.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от skandalenn
    Напротив , не звучи смотано. Но много малко са се научили да преценяват момичето ... Както съм правил и романтични изненади и просто ми е супер приятно с някое момиче и не мисля как да и разпоря задника , така и си правя кефа с кифлите ... Но както казах , много малко могат да преценят момичето какво е или момчето и да разберат какво харесва .. Щом подкрепяш тези връзки с по 10 - 20 години разлика не трябва да те учудва това , че между баба ми и дядо ми има около 27-30 години разлика ... за мене е неприемливо
    Не просто се учудих ти на колко си и майка ти на колко трябва да е. Не ме шокира разликата. :д Както казах всеки си търси човек, който да задоволи нуждите му. Моите не могат да бъдат задоволени от някой сополанко - това е. Както и на другите, които са се обърнали към по-големи от тях мъже с цел интелектуално обогатяване, приятелство и доверие и после всичко останало.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Не е до години, а до умствен багаж ,както някой каза в горните коментари.
    Може пък тя наистина да се държи по-зряло от връстниците си (което е малко вероятно,но все пак и такива има) .
    Не е много приемливо на 14 години да ходи с 27 годишен ( не знам
    ,ако беше на 15,16 ми се струва по-нормално ) . Ако е тъпа кифла ,значи той се занимава с нея ,понеже е наивна и би направила всичко за него.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Аз имах предвид, че истинският мъж си личи отдалеч, че е такъв и вдъхва респект и за това няма граница, а не за годините на авторката.
    Тия врели-некипели за зрелите девойки на по 14 се изтъркаха. Може да й тече по-бързо мисълта от на други, но не се е развила изцяло нито психически, нито физически, така че не знам какво прави с мъж, който на тия години би трябвало вече да мисли за собствени деца, а не да прави секс с такива.

Град
    Студентки град .. ;d
    Естествено тука става въпрос за доведената жена на дядо ми ,, един вид не ми е истинска баба , но така се води .. иначе аз съм на 17 , за това е меко казано странно .. за нуждите си права ,, но риска да попаднеш на такъв , който само те използва е много голям , даже 1 на 100 може би се среща с истински чувства на тази възраст ... тези на по 14-15 по можеш да ги контролираш , докато тука в случая той тебе може много лесно , заради това твое мислене .. но всеки с мнението си , все пак се радвам ако си щастлива с такъв , за истинската любов , граница няма .. Но към авторката , помисли си хубаво , мисля че достатъчно мнения и изказвания - противоположни получи .. сама прецени какво искаш

Град
    Ти май не ме разбра изобщо... Искаш да кажеш, че човек с който имам приятелски отношения и научавам много от него и т.н. но все пак е по-възрастен, ме манипулира с тези неща. И че благодарение на моето мислене, за отношението към една жена съм лесна за манипулация? А ако бях на 13 14 и някой ми обещава любов и нз си к'ви простотии съм трудна за манипулация, защото?
    Пръски мозък се сивеят

Повече от фен

Re: Кога да спра !?

Цитирай Първоначално написано от s1m0na

... "И някой може ли да ми даде някви савети няма значение какви"
    "Приятелят" ти е най-вероятно педофил.Може да го вкараш в затвора

Град
    Студентки град .. ;d
    май ти не ме разбра Ако си на 14 и си хванеш някой на 14-15-16 той не може да те манипулира , по този начин , по който някой на 23-24 .. това имах в предвид , но го казах малко неразбираемо

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и двамата сте мармалад !
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    май ти не ме разбра Ако си на 14 и си хванеш някой на 14-15-16 той не може да те манипулира , по този начин , по който някой на 23-24 .. това имах в предвид , но го казах малко неразбираемо
    Каза го доста неразбираемо. И ако умственият ти багаж е колкото на хлебарка, и някой на 5 ще те манипулира.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Студентки град .. ;d
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Каза го доста неразбираемо. И ако умственият ти багаж е колкото на хлебарка, и някой на 5 ще те манипулира.
    А на тази възраст дали не им е толкова .. пак казвам не на всички , но на повечето Трябва доста неща да преживееш , че да мислиш и разсъждаваш като по голям .. а не като крушката в хола .. а къде си срещала такива , които наистина да могат да разсъждават на тази възраст ?

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Не се занимавай с глупости.
    +1
    Ии, честито модератерство!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Град
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    А на тази възраст дали не им е толкова .. пак казвам не на всички , но на повечето Трябва доста неща да преживееш , че да мислиш и разсъждаваш като по голям .. а не като крушката в хола .. а къде си срещала такива , които наистина да могат да разсъждават на тази възраст ?
    Има един двама, които имат потенциал. Това е. Както казах нито съм за тъпите кифли нито за тъпите сополанковци.
    Пръски мозък се сивеят

Това е направо ужасяващо. Какво за бога прави един 26 годишен мъж с 14 годишно момиче ? Няма ли да те е срам да се разхождате навън хванати за ръце ? Правите ли секс ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си