Любов , любов ....тръгна си ти отдавна ....отдавна има няма година и половина , остави ти в сърцето ми клето ... само празнина и самота. Белези , рани , следи - незаличими .....пазя в моята душа.. Ето ме тук и сега с гордо вдигната глава , изправям се и продължавам да вървя пътят дълъг и стръмен на "Живота жесток"...
Радвам се , че беше с мен ..... разпалваше ти моето огнище ... на висок глас повтарях името ти ... а сега , сега просто шептя.... Моля се един ден да те срещна , отново да те обикна както никога до сега...
Дълго време аз те търпях ... (4г. ти се отдадох), а ти просто с мен се подигра .... чудя се и се питам - с какво заслужих аз тази лоша шега....
Но може би това е Любовта !

Без глупави коментари ако може ...... просто малко ми е едно такова гадно настроението ........... Защото уж приятел ми се пише , а тои отново момиче ми краде .....Историята ми е много дълга, неискам даже и да я разказвам .......Защо сте такива шматки жените (не се обиждаите , така си говоря ) .......Вярвате на един "ГЛУПАК" , а истинските хора ги пренебрегвате. .. Просто 2 мили думи и 10-тина лъжи и очите ви светят ...

Извинявам се ако има правописни грешки !!!!!!!!!