.
Затворена тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Град
    Plovdiv

ИЗНЕВЯРА ?!?!

Здравейте.За първи път пиша във форум.Проблема ми е следния.
    С моята приятелка сме заедно вече 3-4 години.Оби4аме се много.Но когато тя иска да ходи на дискотека,аз все се мръщя и мрънкам.И като цяло тя рядко ходи.И преди няколко дена към 20:30 ми звъни и казва,че ще си легне по-рано понеже и се спяло.Аз нещо се усъмних и след 20 мин й звъня.Усетих,че не си е вкъщи и казах,че тръгвам към тях,при което тя си изключи телефона.Когато отидох пред нейния блок,звъннах на майка й да ми даде да говоря с нея.Майка й също ме лъже,че тя спяла и не искала да говори с мен.При което аз се качих у тях директно и видях,че стаята й е празна.А майка й нямала представа къде е .Лъже ме и тя ! Бях като гръмнат, когато видях,че я няма и ме е излъгала.Не съм очаквал,че тя ще постъпи по подобен начин.Почуствах се ужасно.Сърцето ми щеше да изскочи,чувах го как бие учестено.Целия ме обля пот,горещина,устата ми трепереше.Минаваха ми какви ли не мисли през главата и не можех и не можех да стигна до логично обяснение защо приятелката ми,с която толкова много се обичаме и на която давам всичко и не й липсва нищо,ще ми причини това.Лично за мен тази лъжа я сравнявам с ИЗНЕВЯРА !
    Прибрах се аз съкрушен.Цяла нощ не съм спал.На другия ден цял ден залък не сложих в устата си.И на обяд тя ми звъни.Но краткотрайно.Аз не вдигнах.НЕ исках нито да я чувам,нито да я виждам нея и майка й.За мен всичко свърши с тази лъжа.Цялата наша любов и доверие,което сме имали един към друг тя го разруши за 1 вечер.А аз с нищо не съм заслужил тя да ме лъже.
    И така,2 дена след всичко това тя пак ми звъни на обяд да ме чуела как съм.Разбрахме се да се видим,обясни ми,че е ходила на дискотека с нейни колеги ,а не ми е казала,защото аз пак съм щял да се мръщя,а на нея много й се ходело.....
    Аз сложих край на нашата връзка снощи.Въпреки че тя ми се извини няколко пъти и ми каза колко много ме обича. И че нямало да се откаже от мен.Кажете ми хора,какво мислите вие? Прав ли съм да се чувствам толкова много обиден и наранен от тази нейна лъжа? Обичам я,не мога да крия.Но вече не съм сигурен в нея,нямам й доверие и ще се съмнявам за всяко едно нещо,което ми каже ! А вече се скарах и с майка й .Та не виждам как да продължа напред с нея! Явно че тя не ме цени и не ме заслужава. Не се страхува,че може да ме загуби.МОже би вече ме има за даденост....не знам.
    Моля Ви,дайте ми съвет,кажете какво мислите за цялата ситуация ?!?!?!

anonymous708973
    Guest
    Толкова ли си отчайващо неуверен в себе си, че не разрешаваш на момичето да ходи на дискотека и тя всеки път се чувства виновна, ако въобще отиде? Сам си си го предизвикал. Научи се, че ще има момчета, които ще се въртят около нея, особено ако е хубава, и трябва да й имаш доверие. Иначе не става.

Супер фен Аватара на Shia
    И моя постоянно ми забранява да ходя на дискотеки и от повече от година не съм стъпвала в нито една,докато той си ходи доста честичко и аз страдам,защото не мога да имам подобен социален живот и ми липсва.След като й казваш какво да прави,да не ходи,сигурен ли си,че ТИ и имаш достатъчно доверие.
    И аз бих излъгала като ме лишават толкова нещо.Защо не предлагаш да ходите задно ?
    Няма смисъл да проваляш 3-4г. връзка за една дискотека,на която нищо не се е случило.
    Голям ревнивец си,че чак да я проверяваш.

Град
    Plovdiv
    Аз не съм й забранил да ходи по дискотеки.И тя ходи,но рядко,защото не ми е приятно около нея да се въртят разни отрепки,които искат да я изчукат.На нея й имам доверие,но нямам доверие на тия,които са около нея ,защото знам какви нагли момчета има и че на някои не им пука че момичето е заето и не иска да я притесняват.Тя също ми предлага и заедно да ходим,но на мен ми е писнало от дискотеки. Една година работех в дискотека и просто не ми се ходи.Това е.И тъй като тя е студентка е нормално да ходи с колегите си като се събират.Просто трябваше да ми каже,че иска да отиде.Защото нейните колеги няколко пъти ходят ,а тя не ходи и беше нормално тоя път да й кажа да отива.Все пак не мога всеки път да я спирам,нали.Но тя предпочете да ме излъже.И естествено,че ще я проверявам след като интуицията ми подсказа,че тя ме лъже.Ако не бях разбрал ,че я няма вкъщи,то така тя можеше постоянно да почне да ме лъже,като е спокойна че й вярвам,нали !!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Абе какви са тия циркове, дето правиш...Ще звъниш чак на майка й, ще нахълтваш в тях....Прав си да се почувстваш зле, че те е излъгала, ама трябва ли така първосигнално да реагираш ? Излъгала те е, за да не се скарате, но се е получило даже по-зле...Сега й е времето да ходи по дискотеки, теб, преди да ти "писне", никой не те е спирал. Според мен това ще й е като обеца на ухото вече да не те лъже, а ти като зрял човек, който твърди, че я обича...няма да захвърлиш 4 - годишна връзка просто така, заради такова нещо. Има вина и в теб да се получи така.

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    седем пъти изневяра не не се прощавааа
    [vbox7]http://vbox7.com/play:19bb5a33[/vbox7]
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Повече от фен Аватара на antineutral

Re: ИЗНЕВЯРА ?!?!

Вързал си кучето на къса каишка, приятелю, и то е озверяло. Ако си смяташ, че си говорещия с кучета и можеш да оправиш ситуацията с дресировка, давай. Ако ли не- не се главоболи излишно

Град
    Гората на Сенките
    Искам да кажа моето мнение, моя опит и как аз разбирам тази ситуация.
    Първо - ти си идиот! На мене бившия ми мрънкаше като излизах и това не е по-добре от категоричната забрана, повярвай! Еднакво тъпо и идиотско е. Като не искаш в дискотеката да се навъртат около нея - ходи с нея. И на моя сегашен приятел твърди, че му е минало времето за партита, клубове и концерти, но по-често идва с мен - за да се чувствам аз сигурна, за да види, че можем да се забавляваме заедно. Извиявай, ама ако не сте на приблизително еднакъв етап от живота си за какво си с нея? Тя иска партита - ти искаш домакиня вкъщи явно. Е, как да стане без да се жертваш?
    Второ - излъгала те е, и аз бих те излъгала. Предпочитам да не знаеш от колкото да мрънкаш, че аз съм ходила на място на което ти не сикаш да дойдеш. Сори пич, ама е много,много тъпо!
    Ако ти я подкрепяше когато тя иска да се весели и да излиза и въпреки това тя те излъже - разбирам да ревеш и да се тръшкаш, но при това положение - сам си си виновен!
    Жените ан са кученца, които да вържеш със синджир за себе си или за дома си, проумей това иначе те чакат само такива развои на всяка твоя връзка.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на fenasf
    Пребий я
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен
    Град
    <3
    Момичето с нищо не ти е виновно. Ти си досаден, ревнив и непоносим. Ако аз бях на нейно място АЗ щях да оставя теб, не ти мен. Не се обиждай, но е така. Какво се мръщиш, че ходи на дискотека и излиза с приятели? Това й харесва. И е абсурдно и глупаво и обидно за нея да я ограничаваш по тоя начин. Ти си я довел до там да те лъже. И причината ти да я оставиш е още по-глупава. Изневяра било...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    И двамата имате вина... Първо ти си и забранявал да ходи по дискотеките (от липса на доверие и ревност), а тя за да предотврати това което се е случило- се е опитала да те излъже. Това ще ви е за урок.
    и не мисля, че има смисъл да проваляш 3-4г. връзка, заради това- Колкото и да ти е тежко...но ти сам си си виновен...
    awerw

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако бях на нейно място АЗ щях да ти тегля чертата ... Мразя да бъда ограничавана, а ти си огромен късметлия, че момичето те е търпяло да и забраняваш да ходи даже на дискотека толкова дълго време ... Извинявай, ама си е напълно очаквано все някога тя да излезе и да те излъже ... Ти и нямаш и грам доверие явно...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Просто е искала да отиде на дискотека, купонясвало й се е, а пък ти си стой вкъщи, ако искаш .. Веднъж да не ти каже нещо и ти правиш големия проблем .. И това НЕ е изневяра! Защо си мислиш така?! .. А пък и не разбирам защо си скъсал с нея, заради едно ходене на дискотека?!
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Съгласна съм с ShtrudeL и dream1707.

Не мога да понасям непоносимо ревниви мъже. Моя го пускам в друга държава сам и това не ме притеснява, а ти тук се нервиш за подобно нещо. Звучиш като истерик !!! Ако иска да ти изневери винаги има начин да те излъже и ти да не разбереш ! Не може една жена все да ходи от работа в къщи и от вкъщи на работа, в случая на лекции. Не я ли пускаш по кафенета или на пазар с приятелки ?

Град
    Plovdiv
    както виждам сте ме разбрали грешно.Аз не съм й забранявал да ходи на дискотека.Просто като е без мен не съм спокоен за нея. И тя поради тази причина ходи по-рядко. Иначе ако ми беше казала,че й се ходи с колегите,щях да й кажа да отива.Все пак не може всеки път те като се събират,тя да пропуска ! Но не разбирам защо никой не говори за нейната глупава лъжа.За това,че аз с нея съм бил винаги прям и открит и не съм я лъгал и тя за тия години винаги е знаела къде съм и с кого. Не мисля ,че желанието й за дискотека й дава право да ме лъже.Аз с нищо не съм го заслужил......След всичко това как да продължа с нея,как да й вярвам като тя изгуби доверието ми ???

Повече от фен Аватара на LDto
    Напълно съм съгласна с тях.... Да излъгала те е,но на колко години си,че ще и се цупиш та вие дори не сте семейство,че да и слагаш забрани... Нормално от нейна страна да го направи и не смятал,че е трябвало да ходиш чак до у тях,че да се увериш. Ти и нямаш доверие и казваш тук,че и имаш,но всички виждаме точно обратното. По-добре седи и говори с момичето то те обича и ти нея ако това не можеш да преглътнеш тогава ще си останеш заклет ерген... Просто отиди 1-2 пъти с нея това,че си работил не е като да отидеш с нея и да се забавляваш... съвсем различно е и не казвай,че лъжата е изневяра защото между тези думи има голяма разлика....

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от nemalabavo
    както виждам сте ме разбрали грешно.Аз не съм й забранявал да ходи на дискотека.Просто като е без мен не съм спокоен за нея. И тя поради тази причина ходи по-рядко. Иначе ако ми беше казала,че й се ходи с колегите,щях да й кажа да отива.Все пак не може всеки път те като се събират,тя да пропуска ! Но не разбирам защо никой не говори за нейната глупава лъжа.За това,че аз с нея съм бил винаги прям и открит и не съм я лъгал и тя за тия години винаги е знаела къде съм и с кого. Не мисля ,че желанието й за дискотека й дава право да ме лъже.Аз с нищо не съм го заслужил......След всичко това как да продължа с нея,как да й вярвам като тя изгуби доверието ми ???
    За толкова години тя друг път лъгала ли те е? Ти хубаво я пускаш, ама я по-добре обясни как тоно й мрънкаш, че ходи по дискотеки? Моя бивш беше с постоянно - Ти сега ще си намериш някой, Сега ще ме зарежеш, щото аз не се забавлявам като теб и т.н. Повярвай ми такива *предсказания* относно това какво тя ще направи и какво желае са най-сигурния убиец на една връзка!
    Тя е постъпила зле, като те е излъгала, лъжата е грозно нещо, много грозно! Предполагам е осъзнала, че е сбъркала и е искала да се извини.... Според мен малко преувеличаваш с тази случка, просто й дай да разбере, че това ще го преглътнеш, защото не е чак толкова голяма драма, но я накарай да проумее, че пак трябва да се бори за доверието ти.
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Град
    Plovdiv
    "За толкова години тя друг път лъгала ли те е? Ти хубаво я пускаш, ама я по-добре обясни как тоно й мрънкаш, че ходи по дискотеки? Моя бивш беше с постоянно - Ти сега ще си намериш някой, Сега ще ме зарежеш, щото аз не се забавлявам като теб и т.н. Повярвай ми такива *предсказания* относно това какво тя ще направи и какво желае са най-сигурния убиец на една връзка!
    Тя е постъпила зле, като те е излъгала, лъжата е грозно нещо, много грозно! Предполагам е осъзнала, че е сбъркала и е искала да се извини.... Според мен малко преувеличаваш с тази случка, просто й дай да разбере, че това ще го преглътнеш, защото не е чак толкова голяма драма, но я накарай да проумее, че пак трябва да се бори за доверието ти."

Не ,за тия години не ме е лъгала. И когато е ходила на дискотека просто я питам нещо станало лие ,което трябва да знам.Не й говоря такива глупости от рода на " ти ще си намериш някой там и ...тем подобни" . Аз знам,че тя ме обича и не иска други.Но просто лъжата й ми дойде в повече.Все пак аз никога не съм я лъгал и винаги сме знаели кой кога къде е . И когато във въпросната вечер не я намерих у тях просто бях като гръмант,не можех да повярвам.Шокът и стресът бяха огромни,не искам дори да си спомням за тях.....

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И да не и забраняваш .. щом тя пропуска заради теб, значи знае, че не ти е приятно .. Толкова ли не можеш да осъзнаеш факта, че просто не е искала да те притеснява... защото съм абсолютно убедена, че винаги си и казвал, че не ти е приятно да ходи ... дали пряко или не, все по някакъв начин си и мрънкал, за да си успял да я накараш чак да те излъже, че да излезе...

И по дяволите... това са 4 години ... о.О Ти въобще обичаш ли го това момиче, че толкова лесно да се откажеш от него ;х .... И то на всичкото отгоре тя те е излъгала, защото не е искала да се притесняваш ...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Абе.. малко тъпо си постъпил.И моят приятел не е много съгласен да ходя без него по дискотеки,но понякога се случва,макар и рядко.Откакто съм с него да съм ходила 2-3 пъти с приятелки и 3-4-5 пъти с него,защото той не му се ходи вече,наситил се е на тези работи,но пък на мен ми се живее.А по темата,от толкова време сте заедно,досега се е съгласявала с теб и знае,че дори да ти каже,няма да си съгласен,затова те е излъгала.. прости и го,нали нищо не е направила ? Заради всички тези пъти,в които си и казвал НЕ и тя те е послушала,този път и го прости и друг път направи компромиса поне заради нея да отидеш и ти.Независимо дали ти се ходи или не,поне и угоди няколко пъти ..

anonymous708973
    Guest
    Много ми се иска някой от пичовете да се намеси и да ти обясни къв си.. Нямам думи. Не си й забранявал? Че то тва мрънкане е още по-тъпо и скапващо настроението. Да, има нагли момчета, на които не им пука, че мацката е заета. Шанс. Това е нещо, което лично аз одобрявам. Преживей го.
    Далеч не си единственият, чиято половинка се забавлява самостоятелно.

Супер фен Аватара на fenasf
    Естествено, че не си заслужил такова отношение! Въобще не се обяснявай, ами й разбий устната, да видим дали ще се опита да те излъже пак
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

А ако не иде на дискотека да си развее гъза по дансинга кво ще стане? Мразели мъжете да ревнуват ... ми нали с това показваме огромната си обич към вас апък вие понеже сте супер малоумни путки повечето и се правите на интересни не можете да го разберете!!! Пича си е прав аз съм с теб !

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Като цяло мисля,че колкото тя ,толкова и ти си виновен, че те е излъгала. Много ясно,че тя все пак ще отиде някой ден на дискотека или нещо подобно ,щом го иска... Защо си решил ,че само твоите желания са важни. Според мен за това и не ти е казала... "Мръщиш" се на идеята да отидете заедно на заведение,представям си те какъв ще станеш като ти каже ,че ще ходи сама...
    Хубаво,че сте приключили,очевидно не сте били един за друг.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Естествено, че не си заслужил такова отношение! Въобще не се обяснявай, ами й разбий устната, да видим дали ще се опита да те излъже пак
    Колкото повече заплашваш някоя жена, толкова повече тя ще прави всичко напук и точно заради тези заплахи ще ти изневери. Този подход въобще не работи. Защо не хванеш някой два метра и 150 кила да му разбиеш устата, а хващаш 40-50 килограмово момиче? Една жена иска свобода и точно с тази свобода тя се чувства добре при теб и при теб ще остане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си