- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлива съм, благодарение на него <3.
Той е страхотен ! Той е моето момче и аз си го обичам. Винаги ме кара да се усмихвам и винаги намира начин ^^. Когато кажа нещо глупаво, той прави една крива усмивка и се смее тихичко, това е страшно сладко и в такива моменти корема ме свива, буквално. Когато ми е студено, той не ми дава неговият суитчър, вместо това го дърпа, и ме кара да се мушна при него. И така ние ставаме едно цяло <3! Обичам, когато той прави така. Също много обичам, когато ядем нещо как последната хапка винаги си я разделяме. Обичам и моментите, в които съм толкова ядосана, че не ми се говори с никой... Тогава той ме погалва по косата и ми казва '' е хайде де.. виждам как усмивката ти иска да излезне ! '' и започва да чертае усмивчица с пръстче по устните ми.
Обичам толкова много неща свързани с него, но няма да мога да ги опиша колкото и да ми се иска. >< Сега тайно се подсмихвам и си спомням куп щастливи моменти...и аз... съм щастлива ! ^^
прилича ми на тема от типа на "гледайти, завиждайтии дрисли мръснии"![]()
NOH8
Може да ме сметнете за суеверна, ама мисля, че споделено щастие в тая форма (в тема във форум, а и извън форум.. ;д) го грози опастност...
Не искам да съм лоша пророчица де..
Любов да има.
Такова изразяване на чувства адмирирам повече от типа "Мен ме интересуват само неговите чувства, мисли и настроения". Браво.
секи ден ли ше правиш теми затова колко си щаслива?Представям си като скъсате сигурно ше се обесиш на кабела за захранването оО
Не, не си губя времето във форуми. Просто реших, че такава тема повече ще се хареса на мнозинството. Да кажем, че ми омръзна от заяждания. Имах малка нужда да чуя някоя добра дума![]()
А и кой е казал, че ще късаме ? По дяволите, аз вярвам във вечната любов : ).
Не знам противоречие ли долавям или какво, обаче.... Тук от няколко дни разправяш в целия форум колко си щастлива и не знам си какво, а сега казваш, че имаш нужда да чуеш някоя добра дума. Защо ? В смисъл, какво печелиш от цялата показност ?
Не виждам нищо лошо да споделиш, просто изглежда, че ти все едно се опитваш да го натъртиш.
И както казах по-горе, за мен, да хвалиш щастието си, значи, че предизвикваш съдбата да ти го отнеме...
Ооо, съкровище..Първоначално написано от iSkinny
Помисли си за теорията за множеството сродни души. Не можеш да ми кажеш, че в различните етапи от живота си ще имаш нужда от еднакъв тип човек. А да растете и да се учите заедно, да продължавате да удовлетворявате нуждите си, без да си омръзвате... трудно е.
Първоначално написано от miminko
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Това за добрата дума....някак си искам всички да са оптимисти, защото ми е писнало отвсякъде да чувам '' вие няма да успеете.. '', особено след тези години прекарани заедно с него.
А иначе...да,розова пантера, трудно е... но не е невъзможно. А аз съм наистина голям оптимист и влагам много в действията си, за да може после резултата да е хубав ^^.
А какво става, когато и двете човечета са оптимисти ?
Но аз..не си хваля щастието о.О.
В смисъл...сайта е за споделяне, нали ? На мен много ми се искаше да се завърже интересна тема и аз нали съм наивно не се сетих какво друго да напиша. Така де, само той ми е в главичката^^.
Е, когато поиска да направите тройка с най-добрата ти приятелка друго ще почнеш да пишеш.![]()
Прекалено многото оптимизъм води до срив в системата- та и безмерен алкохолизъм. браво! Чакам след месец два темата в който ще ревеш, колко е ужасен.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Такива ми иде да ги ремонтирам с един гаечен ключ у главата, ама... не ми се лежи в затвора, като за човек.Първоначално написано от skandalenn
![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Първоначално написано от iSkinny
JEEZUS !![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
пф .. в началото всички са перфектни ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съм за оптмистичния поглед в живота, аз съм същата, но все пак...
Виждаш ли недостатъци, когато го погледнеш? Не говоря само за външен вид, а и за характер, там са по-важните.
И аз вярвах във вечната любов като бях на 15.Спокойно ще ти мине.