Цитирай Първоначално написано от valdesbg
Раздела е готин.

Ама предлагам важните теми да се сменят. Всичките. Прекалено некатуални са. Нека се направи една или две теми с актуални новини на лайфстайл тематика. Да, знам че ще се припокрива с новините донякъде. Но нека е отворено потребителите да споделят актуални новости в различни сфери на живота(в конкретния случай на любовна тематика). И другата тема да е тема с поздрави, която периодично да се трие/занулява. Ясно е че ще е спам тема, затова на определен период от време идва шефчето и цъква дилийт бутона.Може темата да се кръсти говорилня като легална спам тема. Щото иначе много изпростяваме

Модератори да не се правят за щяло и нещяло. Свалят се правата на всички. Нека човека, който поддържа форума да си следи за дисциплината. И без много толерантност. Вярно монопол ще е ама тука разбираме само от лошо за съжаление. Бачкал съм съпорт в една фирмичка и там съм гледал 4 стабилноголеми форума. Не е толкова играчка, а и след първите две седмици лаене - всичко си тръгва по мед и масло

Оплаквания нямам към потребителите.
Със сигурност не се стремя към едновластие или 'монополизъм', не е в това истината. За важните теми не виждам смисъл от такав за новини, НО приемам съветите от повечето от вас за подмяна/актуализация ии..

който иска, може да се заеме да ги поднови или да направи нови, може да обсъди с мен предварително темата или направо да пуска.

robles разбира се, че троловете трябва да се докладват, за да можем да предприемем навреме мерки.