.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да заговора по-голямо от мен момче ?

Аз съм 8-и клас и имам ФВС с 12-то класници и играем волейбол. Един от тях ме заговори докато чакахме да ни дойде реда. Темата не беше нищо особено-свързано с волейбола и училището. Максимум 5 мин. да сме си говорили. Тогава го харесах. Разбрах че една от приятелките ми си е харесала друг, също от 12ти клас. Последният път, когато имахме час заедно нищо не стана, ни една думичка не сме си проговорили с момчето. От тогава само за него мисля и не мога да спра. Какво да права, как да го заговора, как да му покажа, че съществувам ? Моля Ви помогнете ми.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какво толкова срамно има да наминеш покрай него и да кажеш едно "Здрасти"? От там нататък вече е лесно, той би трябвало да поеме инициативата.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    просто го поздрави следващия път, той ще се усети.

п.п. - усещам, че като наближи май ще сълзи и сополи и тема със заглавие "той заминава да учи в друг град, как да го преживея"

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Като за начало недей да храниш напразни надежди, че като те е заговорил и непременно ще стане нещо. Колкото по-малко очаквания, толкова по-добре. Като имате пак ФВС заедно, просто го заговори пак нещо за волейбола и виж как ще се държи с теб. Груба грешка е бъркането на приятелско отношение с нещо повече, ама айде успех
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    п.п. - усещам, че като наближи май ще сълзи и сополи и тема със заглавие "той заминава да учи в друг град, как да го преживея"
    Дай да не пробваме с никого, щото един ден ще се разделим, нали?
    Без лоши чувства, просто не намирам логиката ти за правилна.

Ако си кадърна в спортовете (очевидно можеш да играеш волейбол), хвани топката, когато я изтърват извън игрището, отиди и се включи в играта, в срещуположния отбор, по-интересно е, защото му предизвикваш егото и ще иска да изпъкне пред теб (ако има нещо към теб), пък и имате визуален контакт.

Ако не си кадърна в спортовете, пробвай по стария, но изпитан метод. Търсиш фейсбук, пишете си, поздравявате се в даскало, бъзикаш го за нещо и го предизвикваш да те покани на среща. Тънка женска манипулацийка в името на доброто и на двамата

Re: Как да заговора по-голямо от мен момче ?

Цитирай Първоначално написано от smiley143
    Какво да права, как да го заговора

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Излезте на среща у бар "Драстии".
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    |

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Да ,да ,да ,да!!!!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на LeprikonA
    въх в осми клас и аз като теб си бях харесала един 12класник тогава пак в час по физическо и пак по време на волейбол как преборих огромния си срам да го заговоря не помня, обаче помня, че той ме изгледа толкова странно, че си останах с 30 секундния разговор с него.
    принципно не всички 12класници се интересуват от зайки. нищо лично, нали и аз минах по тоя път. чисто и просто някои ги намират за прекалено малки. искам да ти кажа, да не очакваш кой знае колко.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на ScarletBite
    що бе 4 години не е голяма разлика аз кво да кажа като някфи позавършили така даскало пробваха да ме налазват като бях на 14 още ама има значение как изглеждаш... ако си по-зряла физически не би било проблем... но ако си няква мъничка и свитичка и нямаш намерение да стигаш по-далеч от целувка... нищо няма да стане.
    що не го аднеш във фейсбука? на мене последната ми свалка там се състоя щото ме беше срам да се запозная с него на живо... и излязохме, ама се оказа, че колкото е хубав, два пъти повече е кух... тц-тц
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Казваш му: " здрасти"
    awerw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си