Цитирай Първоначално написано от Oldschool
О, аз изобщо нямам намерение да се занимавам да "хаквам".
Просто всеки, който ми прати CV и пощата му е в abv.bg, mail.bg получава една огромна черна точка. Ако CV-то е в уърд файл - .doc или .docx още една черна точка.

Просто в 2011-а не седи сериозно и дори е леко смешно - ОК е да се регнеш с него в тийнпроблем, ама за нещо друго... хех
Кое му е несериозното, обясни.
Някакви основателни доводи чакам, не предразсъдъци.

Кофти, че гледаш на хората по това къде им е пощата и как им е написано СВто. При такива обстоятелства има силна вероятност да наемеш некадърен телекомуникационен инженер, който не е обвързан със старата си поща и може да сменя своята всеки ден , вместо кадърно момче, което не иска да си губи контактите, или да праща на всичко общ мейл , че сменя своя .

Интересно какви работници набираш, че оформлението и пощата имат такова значение.

Набирала съм персонал за хотелски комплекс в Боровец /собствениците са чужденци и им е трудно / , като гледам не съм сгрешила с избора си, нищо , че не помня къде им бяха пощите на хорицата.

Просто нямаш обективно основание да извършваш тази "дискриминация", мога да го припиша единствено на някаква т.нар. снобска идея, при положение, че даже и не можеш да ми дадеш обяснение какво е по-лошото .

Да, не поддържа IMAP от мейл клиент /а само POP3/.
Да, няма възможностите на гмаил за споделяне на файлове и документи.

Но така или иначе ползвам мейл клиент на мозила , втората опция не би ми влязла в употреба особено често.