.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Пъпчици на пениса?

Значи имам едни малки пъпчици на пениса, но по някой път ги стискам, защото си мисля, че са гнойни. Но преди 2 дни като стиснах една, тя се поду и започна да ме боли, също така започна да ме боли и дясната страна около пениса, въпроса ми е, ще се оправи ли с времето или трябва да се види от лекар?
    Благодаря предварително!

Редактирано заглавие!
    .: machoka :,

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Винаги, що се отнася до здраве не се отнасяйте пренебрежително към това.

Отиди на лекар най - добре.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Разбира се, че трябва да отидеш на лекар! Как така ще си мине ли с времето?! Дали и привидно да мине - не значи, че проблем няма ! Не бъди безотговорен относно здравето си!

Отиди на лекар и ще разбереш. Преди време бях чела една тема, за същите тези пъпчици по члена. Имаше и линк, с подробна информация. Потърси с търсачката, ако искаш да се информираш, но задължително отиди на преглед. И не се опитвай да ги стискаш, за да не стане сериозно.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си