- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога да спра !?
Не просто се учудих ти на колко си и майка ти на колко трябва да е. Не ме шокира разликата. :д Както казах всеки си търси човек, който да задоволи нуждите му. Моите не могат да бъдат задоволени от някой сополанко - това е. Както и на другите, които са се обърнали към по-големи от тях мъже с цел интелектуално обогатяване, приятелство и доверие и после всичко останало.Първоначално написано от skandalenn
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Не е до години, а до умствен багаж ,както някой каза в горните коментари.
Може пък тя наистина да се държи по-зряло от връстниците си (което е малко вероятно,но все пак и такива има) .
Не е много приемливо на 14 години да ходи с 27 годишен ( не знам
,ако беше на 15,16 ми се струва по-нормално ) . Ако е тъпа кифла ,значи той се занимава с нея ,понеже е наивна и би направила всичко за него.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Аз имах предвид, че истинският мъж си личи отдалеч, че е такъв и вдъхва респект и за това няма граница, а не за годините на авторката.
Тия врели-некипели за зрелите девойки на по 14 се изтъркаха. Може да й тече по-бързо мисълта от на други, но не се е развила изцяло нито психически, нито физически, така че не знам какво прави с мъж, който на тия години би трябвало вече да мисли за собствени деца, а не да прави секс с такива.
Естествено тука става въпрос за доведената жена на дядо ми ,, един вид не ми е истинска баба , но така се води .. иначе аз съм на 17 , за това е меко казано странно .. за нуждите си права ,, но риска да попаднеш на такъв , който само те използва е много голям , даже 1 на 100 може би се среща с истински чувства на тази възраст ... тези на по 14-15 по можеш да ги контролираш , докато тука в случая той тебе може много лесно , заради това твое мислене .. но всеки с мнението си , все пак се радвам ако си щастлива с такъв , за истинската любов , граница няма .. Но към авторката , помисли си хубаво , мисля че достатъчно мнения и изказвания - противоположни получи .. сама прецени какво искаш![]()
Ти май не ме разбра изобщо... Искаш да кажеш, че човек с който имам приятелски отношения и научавам много от него и т.н. но все пак е по-възрастен, ме манипулира с тези неща. И че благодарение на моето мислене, за отношението към една жена съм лесна за манипулация? А ако бях на 13 14 и някой ми обещава любов и нз си к'ви простотии съм трудна за манипулация, защото?
Пръски мозък се сивеят
"Приятелят" ти е най-вероятно педофил.Може да го вкараш в затвораПървоначално написано от s1m0na
и двамата сте мармалад !
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Каза го доста неразбираемо. И ако умственият ти багаж е колкото на хлебарка, и някой на 5 ще те манипулира.Първоначално написано от skandalenn
Пръски мозък се сивеят
А на тази възраст дали не им е толкова .. пак казвам не на всички , но на повечетоПървоначално написано от Luidgie
Трябва доста неща да преживееш , че да мислиш и разсъждаваш като по голям .. а не като крушката в хола .. а къде си срещала такива , които наистина да могат да разсъждават на тази възраст ?
![]()
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Ии, честито модератерство!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Има един двама, които имат потенциал. Това е. Както казах нито съм за тъпите кифли нито за тъпите сополанковци.Първоначално написано от skandalenn
Пръски мозък се сивеят
Това е направо ужасяващо.Какво за бога прави един 26 годишен мъж с 14 годишно момиче ? Няма ли да те е срам да се разхождате навън хванати за ръце ? Правите ли секс ?