- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво мислите за новия модератор
Еее, т'ва е много мило бе ^^ :3Първоначално написано от LadyDi
Последно време вентвам или не пиша нищо кой знае какво, но щом казваш, че съм липсвала, ще приема думите ти с отворено сърце : D
Благодаря.
fear4o, е, щом е толкова неустоимо, значи може и да му дойде времето някой ден :>
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да се надяваме. Кофата определено ще се възползва от присъствието ти.. напоследък само тъпаци почват да пишат..Първоначално написано от jghgh
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
jghgh, засичала съм те в другите раздели.Имаш хубави мнения.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ся кво ще се сдобием с етелегентна личност в кофата![]()
Creative Technologie
Одобрявам новия мод![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Нека позная - двата (от трите) хикса са Каниса и В. нали?Първоначално написано от jghgh
![]()
да е жив и здрав
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
/care
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Твърде много драма за някакви глупости в Интернет.
Respect my authoritah
Пак ли модераторка. Хайде, да и е честито и със много забава и мисъл да си носи привилегийте под ръчичка!
jghgh, ако нямаш confirmation bias съм ти фен. Даже вече обмислям дали да не помисля над възможността да ти предложа брак.
Тайно се надявам на ниския шанс новия модератор да е с добро критическо мислене - нещо, което почти изцяло липсва при модерацията тук, за жалост.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Вечната тема за новите модератори - подмазвачите срещу хората, които са имали амбиция, но не са ги забелязали.
Надявам се да се яви в Кофата и да разберем, защото не ми се ходи из другите раздели да го сталквам.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga