждите си. Някои девойки не искат за задоволяват само сексуалните си нужди. В днешно време кой го зачита т'ва?
Пръски мозък се сивеят
Напротив , не звучи смотано. Но много малко са се научили да преценяват момичето ... Както съм правил и романтични изненади и просто ми е супер приятно с някое момиче и не мисля как да и разпоря задника , така и си правя кефа с кифлите ... Но както казах , много малко могат да преценят момичето какво е или момчето и да разберат какво харесва .. Щом подкрепяш тези връзки с по 10 - 20 години разлика не трябва да те учудва това , че между баба ми и дядо ми има около 27-30 години разлика ... за мене е неприемливо![]()