- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- трябва да споделя някъде
е нали сме приятели?Първоначално написано от ledenakrasota
на тая на ченгето дъщерята, приятеля й, може ли да е толкова грозен бе![]()
да бе , много е гаден.Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Първоначално написано от NightGuardian
Ако не възприемаш човека до себе си като най-добрия си приятел за подкрепа, опора и не споделяш с него най-съкровените си моменти, дори малките неща, няма какво да си кажем просто...![]()
И на мач сте заедно, и в леглото сте заедно. :P
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
И приятелят ти и приятелката ми ще търпят това? Говориш с гъза си.Първоначално написано от ledenakrasota
Ти сменяш темата
ФАКТ Е, че между мъжа и жената ВИНАГИ има сексуално напрежение, което в един момент ескалира до такава степен, че единият осъзнава, че има чувства към другия.
Иначе нп, след като те изчукам ми говори за футбол колкото си искаш.![]()
естествено че ше търпят, нали ше сте само "приятели" ахахахахПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Истината е, че основното свързващо нещо е физическото привличане/интиността/чувството да усетиш човека до теб, да го гушнеш и целунеш и да си го употребиш в добрия смисъл, както и той теб и в това да няма нищо лошо. Хубавото идва, когато искаш точно определен човек, за да е пълна картинката. Едва след като задоволиш физическите си нужди, които не е задължително да са секс дори... говорим за допир/усет... едва тогава изпитваш душевна наслада. Може и с думички разбира се, но просто усещаш липсата.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първоначално написано от FeelMyPain
Не може ли по време на акта?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Може, тъкмо ще те лашкам 5435465 часаПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Малко ми е.![]()
после ще повторим и потретим, само да си послушна
Аз пък искам да кажа колко си обичам двама приятели.![]()
Боли ме х.., дали са им минавали моментно някой път сексуални мисли.
![]()