- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По кой предмет сте най-силни в училище
и кво, като зубриш по цял ден много ли си великхората купонясват а нашия учи
![]()
Заради такива изказвания и мислене като това се намираме в положението, в което сме, мила приятелко. Аз не зубря по цял ден. О, напротив, много си далеч от истината. Аз намирам време за всичко - за четене, за учене, за излизане, за вършене на други градивни неща, и за най-разнообразни методи на релаксация, които на теб вероятно са ти чужди. Защо умният трябва да се чувства подтиснат заради това, че е умен, не мога да те разбера ? И да го е срам от това, в нашата свидна държава ? А който иска - да купонясва 24/7 дори, след 10 години ще се чуди какво да прави, помни ми думите.Първоначално написано от EinGutesKind
Should ever be forgot.
English ftw.
От математика, химия и история хабер си нямам.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Your theory sucks! Умният не учи! Той разбира всичко в час и отваря учебник само за бърза проверка в рамките на 10 минути от които 8 се прекарват в търсене на въпросния учебник.Първоначално написано от VoFORoVENDETTA
Умният човек е практичен, а да загубиш няколко часа за учене на пълна простотия не е практичност.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Математика,Руски,Български ,Английски,Физика,Химия,Био логия,Рисуване,Музика,Лите атура,География,Физическо, Испански,Френски, Италиански,Немски,Микроико номика,Макроикономика,Счет оводство, Геодезия и много други![]()
Склонна съм да ти повярвам ако не живеехме в България .... виж колко висшисти са сервитьори/клошари заради липса на работа, не се залъгвай че като получиш диплома 6,00 ще ти завали дъжд от париПървоначално написано от VoFORoVENDETTA
![]()