.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Пише ми...

Цитирай Първоначално написано от bettyblackdewil
    Лелеее защо се вкарвате в някакви размисли и страсти като някой ви пише и защо винаги търсите скрит смисъл в написаното? Просто му отговори както би отговорила на приятел и си завържете лафчето стига си се филмирала ама защо това ама защо онова...
    мии ддз странно ми е да ми пише няколко пъти на ден и само някви такива как съм и кво правя ...

Фен
    Град
    Костинброд
    Еми лигаво му е на човека и си търси компания да се лигави с него явно..
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Е и?! пфф. . и кво като ти пише?! На мен пък доста често ми пише един дванадесетокласник и не съм се филмирала така като теб и то при положение, че беше казал на една приятелка ( сестрата на това момиче е в един клас с него ), че бил си търсил приятелка и много си бил харесал една от нейните -_- .. винаги му отоговарям и си пишем, в училище си говорим като се видим.
    И какво е толкова страшното.. пък и да му се е дое б а л о само ще му кажеш не и тoва е ..
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Е и?! пфф. . и кво като ти пише?! На мен пък доста често ми пише един дванадесетокласник и не съм се филмирала така като теб и то при положение, че беше казал на една приятелка ( сестрата на това момиче е в един клас с него ), че бил си търсил приятелка и много си бил харесал една от нейните -_- .. винаги му отоговарям и си пишем, в училище си говорим като се видим.
    И какво е толкова страшното.. пък и да му се е дое б а л о само ще му кажеш не и тoва е ..
    Е, ти си си въобразила, че те харесва, а аз не хД Знам само, че ми досажда

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    ^^ е да.. засегнахме се и ще се направим на забавни. :P
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Не знам как да отговарям на тези съобщения и как да ги приемам, защото е малко странно
    Няма нищо да казвам, то това стига, за да ти опровергая твърдението. Какво си ли си си помислила, че ти досажда.. едва ли .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    ^^ е да.. засегнахме се и ще се направим на забавни. :P
    Не знам как да отговарям на тези съобщения и как да ги приемам, защото е малко странно
    Няма нищо да казвам, то това стига, за да ти опровергая твърдението. Какво си ли си си помислила, че ти досажда.. едва ли .
    Ъъъъ да мхм т'ва го пише още на предния комент ... Зарежете, оправих се с човека, както НАПИСАХ НА ПО-ГОРЕН КОМЕНТ
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Леле, тук се правиш на много отворена, готина и т.н., а се шокираш от едно "Здрасти" ; "Как си?" ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от millmii
    Леле, тук се правиш на много отворена, готина и т.н., а се шокираш от едно "Здрасти" ; "Как си?" ..
    Ъ?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Ъ? Не е едно, праща ми го по няколко пъти на ден толкова ли не разбрахте??????????
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

И какво ти пречи като се правя на отворена във форума (Всъщност не се правя, такава станах и наистина, така отворено го питах защо ми пише, че той самп се оправда и ме остави) Всъщност ти не си ми никаква, че да ми държиш сметка и аз да ти се обяснявам
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Оле мале, успокойте страстите.Защо се вживявате толкова. IlovEmyPuffYToY защо толкова те интересува каква е целта на кореспонденцията ви? Май очакваш нещо повече?
    Искаш да си ЗВЕЗДА .. сядай на елхата!

Супер фен Аватара на fenasf
    Е пиши си, не знаеш кога може да излезе нещо
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Офф да ви имам проблемите,мамка му. ;х

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    И какво ти пречи като се правя на отворена във форума (Всъщност не се правя, такава станах и наистина, така отворено го питах защо ми пише, че той самп се оправда и ме остави) Всъщност ти не си ми никаква, че да ми държиш сметка и аз да ти се обяснявам
    Хехе .. засягаш се значи . Ама тука големи пичове станахте, а в реалния живот няк'ви страхливци(не говоря конкретно за теб има много такива примери), много е лесно да си цъкаш по клавиатурата. Никой не те е карал да ми се обясняваш, това че съм си казала мнението.. всъщност ти ако беше толкова "отворена" и наистина г/д пораснала и започнала да осъзнаваш нещата без да ги приемаш така навътре нямаше да се засегнеш.

ПС: Това е най- тъпия спор,който съм водила ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Голям фен Аватара на joannalof
    често ми пишат такива във фейсбук,но рядко отговарям
    ограничила съм си броя на приятелите само до тези,които познавам и поздравявам,или от училище.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си