- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗНЕВЯРА ?!?!
За да те излъже , значи е била сигурна , че на теб няма да ти е приятно тя да ходи. Съжалявам , че ще ти го кажа , но ти си виновен , че те е излъгала. Вменил си й , че не трябва да ходи на дискотека. Знам , че ще оспориш това , което ти казвам ,но може да не си й го казал направо,но си й го намекнал. НЕ казвам , че и тя няма вина , но твойта според мен е по-голяма. Глупаво е да си разваляваш връзката , заради такова нещо. Оправете си отношенията , няма смисъл!
Ах, това е прекалено. Не бива да и се мръщиш,когато и се ходи някъде. Ти сам каза, че е нормално. Окей, каза, че и вярваш. Ами, тогава, какъв е проблема ? Акос е притесняваш някое момче да не я закача.. Ами ходи с нея. Разбирам,че ти е втръснало, но го погледни така : още повече време заедно. А пък и ще се забавлявате. Ти как очакваш от нея да не те лъже при положение ,че знаеш,че ще ти стане гадно, ако въобще си позволи да те попита ? И между другото, защо си мислиш,че ти изневерява ? С нищо не може да оправдаеш мислите си. А това за..у тях и майка и... Ами, разбирам те. Може да си се притеснил нещо да не и е станало или т.н., но ако си го направил просто ,защото си се съмнявал в нея... е ,окей, за каква връзка говорим ? Това е прекалено,наистина. Седни и поговори с нея за нещата, които тя иска да прави. После обсъдете и твоите интереси. Накрая ги съчеайте и всичко ще се оправи. Вие очевидно сте от много време заеедно, не бива да се разделяте за такива неща. Особено след като след този скандал ти е казала,че няма да те остави.
А относно това защо те е излъгала.... Е ,окей, мисля, че и ти би предпочел да я излъжеш от колкото да я нараниш, ако и тя го приемаше толкова силно колкото ти. Не трябва да и се мръщиш за тази прословута дискотека.. Аз ако бях на теб, щях да и се радвам и да съм с нея във всеки един етап от живота и. Иначе те разбирам каксе чувстваш. Наранен,предаден и излъган. Но се научи да и имаш пълно доверие, въпреки ,че сега те излъга. ти сам си я провокирал да направи това... И само да акжа,не я питай '' нещо станало ли е което трябва да знам ''. Звучиш точно като някоя майка, която пита детето си дали има лоши оценки в даскало. Ако наистина връзката ви е силна, тя сама ще дойде и ще говори с теб за каквото и да е... Просто я предразположи и я накарай да се чувства добре.
Не говоря ей така. Аз също съм имала подобно проблеми с моят любим. Накрая просто си поговорихме и стигнахме до извода,че искаме да сме заедно... И че нищо няма вече да ни даде повод да се заядем. И повярвай ми, стана. : )
С ревността показвате огромната си обич...вие сериозно ли???Пълни глупости!!! Момичето иска да се забавлява,млада е ,вижда как другите се веселят,се сближават така,защо тя трябва да се дели.Като се притесняваш за нея ще ходиш и ти.Тя заряза ли те ти като си и казал ми аз не искам да ходя?Не стига че заради теб рядко излиза..ми си и неблагодарен !!!
Момчето е напълно в правото си да се притеснява и дори да е реагирал по-емоционално като е отишъл до тях и се е разправял с майката,все пак той се е притеснявал за приятелката сиНакратко,щом един път те е излъгала и сега й простиш за това,което ти е причинила,значи ще го прави 2х по често с мисълта,че ще й се разминава. Тя не е оправдана и ако е държала на теб,нямаше да ти го причини
![]()
|
![]()
Първоначално написано от BeFree
Еййй не мога да повярвам,че някой е с МЕН ! Мислех,че повечето ще разсъждавате както аз ,а то почти всички я защитавате. Но това го отдавам на факта,че сте жени и солидарносттта е на ниво. А и мисля,че криво сте ме преценили.Аз не съм някой тиранин,който нон стоп се 4уди каде е приятелката му и само й звъни.Разбира се,че тя ходи по кафета,излиза напред назад.И по дискотеки е ходила и то сама без мен.А и ние заедно обикаляме постоянно.Но смятам ,че както аз правя компромиси и не съм ходил на много места с приятели,за да бъда с нея,така и тя може да ходи по-рядко на дискотеки било с мен или без мен.Но това не й дава прааво да ме лъже.Пак се повтарям,но не мисля,че една дискотека е толкова важна,колкото доверието което имахме заедно и което вече отиде на майната си.
Щом ходите 3-4 години и тя те лъже за такива неща по-добре не се събирай с нея повече.Бъди мъж и сложи точка !![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Първоначално написано от Bebka89
Много се чудех дали на глупостите ти да отговоря,но мисля,че ти самата не знаеш закакво говориш.Закакво да съм й благодарен? Защо гледаш от нейната позиция? Ми погледни аз с какво съм заслужил тя да ме лъже и да се забавлява с нейните колеги,докато аз спя у нас ? Ти знаеш ли какъв стрес е,когато обичаш и вярваш на някого ,с който си от години, изведнъж да разбереш ,че те лъже и то заради няква си тъпа ДИСКОТЕКА ! Къде е нейната благодарност и признателност към мен,че съм бил винаги честен ,прям и открит с нея и тя винаги е знаела аз къде и с кого съм,а ? ???
И аз това си мисля .Ако сега й простя,тя ще види ,че може да ме лъже и след нейните извинения и думите : Оби4ам те ! ,всичко да е по старо му !Първоначално написано от RoCkSpOt
А ми е много много трудно.Обичам я.Виждах живота си занапред с нея.......Не пожелавам на никого да е в мойто положение !
Няма тъпа дискотека. Нарича се социален живот, това е нейния начин да се забавлява, нямаш право да я ограничаваш така. Казваш, че този път, ако ти била казала, за теб нямало да има проблем. Момичето откъде да предположи, че точно този път, ти няма да й направиш фасон, след като явно в повечето случаи правиш. Ти си параноичен и обсебен. На мястото на момичето, вероятно щях да ти кажа просто "извинявай" за лъжата, но нито щях да ти се жалвам повече, нито да ти се обяснявам. Като е такъв удар по егото ти и вече едва ли не не можеш да преживееш подобна огроооомна лъжа, която даже сравняваш с изневяра (), оправяй се. Казал си и край, какво повече..? Да беше някоя да си лъже за щяло и нещяло, ама ти си я подтикнал да го направи. И не питай с какво си го заслужил...заслужил си си го. В теб има повече вина, околкото в нея. И не го казвам от женска солидарност...била съм свиделка и на обратното - момичето да ограничава по същия начин момчето - не е по-малко грозно и смешно отстрани.
Знам кво ти е и ти казвам по-добре прекрати всяква връзка с нея !
А защо не ходите заедно на дискотеки ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Точно така, бъди мъж на място. Не ти трябва някаква измислена кифла, която да си вее задника по дискотечки. Следващия път си намери свястно момиче, а не няк'ва дето копнее да се таралянка по дискотеките. И обясни на майка й колко е проста и как от дъщеря й нищо свястно няма да излезе, просто защото си приличат.Първоначално написано от nemalabavo
Ходим,но рядко.Не виждам нищо интересно по дискотеките.Омръзнали са ми.Губене на време е за мен .А и съм работил 1 год . в дискотека ,така че..... Ето затова не ми се ходиПървоначално написано от RoCkSpOt
![]()
А на теб ще ти кажа,че си много заблудена.Аз не съм й забранявал.А и тя си има социален живот.Все пак дискотеката не е всичко !Първоначално написано от Goddess
Олеле майкоо!Леле каква долна лъжа..Ужас! Направо не е за вярване. Как е могла да ти причини това?! Що за човек е тя?!
Авторе я земи се гръмни! Ако бях на мястото на БИВШАТА ти приятелка щях да вдигна тост за това, че съм се отървала от такова бебе, като тебе..
Не ти прилича да се правиш на ощипана госпожица..![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Заблуденият се вижда, че си ти. И разбрахме, че не си й забранявал, но не ти е приятно тя да ходи по дискотеки, съответно момичето до един момент е гледало да се съобразява с теб. И никъде не съм казала, че дискотеките са всичко. Но от време на време на почти всеки нормален млад човек му се иска да отиде да се позабавлява с приятели. Това че ти си сухар, на който му е омръзнало от такива места и си мислиш, че всичко трябва да е съобразено с теб и трябва да ти се дава отчет за всичко...твой проблем. Нали си приключил, какво повече мрънкаш.
Много се чудех дали на глупостите ти да отговоря,но мисля,че ти самата не знаеш закакво говориш.Закакво да съм й благодарен? Защо гледаш от нейната позиция? Ми погледни аз с какво съм заслужил тя да ме лъже и да се забавлява с нейните колеги,докато аз спя у нас ? Ти знаеш ли какъв стрес е,когато обичаш и вярваш на някого ,с който си от години, изведнъж да разбереш ,че те лъже и то заради няква си тъпа ДИСКОТЕКА ! Къде е нейната благодарност и признателност към мен,че съм бил винаги честен ,прям и открит с нея и тя винаги е знаела аз къде и с кого съм,а ? ???
Аз много добре знам какъв стрес е !!!! Ама това са 3-4 години ! Какво да прави като се цупиш.И тя да легне да спи,защото и на теб ти се спи така ли?
Осъзнаваш ли какъв егоист си ? ... на ТЕБ не ТИ се ходи на дискотека... и заради това и тя не трябва да ходи, така ли ? ...Първоначално написано от nemalabavo
Някога въобще замислял ли си се тя какво иска ? ... Или все гледаш на теб да ТИ е добре и на ТЕБ да ти е спокойно, че тя е под ключ у тях ...
Ако я обичаше поне малко... щеше да и имаш доверие ... и щеше да мислиш за това какво иска и тя, не само ТИ ...
Може да не си и казал директно да не ходи ... ама си и обяснявал, че не ТИ е приятно тя да ходи там без ТЕБ, нали ? ... А момичето те обича явно и ТИ върви по гайдата, че на ТЕБ да не ТИ е гадно..
И как разбра, че само курви има... От това, че всички смятаме, че момчето си е виновно ли ? .. Или от това, че не намираме за нормално, да ни ограничават чак до толкова ?
Значи, да, курва съм и аз, защото съм ходила на дискотека без приятеля си... който като един НЕнормален човек (явно) ми има достатъчно доверие, за да не ми забранява да излизам с приятелите си...
"Но когато тя иска да ходи на дискотека,аз все се мръщя и мрънкам.И като цяло тя рядко ходи"
Как да ти каже горката ,като ти пак ще се намръщиш и ще мрънкаш..а и ще се притесниш.Какво да направи?Това че ти си бачкал 1 година там,че ти е омръзнало вече ,че не ти се ходи,не значе че и с нея е така.А и ти като си бачкал там ,тя е спала нали?![]()
Да когато 1 момиче реши че трябва да излезе с приятели на дискотека май е К***а хахахахах супер ограничено мислене !!!
Ама вие какви сте лелелелеле ТЯ ГО ЛЪЖЕ БЕ !!! Да му беше казала той нека си се сърди,ама тя го е излъгала вие нормални ли сте кви сте немоа ви разбера... Ясно ми е,че всички обичате да си въртите дупарите по дискотеките(са ше кажете,че никоя от вас не го прави) осъзнайте се 4 години са заедно и тя го лъже Е как може да й има доверие ?!?!![]()
Голяма лъжа..за бой е тази да знаете хахах Ами да аз даже не обичам да ходя на дискотеки! И ходя спр рядко заради приятелите си,но решението дали ще ида си е лично мое!Осъзнай се ти за 4 год,той така и не е разбрал че трябва да и се има доверие и че на момичето и се излиза.Чак ще иде в тях и с майка и ще се скара.Какво е виновна жената бе.?
Много ясно, че го правя. Кога да ходя по дискотеки и да си "въртя дупарата" ? - Като стана на 30, като се омъжа, като имам семейство..кога ?Първоначално написано от RoCkSpOt
Излъгала го е, но това са 4 години...хората си прощават къде-къде по-големи "прегрешения" във връзките си..
Аз пък те разбирам, защото аз поне съм много ревнива, а и най - малката лъжа си е лъжа за мен! RoCkSpOt го каза: да ти беше казала да се сърдиш.. ама тя те е излъгала..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Отново 99 % от мненията на дамите са срещу мен.Това е защото не вниквате в същността на нещата.ТУк чета отново мнения,че съм й забранялва или че съм мрънкал и така нататък.Абе хора не разбрахте ли,че говорим за ЛЪЖАТА ! Дискотеката не е основното в проблема,как не разбирате.Аз щях да бъда също толкова озадачен,обиден и наранен,ако тя например беше отишла на рожден ден и ме излъже,че си е у тях.Или ако ще да иде и на кино ,но отново скрие. Сега разбирате ли колко сте жалки с вашите обяснения,че съм бил сухар ,който не му се купонясвало.Жалко,че гледате толкова повърхностно.
Тук става въпрос за ценности като доверие,уважение,честнот и прямост.Тези неща говорят ли ви нещо ? От отговорите Ви е ясно че НЕ !