.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Само малък съвет ... !

Здравейте.Ако може да ми помогнете със съвет ще съм много благодарнаХодя с приятеля ми вече година и половина и го обичам много проблема е обаче че спрях да обръщам повече внимание на приятелките си.Сега той учи в друг град.Имам и проблеми в семейството.Чуствам се доста самотна от както свърши лятото и той замина ... приятелите не ми обръщат внимание.Те сякаш не разбират колко ми е трудно.Нямах на кой да споделя или да поискам съвет затова пиша тук.Какво мога да направя за да си върна приятилите.... ;(

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Глупаво си постъпила, трябвало е да отделяш поне малко внимание на приятелите си. Те също са важна част от живота ни.

Като за начало, показвай интерес от своя страна. Търси ги ти, искай да излизате, да прекарвате време заедно. Малко по малко ще започнете пак да се сближавате

Град
    Студентки град .. ;d
    Да им покажеш , че си осъзнала грешката си , че не си им обръщала внимание , заради някъф си там . Но трябва наистина да е така , за да успееш да ги убедиш , а не смятам че е така . Сама си си виновна в крайна сметка , но можеш да си намериш нови приятели , и да не повтаряш грешката си

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Просто почни да ги викаш повече да излизате. Въпреки, че не знам кви приятели трябва да сте, за да се отчуждите така лесно.
    NOH8

Не не исках да се изразя така аз винаги съм гледала да съм с тях колкото и съм била с приятеля си може да съм предпочитала да съм с него определени пъти но никога не съм го поставяла пред тях . Това е защото много ценя приятели те си но явно не го разбират незнам...;\

Град
    Студентки град .. ;d
    Тогава , щом мислиш така , вместо на нас да ни го казваш им го кажи в лицето .. малко не си вярваш . Нормално е да предпочиташ в повечето моменти да бъдеш с него , това те заслепява и не си даваш сметка какво ще е , ако най - добрата ти приятелка е на твое място а ти на нейно .. не знам какво да те посъветваме .. просто говори с тях

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    В живота избираш кое да ти е приоритетно..приятелите или любовта/семейството.

Ама си малка за да го разбереш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

В такива случай момчетата са много по-добри приятели / слушатели от момичетата . Слушай ме мене , много препатих в компании с момичета , лицемерски истории , изцепки . Намери си едно момче за приятелче , но не го карай да ти е отдушник , вслушвай се в неговите проблеми също . Момичетата не са истински приятели .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си