И аз щях да цитирам Блаб, не е честно, че си го направил преди мен и сега постът ми се явява като +2.

Мисля, че трябва да се престане с отговорите тип "Има много такива теми/Ползвай търсачка" и пр.
Според мен чарът на раздела е именно наличието на хиляди подобни по съдържанието си теми. Това, обаче, не значи, че всяка история не е уникална и неповторима сама по себе си, както е всяка човешка история всъщност.

Така че тая идея да има една тема със 10383 страници, касаеща се до един проблем, не я подкрепям. И какво, всеки ще си пише проблема там ли, и ще чака някой да му отговори? И така ще има огромно объркване и наслагване на различни постове, включващи въпроси и отговори...
Пък и, както се каза, няма да се спрат потоците от еднакви теми.

На мен не ми харесва в раздела хапливостта и липсата на съпричастие (понякога), както и злобата и троленето от страна на някои потребители, но това май поизчезна.

Друго, което не ми харесва, е че не чета нищо интересно тук, но това вече не подлежи на каквито и да е промени или намеси от наша страна. Просто да се надяваме да попадаме по-често на приятни юзъри, които да се задържат тук.