- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нямам думи
Оооо..вие се ебавате,ебавате,но ако се случи на вас ще сте на друго мнeние.Айде спрете се бе хора,момичето се е стреснало,к'во толкова е станало..защо винаги ще има хора,които да се подиграват,ебаваt и т.н.
Аз и вярвам,защото лятото към 2 часа сутринта,седя си на компа(бях сама в стаята,а в другата стая брат ми спеше)..бяхме само 2мата в къщии..та както си седя чувам външната врата да се отваря,а през това време прозореца в стаята ми беше отворен ии когато чух,че се отваря стана леко течение..повярвайте ми настръхнах и нямах смелост просто да стана от стола..много е лесно да кажете "Отиди и провери,к'во толкова" .. е да ама не,не е толкова лесно..и въпреки,че знаех,че е заключено се уплаших много..
Затова преди да говорите помислете малко и не нападайте така хората..
А за тревата..НА 14 СИ И ПУШИШ ТРЕВА..ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ?!
P.S. Не разбрах момиче или момче си затова ако си момче,I'm so sorry.
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Момче съм. А относно тревата ами в този ден опитах само несъм некъв тревоман, но просто опитах защото после се смееш като идиот само заради това днеска отидох при психотерапивт или нещо подобно и почнах да се оправям
А трева можеш да пушиш, а ?Първоначално написано от dinqta
'Айде не ми казвай, че ако вечерта някой ти дръпне бравата на външната врата без да позвъни/почука и да си светне лампата на стълбите ти без да се колебаеш ще излезеш да видиш какво става .. Моля ти се.Първоначално написано от sapphire5
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ами да. И на 100 години да е , а не на 14, все ще се сдуха човек. Щото не живееш цял ден с идеята, че някой ще ти натиска дръжката на входната врата, нали? Той явно се е напафкал, ама я си представете, че наистина се случи?! Не вярвам тогава на някой да му е до смях..Първоначално написано от millmii
![]()
Ми на мен ми се е случвало, даже съм заварвала мангал да влиза вкъщи. Хванах бухалката и чаках да избяга. Оня стои и вика: Аз влязох да ви кажа, че ви е отключена вратата.Първоначално написано от teddybearMV
ТАКА ЛИИИ
Кво да ме е страх... него тряа го е страх, че е направил голямата грешка да влезе в моята къща.
(#) ...thats a cookie...
Един станьол продава мармоти по домовете, споко...Първоначално написано от dinqta
(Между другото има едно нещо наречено ключалка, може да заключвате сл. път. или поне да проверите кво става де...)
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."