- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пише ми...
мии ддз странно ми е да ми пише няколко пъти на ден и само някви такива как съм и кво правя ...Първоначално написано от bettyblackdewil
Еми лигаво му е на човека и си търси компания да се лигави с него явно..
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Е и?! пфф. . и кво като ти пише?! На мен пък доста често ми пише един дванадесетокласник и не съм се филмирала така като теб и то при положение, че беше казал на една приятелка ( сестрата на това момиче е в един клас с него ), че бил си търсил приятелка и много си бил харесал една от нейните -_- .. винаги му отоговарям и си пишем, в училище си говорим като се видим.
И какво е толкова страшното.. пък и да му се е дое б а л о само ще му кажеш не и тoва е..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Е, ти си си въобразила, че те харесва, а аз не хД Знам само, че ми досаждаПървоначално написано от Pamaa
![]()
^^ е да.. засегнахме се и ще се направим на забавни.![]()
:P
Няма нищо да казвам, то това стига, за да ти опровергая твърдението. Какво си ли си си помислила, че ти досажда.. едва лиПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ъъъъ да мхм т'ва го пише още на предния комент ... Зарежете, оправих се с човека, както НАПИСАХ НА ПО-ГОРЕН КОМЕНТПървоначално написано от Pamaa
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Леле, тук се правиш на много отворена, готина и т.н., а се шокираш от едно "Здрасти" ; "Как си?" ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Ъ?Първоначално написано от millmii
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Ъ? Не е едно, праща ми го по няколко пъти на ден толкова ли не разбрахте??????????Първоначално написано от millmii
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
И какво ти пречи като се правя на отворена във форума (Всъщност не се правя, такава станах и наистина, така отворено го питах защо ми пише, че той самп се оправда и ме остави) Всъщност ти не си ми никаква, че да ми държиш сметка и аз да ти се обяснявамПървоначално написано от millmii
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Оле мале, успокойте страстите.Защо се вживявате толкова.IlovEmyPuffYToY защо толкова те интересува каква е целта на кореспонденцията ви? Май очакваш нещо повече?
![]()
Искаш да си ЗВЕЗДА .. сядай на елхата!
Е пиши си, не знаеш кога може да излезе нещо![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Офф да ви имам проблемите,мамка му. ;х
Хехе .. засягаш се значиПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
. Ама тука големи пичове станахте, а в реалния живот няк'ви страхливци(не говоря конкретно за теб има много такива примери), много е лесно да си цъкаш по клавиатурата.
Никой не те е карал да ми се обясняваш, това че съм си казала мнението.. всъщност ти ако беше толкова "отворена" и наистина г/д пораснала и започнала да осъзнаваш нещата без да ги приемаш така навътре нямаше да се засегнеш.
ПС: Това е най- тъпия спор,който съм водила ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
често ми пишат такива във фейсбук,но рядко отговарям
ограничила съм си броя на приятелите само до тези,които познавам и поздравявам,или от училище.
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95