.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Оооо..вие се ебавате,ебавате,но ако се случи на вас ще сте на друго мнeние.Айде спрете се бе хора,момичето се е стреснало,к'во толкова е станало..защо винаги ще има хора,които да се подиграват,ебаваt и т.н.

Аз и вярвам,защото лятото към 2 часа сутринта,седя си на компа(бях сама в стаята,а в другата стая брат ми спеше)..бяхме само 2мата в къщии..та както си седя чувам външната врата да се отваря,а през това време прозореца в стаята ми беше отворен ии когато чух,че се отваря стана леко течение..повярвайте ми настръхнах и нямах смелост просто да стана от стола..много е лесно да кажете "Отиди и провери,к'во толкова" .. е да ама не,не е толкова лесно..и въпреки,че знаех,че е заключено се уплаших много..

Затова преди да говорите помислете малко и не нападайте така хората..

А за тревата..НА 14 СИ И ПУШИШ ТРЕВА..ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ?!

P.S. Не разбрах момиче или момче си затова ако си момче,I'm so sorry.
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Момче съм. А относно тревата ами в този ден опитах само несъм некъв тревоман, но просто опитах защото после се смееш като идиот само заради това днеска отидох при психотерапивт или нещо подобно и почнах да се оправям

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата...
    А трева можеш да пушиш, а ?

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Кво като си на 14? Не можеш да ходиш да видиш кво става ли?

Ей, тоя страх, ще ви изяде...Спокойно
    'Айде не ми казвай, че ако вечерта някой ти дръпне бравата на външната врата без да позвъни/почука и да си светне лампата на стълбите ти без да се колебаеш ще излезеш да видиш какво става .. Моля ти се.
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от millmii

'Айде не ми казвай, че ако вечерта някой ти дръпне бравата на външната врата без да позвъни/почука и да си светне лампата на стълбите ти без да се колебаеш ще излезеш да видиш какво става .. Моля ти се.
    Ами да. И на 100 години да е , а не на 14, все ще се сдуха човек. Щото не живееш цял ден с идеята, че някой ще ти натиска дръжката на входната врата, нали? Той явно се е напафкал, ама я си представете, че наистина се случи?! Не вярвам тогава на някой да му е до смях..

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Цитирай Първоначално написано от millmii

Ами да. И на 100 години да е , а не на 14, все ще се сдуха човек. Щото не живееш цял ден с идеята, че някой ще ти натиска дръжката на входната врата, нали? Той явно се е напафкал, ама я си представете, че наистина се случи?! Не вярвам тогава на някой да му е до смях..
    Ми на мен ми се е случвало, даже съм заварвала мангал да влиза вкъщи. Хванах бухалката и чаках да избяга. Оня стои и вика: Аз влязох да ви кажа, че ви е отключена вратата. ТАКА ЛИИИ
    Кво да ме е страх... него тряа го е страх, че е направил голямата грешка да влезе в моята къща.
    (#) ...thats a cookie...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    Защото аз съм на 14 не че ме е страх много но все пак незнам кой може да стои зад вратата... а брат ми е на 5 не смеех да кажа на майка ми .... а баща ми е в чужбина.... моите предположения са че това неможе да е човек... кой ли глупак ще се опита да влезне след като часа беше осем и половина и точно от среща живее полицай... според мен не е човек
    Един станьол продава мармоти по домовете, споко...

(Между другото има едно нещо наречено ключалка, може да заключвате сл. път. или поне да проверите кво става де...)
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си