.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82
    Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    и кво, като зубриш по цял ден много ли си велик хората купонясват а нашия учи

Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind
    Заради такива изказвания и мислене като това се намираме в положението, в което сме, мила приятелко. Аз не зубря по цял ден. О, напротив, много си далеч от истината. Аз намирам време за всичко - за четене, за учене, за излизане, за вършене на други градивни неща, и за най-разнообразни методи на релаксация, които на теб вероятно са ти чужди. Защо умният трябва да се чувства подтиснат заради това, че е умен, не мога да те разбера ? И да го е срам от това, в нашата свидна държава ? А който иска - да купонясва 24/7 дори, след 10 години ще се чуди какво да прави, помни ми думите.
    Should ever be forgot.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    English ftw.
    От математика, химия и история хабер си нямам.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от VoFORoVENDETTA
    Заради такива изказвания и мислене като това се намираме в положението, в което сме, мила приятелко. Аз не зубря по цял ден. О, напротив, много си далеч от истината. Аз намирам време за всичко - за четене, за учене, за излизане, за вършене на други градивни неща, и за най-разнообразни методи на релаксация, които на теб вероятно са ти чужди. Защо умният трябва да се чувства подтиснат заради това, че е умен, не мога да те разбера ? И да го е срам от това, в нашата свидна държава ? А който иска - да купонясва 24/7 дори, след 10 години ще се чуди какво да прави, помни ми думите.
    Your theory sucks! Умният не учи! Той разбира всичко в час и отваря учебник само за бърза проверка в рамките на 10 минути от които 8 се прекарват в търсене на въпросния учебник.
    Умният човек е практичен, а да загубиш няколко часа за учене на пълна простотия не е практичност.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Математика,Руски,Български ,Английски,Физика,Химия,Био логия,Рисуване,Музика,Лите атура,География,Физическо, Испански,Френски, Италиански,Немски,Микроико номика,Макроикономика,Счет оводство, Геодезия и много други

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VoFORoVENDETTA
    Склонна съм да ти повярвам ако не живеехме в България .... виж колко висшисти са сервитьори/клошари заради липса на работа, не се залъгвай че като получиш диплома 6,00 ще ти завали дъжд от пари

Голям фен Аватара на Pikachu
    Френски...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си