- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗНЕВЯРА ?!?!
Е как да й прости като тя съзнателно го е излъгала! Няма лошо тя да ходи няма лошо и той да се сърди ! Щом момичето е с него 4 години при условие,че той се сърди значи е наясно с нещата ! Просто тва за мен е непростимо... лъжата е най-жалкото нещо !Първоначално написано от Goddess
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Еми момичето явно не иска да и се сърди ... Да ти мрънкат постоянно, то чак да и е гадно да излезе от тях, че той да не се разсърди ...
Излъгала го е ... за 4 години ... през които му е вървяла по свирката ... А той я е зарязал заради това ...
Не казваме, че е правилно тя да го лъже ... ами казваме, че той си е виновен за това...
Е как да й прости като тя съзнателно го е излъгала! Няма лошо тя да ходи няма лошо и той да се сърди ! Щом момичето е с него 4 години при условие,че той се сърди значи е наясно с нещата ! Просто тва за мен е непростимо... лъжата е най-жалкото нещо ![/quote]
Правилно брато.Наистина тя напълно съзнателно го е направила.И мен ме плаши факта,че тя дори не се е замислила какво ще стане и как ще реагирам аз,ако разбера !! Ето това ме спира да продължа напред с нея.Че първо действа,а мисъл за последиците НЯМА!!
Мм да.. аз също мисля, че ти имаш също голяма вина в случая.. Защото ако се сърдиш и ревнуваш за всяко второ нещо, а тя сигурно не веднъж ти е обяснявала, че като отиде на диско, отива да се забавлява, не да ти изневерява, или не един път те е карала да идеш с нея, заедно да сте? Права ли съм? Ако едно момиче/жена иска да ти изневери ще го направи не само на дискотека или излизане.. Тя може ако иска и по обяд да ти изневери. Трябва да и имаш доверие, защото ..ето принуждава се да те излъже, за да няма пак сръдни и цупеници и скандали. А ти като толкова много я обичаш и държиш на нея, можеше поне да се опиташ да я разбереш и да и влезеш в положението. Не я оправдавам, че те е излъгала, но.. за мен просто е нямало какво друго да направи.Просто и е писнало да и се сърдиш и да и държиш сметка за глупости и за най-нормални неща като излизане с приятели.
Извинявам се, че ще го издам, но авторът е един от най-добрите тролове, които съм виждал![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Абе... ти в ред ли си? Момичето излиза да се забавлява с колеги на дискотека, защо това е подсъдимо, по дяволите??!?! И откъде-накъде свестните момичета не ходят на дискотеки?!Първоначално написано от badsector
Първоначално написано от nemalabavo
Ти обаче коментираш само това, което ти е приятно ... другото го пропускаш
И отново да повторя, че си егоист ... Как можело тя дори да не помисли за тебе, как си щял да нз си ко си .... Че ти за нея мислиш ли ?
Ти си жалък в случая,защото си си наумил че ти си прав и никой не може да те убеди в противното! Ти гледаш повърхностно,защото това са 4 години !!! Защо след като си се усетил,не изчака тя да ти зв на следващия ден да провериш дали ще си каже какво е правила???Можеше да ти каже впро4ем аз в4ера бях на дискотека,знаех 4е 6те се притесни6 и затова ре6их да ти кажа 4е съм в нас и като се видим да ти обясня!??
Аз НЕ ходя по дискотеки, последно съм стъпвала преди близо две години. Е, и? Това не ми пречи да защитавам момичето, а тоя мухльо няма никво право да й се цупи заради собствената си неувереност.Първоначално написано от RoCkSpOt
Първоначално написано от Mi6inka
Кво ви става бе хора,на всеки един по отделно ли трябва да обяснявам? Преди да пишете ,четете по внимателно.Как така ти решаваш,че аз й държа сметка къде излиза,с кой излиза? Кой ти каза,че аз я ревнувам за всяко второ нещо?
И пак се ще се повторя : Защо наблягате на тъпата дискотека.Проблема е в ЛЪЖАТА ! Ако беше отишла на кино ,но го скрие,за мен е същото като да иде на диско и да скрие,разбирате ли ?
Прав си, проблемът не е дискотеката, проблемът е, че ти мрънкаш за нещо, което й доставя удоволствие, БЕЗ ОБЕКТИВНА ПРИЧИНА, защото си неуверен в себе си и си го изкарваш на момичето затова.
Излъгала те е, ми. И аз бих, ако гаджето ми беше мрънкащ мухльо.
Аз НЕ ходя по дискотеки, последно съм стъпвала преди близо две години. Е, и? Това не ми пречи да защитавам момичето, а тоя мухльо няма никво право да й се цупи заради собствената си неувереност. [/quote]
Като гледам от всички мнения на женския пол по моя проблем,ти си най -простата п...тка ! Ти въобще не знаеш закво говорим.Не пиши повече,излишно е !
За теб проблема е в лъжата, защото се смяташ за напълно невинен ... Да ама лъжата и е провокирана от твоето поведение ... Ако не си я ревнувал въобще, ако не и се цупил като ходи и прочие... ТЯ Е НЯМАЛО ДА ТЕ ИЗЛЪЖЕ ...
Първоначално написано от dream1707
Отново ме изумяваш.ТИ въобще четеш ли кво пиша ? Откъде разбра,че аз се сърдя и мрънкам постоянно ,ако тя излезе без мен ? Не пиши и ти повече,излишно е !
Я пак ...Първоначално написано от nemalabavo
Явно толкова си си навил, че си прав... че чак се оплиташ...
Един съвет от мен ... спри да се занимаваш с това момиче ! ... Не, защото те е излъгала... а защото не заслужава такъв кретен до себе си...
Ама чакай бе вие като не ви пука къде ходат и кво прават гаджетата ви или пък не сте ревни ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ВСИЧКИ СА КАТО ВАС ?!?! Не сте ли вие сега егоисти?! Той и се сърди не й забранява тя си има глава що не му е казала:еми не ме инт отивам ? Защо не го е зарязала ? Защо не е поговорила с него ? Ето ви 3 по-добри варянта от тва да лъжеш човек който от 4 години е до теб с теб и още повече караш МАЙКА СИ да лъже същия тоя човек !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
И аз ревнувам приятеля си ... страшно ревнива съм ... НО му имам доверие и не му мрънкам като излиза с приятели, защото знам, че си ми е верен....
А явно момичето не е искало да му каже "Ми сърди се" ... и не е искало той да и се разсърди ... за това е решило, че ще му се размине така...
Странното чувство, че е поредния трол... и само си играем да отговаряме..
"Ти обаче коментираш само това, което ти е приятно ... другото го пропускаш" Напълно съгласна !!!
Ами ако приятеля ти излизаше с приятелки ? Както тя с колеги ?Първоначално написано от dream1707
Първоначално написано от dream1707
Ми да не би излизанията на човек да се ограничават само с дискотеките бе ! Написал съм мн ясно,че ми е неприятно като ходи там ,затова не ходи толкова често.Това е.И това е напълно нормално.ПОкажи ми някой,без значение дали мъж или жена,който ще ти каже : Се ми е тая дали приятелката/ приятеля ми е на дискотека !
Можеш ли ?
Не съм казала, да казваш, че ти е приятно... а за това, че и мрънкаш (което ти сам си написал в описанието на темата)..
RoCkSpOt .. приятеля ми излиза и с приятелки ... дори бившата му е в неговата компания .... Не съм го изяла с парцалите ... Аз съм свикнала пък само с момчета, от малка винаги съм така... и като цяло повечето ми приятелки са момчета... Но той нищо не е казвал, освен, че ми има доверие![]()
Евалата ! Но ако това долу е вярно и сте заедно от 2 месеца има голяма разлика до 4 години !Първоначално написано от dream1707
Без цинизми.
![]()
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Знам, просто на теб не ти отърва да говорим за това, за което наистина става дума, което отново доказва моята теза.Първоначално написано от nemalabavo
Искрено се надявам момичето да си намери свестен човек, защото с теб е изгубила 3-4 години от живота си. Друг е въпросът как можеш да не знаеш от колко време сте заедно.