.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Въздухх. Срам

Случвало ли ви се е по време на секс да влезне въздух и да се получи много неприятен шум? От скоро ми се случва често особено при задната и страничната поза,а на моя приятел точно тези са му любимии и постоянно му отказвам. Дайте съвет може ли да се избегне това

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това е напълно нормално да се случва понякога. Няма от какво да се притесняваш.

Да,но при тези пози винаги се случва. Много ме смущава,а се притеснявам да споделя с приятелят си колкото и близки да сме мисля че това пречи на начина по който ще гледа на мен .. не е много секси.

Няма как... Сигурна съм, че той е разбрал сам за какво става въпрос. Не се чувствай длъжна да му обясняваш.

anonymous708973
    Guest
    Мислиш ли, че му пука, докато е в теб и му е топличко и влажничко?
    Не се излагай. Той много добре знае от какво се причинява звукът. Не му отказвай готини пози заради глупави притеснения.

moderated

.: machoka ;.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Това е напълно нормално да се случва, не трябва да те е срам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И при мен се случва така в поза кучешка. Любима е на приятеля ми, но пък и знае, че е въздух, така че въобще не му пречи. Нищо срамно няма!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Мислиш ли, че му пука, докато е в теб и му е топличко и влажничко?
    Не се излагай. Той много добре знае от какво се причинява звукът. Не му отказвай готини пози заради глупави притеснения.

Бе няма как да си сигурна на 100%, че знае от к'во е, но се предполага поне, че не е толкова ...

Няма от к'во да се притесняваш мацко, не е нищо особено.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на machoka
    Какво има да се каже повече, според мен нищо.

Не му отказвай, това 'попръцкване' се случва при всички двойки и е напълно нормално. Ако си толкова притеснена - поговори с него, той е наясно 100% за какво става въпрос.

Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си