Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
Цитирай Първоначално написано от tuzaro
в нейната глава може да се въртят 100 хиляди неща които нямат нищо общо с него... според мен трябва да подходи по шеговито на нещата. примерно да и каже "хубавата кака пак идва до мен" от тва примерно може да се развие разговора тя като му каже, че не е кака и от там той да си измисли някви неща.
Мене пък с това ако се опитат да ме заговорят по-скоро бих се изсмяла и бих си тръгнала. Това не знам дали и пред някоя циганка на село ще мине.....
Един съвет - не ходи при нея с глупави заучени фрази тип - баща ти е крадец, болеше ли като падна от небето и тем подобни малоумни четки, които са жалки, а не интригуващи!
По-добре да отидеш и да й кажеш Здравей , казвам се Пешо (примерно) и след като толкова пъти се засичаме реших все пак да се представя. Или нещо такова. Кажи й, че вместо да пътуваш сам предпочиташ да има с кого да обмениш две-три реплики. Винаги е по-добре първо да се запознаеш с човека, да го поопознаеш малко и след това да започнеш да го сваляш - така показваш, че не си само за едното *** без да ти пука какъв е човека отсреща действителност.
дори и да ме карат няма да изтърся такъв израз ако и го кажа най вероятно ще ме изгледа странно и .... най добре ще е "казвам се Пешо"