- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво не ви харесва в раздела?
Здравейте,
има ли такова нещо, което да не ви харесва, да ви е направило лошо впечатление, нещо което бихте искали да се промени. Някой от който да се оплачете - потребител/модератор/админ или да предложите нов такъв или да не ви допада ръководството в някакъв аспект?... нещо за важните теми? да се актуализират, други да се направят, какви точно..
какво бихте направили вие в положителна насока, ако имахте тая възможност..
изцяло на ваше разположение съм.
(пускам същата тема и в секс)
Аз искам да се оплача от тотално отсъствие на модератори в този раздел. Погледни само колко идиотски теми има и стоят отключени със месеци (например тази два реда по - долу с моя ник).
Трябват нови модове. Сегашните киснат в Кофата.
Sh@d0w, намеква за права !![]()
шегувам се. Давай му ги направо.
Аз се съгласявам за модераторите.
Отделно съм на мнение, че ни трябва една важна тема за "Как да се запознаем с момче/момиче.", защото като че ли половината теми са от типа: "Не знам какво да и/му кажа", "Срам ме е да се запозная с него/нея" , "Как да я заговоря..." и тн. Явно е голям проблем за сегашните тийнове.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз ако бях един модератор щях да се справям много по-добре от Цуцко
NOH8
Вероятно си права. Повечето въобще не поглеждат важните теми, когато влизат в раздела, а бързат да пуснат нова.Първоначално написано от miminko
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
И тук ще се оплача от същото.![]()
Масово пускани теми от сорта на "Харесва ли ме?", "Как да й кажа здрасти?" и подобни .. ок разбирам, че повечето посещаващи раздела са 15-16 годишни (и по - малки) ама това си е чисто умствено изоставане от тяхна страна. .. НО ще се повторя, че това не зависи от вас.
Модератори в раздела отдавна не съм засичала ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Раздела е готин.
Ама предлагам важните теми да се сменят. Всичките. Прекалено некатуални са. Нека се направи една или две теми с актуални новини на лайфстайл тематика. Да, знам че ще се припокрива с новините донякъде. Но нека е отворено потребителите да споделят актуални новости в различни сфери на живота(в конкретния случай на любовна тематика). И другата тема да е тема с поздрави, която периодично да се трие/занулява. Ясно е че ще е спам тема, затова на определен период от време идва шефчето и цъква дилийт бутона.Може темата да се кръсти говорилня като легална спам тема. Щото иначе много изпростяваме
Модератори да не се правят за щяло и нещяло. Свалят се правата на всички. Нека човека, който поддържа форума да си следи за дисциплината. И без много толерантност. Вярно монопол ще е ама тука разбираме само от лошо за съжаление. Бачкал съм съпорт в една фирмичка и там съм гледал 4 стабилноголеми форума. Не е толкова играчка, а и след първите две седмици лаене - всичко си тръгва по мед и масло
Оплаквания нямам към потребителите.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Форумната двойка добри неща казаха. Тва за важната тема обаче се чудя дали ще има ефект, тъй като в секс, примерно, има важна тема за сексуалната култура, а раздела бъка от дебилски въпроси..
И все пак ще е добре да се направи такава тема, все някой ще се "обърка" да влезе и да прочете.
Искам да питам срещу тролове ще може ли да се "докладва" и да ги банвате или... там квото решите да ги правите ? Малко е хахава работата по тая тема, де. Като цяло всеки потребител може да троли, ама има такива, които само това правят.. И не мисля, че подпомагат с нещо. По-скоро пречат и създават излишна работа на модовете..
То можеш да докладваш, има такава тема в "Новини и съобщения". Наистина, обаче, повечето безсмислени постове си стоят дълго, както и потребителите зад тях.Първоначално написано от robles
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Аз пък смятам ,че на днешната младеж не им е нужна тема или нещо от този сорт ( на споменатите)... Нужно им е повече образование . Неможе да си на 13,14,15 и тем подобни години и да питаш ... " да спя ли с него , бременна ли съм , защо неми става , защо това , защо онова..." Прекалено рано, доста даже бих казал ! Затова замислете се как да им дадете АКЪЛ или поне малко познания за живота не да им правите теми как да ги заговарят и как да се целуват и едва ли не как да правят с.кс !
Ако има правописни грешки извинявам се !![]()
All under heaven........
Това е по-скоро за същата тема в съседния раздел.Първоначално написано от BeHappYs
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Някои подрасващи нямат възпитание от техните и от даскалите в училище, мислиш ли, че един форум ще успее да им налее акъл ? Добра идея е, обаче ми се струва почти невъзможна. Акъла или го имаш или го нямаш. А и реално като се замислиш, тези, които пускат тъпи теми, ако имаха мозък... нямаше да има тъпи теми.
И между другото, защо все се извинявате за правописните грешки ? Ако мислиш, че има правописни грешки, провери и ги поправи..
Като стана въпрос за правописа, мисля, че няма да е излишен един речник тука ;д Ама от мързел кой знае колко хора ще го използват.. И вече почваме да навлизаме в теми, които не засягат пряко форума, а наистина се дължат на възпитание, учение и т.н..
разделното микрообщество прави неприятно впечатление.
групово блокират теми, които не представляват явен интерес за тях, което със сигурност отблъсква прохождащите потребители. изобщо, настроението в раздела е като на препикана територия - стъпвай внимателно и не пипай нищо, по-бързичко върши, каквото ще правиш, и излизай на въздух.
//нищо лично, просто наблюдение;
Първоначално написано от SisiStrange
Точно за ей това говорех !Може да е проблем за тях.... Ама несмяташ ли , че им даваш поощрение ... Хубави са тия неща ,но прекалено малки започват с тия гаджета и тем подобни запознанства и от там идват тъпите въпроси , които аз изброих ! Може и да им помогне със запознанството и да знаят какво да му / и кажат ама докъде пак стигаме
![]()
All under heaven........
Със сигурност не се стремя към едновластие или 'монополизъм', не е в това истината. За важните теми не виждам смисъл от такав за новини, НО приемам съветите от повечето от вас за подмяна/актуализация ии..Първоначално написано от valdesbg
който иска, може да се заеме да ги поднови или да направи нови, може да обсъди с мен предварително темата или направо да пуска.
robles разбира се, че троловете трябва да се докладват, за да можем да предприемем навреме мерки.
Първоначално написано от Blab
Пооооодкрепям. Няма да казвам друго, че като се сетя колко хора ще ми отговорят на въпреки, чак лошо ми става. А не ми се водят глупави спорове с глупави хора.
Като не броим фактите които бият на очи, и които не зависят много от админи,модератори и прочие.. Не виждам кой знае какви проблеми.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
И аз щях да цитирам Блаб, не е честно, че си го направил преди мен и сега постът ми се явява като +2.
Мисля, че трябва да се престане с отговорите тип "Има много такива теми/Ползвай търсачка" и пр.
Според мен чарът на раздела е именно наличието на хиляди подобни по съдържанието си теми. Това, обаче, не значи, че всяка история не е уникална и неповторима сама по себе си, както е всяка човешка история всъщност.
Така че тая идея да има една тема със 10383 страници, касаеща се до един проблем, не я подкрепям. И какво, всеки ще си пише проблема там ли, и ще чака някой да му отговори? И така ще има огромно объркване и наслагване на различни постове, включващи въпроси и отговори...
Пък и, както се каза, няма да се спрат потоците от еднакви теми.
На мен не ми харесва в раздела хапливостта и липсата на съпричастие (понякога), както и злобата и троленето от страна на някои потребители, но това май поизчезна.
Друго, което не ми харесва, е че не чета нищо интересно тук, но това вече не подлежи на каквито и да е промени или намеси от наша страна. Просто да се надяваме да попадаме по-често на приятни юзъри, които да се задържат тук.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Съгласна съм с jghgh - очарованието на раздела е в многото еднакви теми, което не мога да кажа за милионите "Бременна ли съм?" в Секс.
Супер объркване ще стане с голяма тема.
Важните теми задължително трябва да се актуализират.
Ии браво, много се радвам, че Шадоу е модератор! Добро начало.
И тук поствам
Аз имам критика към модераторите.
Когато заключват дадена тема и кажат ,че има вече такава , то нека бъде последвана с линк към конкретната такава.
Или питат нещо , но има такава тема и казват разгледай се , има вече такава. Нали повече от тези , които питат са нови във форума и няма как да знаят за това като модератор и по-стар потребител ми дай му да я види къде е тази тема с един линк.
Отделно казват грешен раздел и заключат, ами посочи му правилния, ако трябва ПАК с ЛИНК за друг път да знае.
Когато баннат някого - също да е със линк към него , а не просто името.
Когато има нарушение от правилата , да бъде съпроводен също с линк към тях(правилата).
Сега ще ми кажат , че не са длъжни , но аз мога да кажа точно обратното. Това е поведение на модератор
Има много други , които за съжаление не се сещам в момента , но всичко се работи с линк. За да се знае , за да сме точни![]()
МАчо... може да не е новини, но една "Говорилня" задълже трябва да има. За да могат троловете наволя да си правят кефа, и след 50 странички примерно се трие(щото само глупости са се писали в темата) и се пуска нова.
Ама тва с назначаването на сульо и пульо за модератор, щото предния не си върши работата... не мисля че е праивлно. По добре е да си имаме един монарх. А не сбирщина лакеи.
Иначе идеята с линковете е много много правилна. Всяко действие трябва да се основава на някое правило. И съответно за да няма своеволия да се цитира. Може модератора да си направи готови отговори за различните типове случаи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House