- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Щастлива съм, благодарение на него <3.
LambOfGod, не се притеснявай, той е моят най-добър приятел.
Hilary_ , да,права си. Но при нас не е начало.
PinkPan7her, но разбира се,всеки има малко или много недостатъци. Аз го приемам такъв,какъвто е и си го обичам. Не мога да си мечтая за нещо по-прекрасно.
bogzfaggot, ами... окей,но аз не съм теб.
LambOfGod, не се притеснявай, той е моят най-добър приятел.
Hilary_ , да,права си. Но при нас не е начало.
PinkPan7her, но разбира се,всеки има малко или много недостатъци. Аз го приемам такъв,какъвто е и си го обичам. Не мога да си мечтая за нещо по-прекрасно.
bogzfaggot, ами... окей,но аз не съм теб.
Колко драго ми става като чуя някаква такава история ^^
радвам се за вас ;д ама сте още мънички сигурно.. любовта е сложна :}
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Благодаря ви, благодаря ви ^^.
;(( Колко хора биха искали такъв човек до себе си.. Определено имаш за какво да се радваш!!)
Наистина, тая тема е къде-къде по-земна.Първоначално написано от iSkinny
Любовта не се измерва с количеството драма или с количеството захаросани приказки![]()
Първоначално написано от dream1707
А на мен смешноЩото всеки е наясно, че след време т'ва избледнява и се вижда истината.
Не го казвам в "другата" крайност. Просто всеки си има недостатъци, няма перфектни хора. Все пак, ако наистина се обичат хората, не правят от мухата слон за "тези" неща. А и се опитваш да се промениш, щото знаеш, че има за к'во. Нещо такова не знам xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
как така не си се изразила добре в тая тема относно връзката ти, за която твърдиш, че е от години, супер силна и т.н ?
следих ги и двете. и преди казах и ще попитам - искаш да се похвалиш? доообре, и първия път го разбрахме. не са ни нужни по тема всеки ден, мерси.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
LeprikonA,трябва да си страшно...кхъм....за да си мислиш,че искам да се похваля с темите. Какво сега, човек е щастлив и не може да сподели ? Ауу, не знаех. Моите извинения.
Иначе за неточното изразяване, ами, някои хора ме разбраха погрешно, толкова ли е трудно за досещане ?
IseeDEADbodies, не се опитвай да звучиш оригинален. Наясно съм с мнението ти и ти благодаря,че го изрази. Вместо да се бъхтиш да пишеш неща от рода на '' ем то винаги е така,ама после... '',защо просто не спреш ?
Пхахах дишай е![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
поразмишлявай защо не те разбрахме.Първоначално написано от iSkinny
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Няма какво да размишлявам. Не ме бъркат особено негативните мнения, радвам се на положителните и на това,че срещам подкрепа. Другото го подминавам,това е.![]()
Е поне за някои неща размишляваш правилно. Виж сега, никой не злобее. Аз съм сигурен, че всеки се радва като чете такива неща. Щото те са хубави, и всеки иска да ги има. Просто начина по който си го представила... еми моето уважение, но ми звучи като извадка от някоя романтична новела. Точно тип "розови очила". Никой не ти казва да почваш да си мислиш "кога ще скъсате". Просто като летиш нависоко, падаш от високо. Пожелавам ти всичко хубаво, но пак казвам : отстрани изглежда леко смехотворно, щото няма такива неща в реалния свят. 'Що мислите в двете крайности само ? Толкова ли е трудно да гледаш обективно на нещата. И винаги си мислите, че някой се заяжда с вас. Еми не е така ! Още един път : пожелавам ти само хубави неща с въпросния човек![]()
И не знам от къде го реши т'ва, че се правя на оригинален. Разби ме, честно ти казвам![]()
Към аворката:
Аз усещам как с пускането на подобни теми и следенето за негативни коментари,които да опровергаваш, се опитваш единствено да докажеш нещо на самата себе си. Нуждаеш се от чуждото одобрение,може би, а това говори зле за теб...
Трябва ли някой да харесва идеята за споделената ви вечна любов? Не е ли достатъчно,че вие двамата си я харесвате? Или може би не?... (:
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Първоначално написано от miminko
даааааааа нИдей
![]()
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Azoria, извинявай, пак не се изразявам добре. Не се опитвам да докажа нищо на себе си. Иска ми се да има повече влюбени хора, които да вярват в любовта..повече оптимисти. Толкова ли е лошо, че искам всичко при всеки да е наред ? >< Не мисля.
iseedeadpeople, извинявай в такъв случай. Имаш странен начин да покажеш ,че се радваш за някой, но окей, приемам го и ти благодаря. А това за оригиналността ... Ами не знам и аз как го правиш, но се получава.
Отговаряй на всички в един пост, няма нужда да пускаш 2 отделни поста един след друг...
Moderated by Sh@d0w
Ако се обичате ,то се обичайте .Но,в този свят всичко е непредсказуемо и всяко нещо си има край.Неща като "вечно щастие ","вечна любов"- няма.Тряба да си или много оптимистечен или голям романтик,но после болката от това ,че си слязъл на земята е огромна (:Радвам се,че си срещнала твоето момче ,което те прави щастлива ,но това не касае ли само вас двамата.И аз съм много суеверна,такива неща не се пишат всякога и навсякъде.Както виждаш си получи доста хапливи коментари,прави си изводите.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
така е..хапливи коментари...ги има много ><
Много ти липсва внимание.Първоначално написано от iSkinny
Не го търсиш на правилното място.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
На мен пък ми става смешно, как някои от вас се правят на психолози![]()
Към автоката: Радвай си се на живота, гледай си позитивно и не давай на хората да те убеждават в няк'ви си неща. Всички сме различни и живеем по различен начин.
Много щастие ви пожелавам, и не се отказвайте от любовата. А ако това стане - пак продължавай да си гледаш така позитивно, това никога няма да ти навреди :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Azoria, вниманието си го получвам. Но ти много разбираш ,явно.
Aniiiii, хей, повярвай ми, понякога се забавлявам докато чета коментари,които тайно казват '' аз знам всичко, по-развит акъл съм от теб, ще слушаш мен,щото...така казвам. ''.
Интересно е хд.
Сладури.![]()