Аз търся хора, които могат да представят и продават добре. Дали ми върши работа човек, който себе си не може да представи добре?

Съжалявам, ама идва момент в живота, когато muskulisbira@abv.bg не е най-удачният вариант за поща, ако ще да си най-кадърният и страхотен специалист, защото няма да бъдеш взет насериозно, освен ако не кандидатстваш за позиция като хамалин, но тогава мисля, че не се пускат сивита по електронна поща. Дори и да сложиш нормално име, като georgi.georgiev@abv.bg, то все още не се приема добре защото абв си остава една услуга, която не се разви достатъчно качествено и напрактика си остана на едно и също ниво от 03-04-а година насам, дори и да са подобрили сигурността на връзката си и да са увеличили пространството, то няма как да се мерят с други безплатни услуги, които има на пазара. Дори и няма да споменавам за платените варианти, но все пак - пощата в абв.бг ми показва, че този човек е леко (или тежко) не съвсем в крак с времето.
По-дяволите можеш да ми изпратиш фейсбук-мейл адреса ти, профил в линкдин и какво ли още не, но ще използваш абв?
Сори, ама света се променя и ми трябват хора, които са в час.

За формата - да, адски важно е формата на CV-то ти. Ти трябва да ме убедиш, че си правилният човек, защото ще ми вършиш определена работа. В конкретния случай ще е да убеждаваш други хора, че нашият продукт е това, което на тях им върши работа. Как да взема човек, който очевидно не знае как себе си да продаде?
Това е първият малък тест, защото търся хора, които имат common sense - някой, който сам да се сеща за някои малки детайли, а не да се налага да му проверявам всичко и да върша неговата работа, защото той може да работи само наизуст.