- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля помогнете
Така моля ви значи искам да ме посаветвате какво да правя ,правих секс без презарватив (знам че е опасно, безотговорно и т.н) приятелят ми се изхвърли извън мен , но се самнявам дали съм бремена.. знам че всички ще кажете тест за бременност ,но не е така лесно поради причината че не сам от голям град и има 4 5 аптеки и ме познават на всякаде и немога да купя(а, и вече помолих няколко приятелки , но не се съгласиха) за това искам да ме посаветвате какви хапчета да взема, понеже не съм и голяма ..а съм на 15
Искрено ви се моля да няма коментари от сорта на " колко съм тъпа и съм го направила без презарватив ,, и че съм малка за да правя такива неща"
Еми ся си блъскай главата, за следващия път да знаеш ..
не не ми закаснва, би трябвало да ми доиде околко след 10 дена някъде,но не спирам да мисля за това и много се притеснявам
честито бебеееее![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
ако е момче да го кръстите на мен![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Еми онлайн теста за бременност показа положителен. Честито!
мерси ,на всички ви ,че сте толкова сериозни ..няма що
Какво искаш? Сериозно! Да ти изродим бебето ли или? Отиваш и купуваш тест след 14 дена ако ти закъснее. Ако не- гледай следващия път пак да е без!
дам нормално ми е на 28 дни и последната менструация ми беше миналия месец на 24-ти
не си малка, ама си безотговорна майна. иди в някой друг град и си купи, пък и аборти се правят до 3 месец, така че имаш време още.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Едно само не можах да разбера - не можеш да купиш тест за бременност, но искаш да ти препоръчаме някви хапчета? Те щото в аптеката примерно не знаят за кво служи Ескапел...![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Тя според мен иска някакви други хапчета, с които може да се оправдае, че са за глава или нещо подобно, но за жалост такива не съществуват.Първоначално написано от naksdy
![]()
![]()
![]()
Ти представяш ли си "Дайте ми един Ескапел че ме цепи тиквата..."
Иначе има хапче - слагаш един аналгин между краката (не в.... ами между краката) и ги стискаш...така няма как да се забременее![]()
Амаа..между петите или коленете?Първоначално написано от naksdy
![]()
Еееее, не издребнявай де, разбра за какво говоря![]()
P.S. За неразбралите <16 години - коленете![]()
Aко си била в овулация и той е свършил в теб много скоро ще ходиш до аптеката не за хапчета, а за памперси.
Exatly my thoughts.Първоначално написано от naksdy
Шанс да си бременна има, макар и по -малък, дори не е свършил в теб. И вес пак не виждам проблем да си вземеш тест за бременност, щом нямаш проблем да вземеш хапчета например.
И следващия път мисли какво правиш.
Първоначално написано от naksdy
.. много добре знаам , че в аптеките знаят за какво служи Ескапел ..![]()
Ами какви хапчета искаш да ти казваме ?
Ох милото то... Стига се филмира. Изчакай да ти дойде. Ако не ти дойде.. тест. И толкова.
просто ви попитах за хапчета или просто само за съвети , а и ме е страх да взимам хапчета, поради причината ,че в момента имам бъбречно заболяване и ме тъпчат с 2,3 вида хапчета , и незнам дали е много удачно да пия нещо??
Колко време мина от половия акт?
Единственото хапче, което ще те спаси от бременност, е Ескапел, друго няма какво да вземеш. То обаче действа до 72 часа от половия акт, ако са минали повече, не го купувай, само ще дадеш пари на вятъра (за протокола - струва около 30 лв). Стой и се моли да ти дойде, а следващият път ползвайте презервативи.