- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля помогнете
Ако не ти дойде след 10 дена, накарай ебл*ото да ти купи тест. Щом може да се прави на гъзар и да ч*ка без презерватив, може и тест за бременност да купи.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Значи, овулацията ти е била на 7-9 ноември някъде. Ако тогава си правила секс без презерватив, да, има шанс да си бременна. Но щом е свършил извън теб шанса е много по-малък. Ако не ти дойде, ще трябва да си купуваш тест, срам не срам, като се налага купувай...Първоначално написано от chereshkaaa
Иначе не се филмирай много !
м значи не са минали 72 часа.. половият акт се изварши вчера тоест 10ти
Еми...Може и да има шанс ако ти се е изместила овулацията с 24 часа... Може и да не се е....Първоначално написано от chereshkaaa
Може да пиеш Ескапел, това е спешен контрацептив, предотвратява бременноста с до 84% , но процентите намаляват ако го приемеш по-късно. НЕ бива да се приема повече от едно хапче между две менструации.
Повече информация тук:
http://apteka.framar.bg/30003049/ескапел-табл-1-5-мг-1
И на мен ми закъснява 1 седмица. През миналия месец пих няколко пъти антибиотици и бях в чужбина до скоро.Може ли това да влия е на цикъла ми?
Напълно възможно е. Цикълът се влие от доста неща като смяната на климата, определени антибиотици, че даже и стрес.Първоначално написано от magic13
Да знам,но все пак това си е стресиращо доста и направо се побърквам...
трябваше да ми дойде на 1 този месец а вече е 11...не е ли много голямо закъснение??
Колко пъти ще го зададеш тоя въпрос?! Като се панираш - тест! Аз мога да ти кажа, че не е нормално.Първоначално написано от magic13
според мен може да е от антибиотиците , защото и аз като пия ми закъсняваа.. ама направи си един тест за секи случеии.. да си сигурна и да не се панираш..
Мастурбирането изглежда все по привлекателно![]()
Понякога седя и си мисля…
а понякога просто си седя.
Първоначално написано от davis
![]()
![]()
![]()
![]()
нали?