.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    RoCkSpOt .. точно, че с времето се предполага, че се добива повече доверие .... и се намаляват съмненията ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Доверието няма нищо общо в случая. Напълно съм съгласен с RockSpot.

Нещата не опират до това дали имаш доверие на половинката си, или не. Въпроса е в самото отношение (и все пак си зависи от човека). Едно нормално момиче, което изпитва поне някакви чувства към момче, не би стояла спокойно, ако момчето и е в някаква дискотека с курвички. Каквото и доверие да му има въпроса не е дали той би кръшнал. Би ли ви било приятно някакви други момичета да си навират циците в лицето му и прочие? Защото на тези купони/дискотеки/партита се ходи именно заради това - да се забиеш с някой, няма значение дали е обвързан или не. А важна роля играе и количеството изпит алкохол.

Едно момче, не би оставило момичето си да кисне в тях и да се чуди какво/къде прави, а в същото време да се забавлява. Когато имаш връзка, думичката забавление, подсказва че и половинката ти е част от него.

Ама явно никога не сте изпитвали толкова силни чувства, щом говорите така. Поста важи и за двете гледни точки момче/момиче.

Супер фен Аватара на Shia
    Ограничаваш я в избора си на забавления.Тя го прави заради тебе,не защото не иска да се забавляба.
    Тя пуска ли те на партита сам или на одобни нощни излизания ?

Ми погледни аз с какво съм заслужил тя да ме лъже и да се забавлява с нейните колеги,докато аз спя у нас ?
    Ей ти пак ограничение,не може винаги да е покрай теб,на мен ще ми омръзне.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ограничаваш я в избора си на забавления.Тя го прави заради тебе,не защото не иска да се забавляба.

Ми погледни аз с какво съм заслужил тя да ме лъже и да се забавлява с нейните колеги,докато аз спя у нас ?

Ми да ти кажа честно сам не ходя по партита и по купони.Тя винаги е с мен.А аз както казах много пъти днес,не съм й забранявал нищо конкретно.Просто е нормално да ми е неприятно тя сама в дискотеката с куп момчета около нея.И аз на нея имам доверие,но нямам доверие на тези около нея,разбираш ли

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Доверието няма нищо общо в случая. Напълно съм съгласен с RockSpot.

Нещата не опират до това дали имаш доверие на половинката си, или не. Въпроса е в самото отношение (и все пак си зависи от човека). Едно нормално момиче, което изпитва поне някакви чувства към момче, не би стояла спокойно, ако момчето и е в някаква дискотека с курвички. Каквото и доверие да му има въпроса не е дали той би кръшнал. Би ли ви било приятно някакви други момичета да си навират циците в лицето му и прочие? Защото на тези купони/дискотеки/партита се ходи именно заради това - да се забиеш с някой, няма значение дали е обвързан или не. А важна роля играе и количеството изпит алкохол.

Едно момче, не би оставило момичето си да кисне в тях и да се чуди какво/къде прави, а в същото време да се забавлява. Когато имаш връзка, думичката забавление, подсказва че и половинката ти е част от него.

Ама явно никога не сте изпитвали толкова силни чувства, щом говорите така. Поста важи и за двете гледни точки момче/момиче.

Еееее най-после още един здравомислещ тук. Брато,прав си за абсолютно всичко,което си написал.И оттук разбирам,че си и разбрал закакво говоря в темата си

Голям фен

Ама тука не става въпрос до ПУСКАНЕ!!! Той не и се цупи като малките деца просто на човека му става мн гадно и сякаш се чуства излишен и това се случва с всеки който Обича НАИСТИНА ! Те са били заедно 4 години и тя накрая го лъже и отива на дискотека! Аз лично бих се почуствал ужасно просто излишен в цялата работа ... ЛЪЖАТА СИ Е ЛЪЖА !!!
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от nemalabavo
    Като гледам от всички мнения на женския пол по моя проблем,ти си най -простата п...тка ! Ти въобще не знаеш закво говорим.Не пиши повече,излишно е !
    Знам, просто на теб не ти отърва да говорим за това, за което наистина става дума, което отново доказва моята теза.
    Искрено се надявам момичето да си намери свестен човек, защото с теб е изгубила 3-4 години от живота си. Друг е въпросът как можеш да не знаеш от колко време сте заедно.
    Не ми отървало ли? Както виждаш отговарям на всяко едно мнение.Но това че пропускам някои уникални глупости,не значи ,че е ,защото не ми оттърва ! А когато вникнеш в смисъла на темата ми и откриеш закакво пиша,тогава може да драснеш някой ред. Успех ти желая !

Град
    Plovdiv
    [ Ама тука не става въпрос до ПУСКАНЕ!!! Той не и се цупи като малките деца просто на човека му става мн гадно и сякаш се чуства излишен и това се случва с всеки който Обича НАИСТИНА ! Те са били заедно 4 години и тя накрая го лъже и отива на дискотека! Аз лично бих се почуствал ужасно просто излишен в цялата работа ... ЛЪЖАТА СИ Е ЛЪЖА !!![/quote]

Евала колега,е тва е ! Още един който да ме разбере. Може да сме малко,но пък сме качествени

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София

Re: ИЗНЕВЯРА ?!?!

Моля Ви,дайте ми съвет,кажете какво мислите за цялата ситуация ?!?!?!
    .......оспорваш всяко мнение, което не съвпада с твоето и се радваш на всеки, който те подкрепя ? Да беше написал "кажете ми, че съм прав". Добре, прав си. Грешката е изцяло в момата, ти си безупречен. Прекратил си връзката си с нея. Та..за какво беше темата ?

Супер фен Аватара на Shia
    Що да е излишен,нали са 4г. заедно ,щом е с него 4г. значи не е излишен.

И сега твърдо ли стоиш зад мнението,че ще сте скъсали,наистина ли си го заслужава.Излъгала те е,но дали е достатъчно само една дискотека,за да прекратиш сериозните Ви взаимоотношения ?

Град
    Plovdiv

Re: ИЗНЕВЯРА ?!?!

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Моля Ви,дайте ми съвет,кажете какво мислите за цялата ситуация ?!?!?!
    .......оспорваш всяко мнение, което не съвпада с твоето и се радваш на всеки, който те подкрепя ? Да беше написал "кажете ми, че съм прав". Добре, прав си. Грешката е изцяло в момата, ти си безупречен. Прекратил си връзката си с нея. Та..за какво беше темата ?
    Така е,от моя страна аз съм чист като сълза.Не търсете вината в мен за нейната лъжа.Не помислихте ли веднъж поне,че просто самата тя е искала да ме излъже.Все пак тя го е планувала още дни преди въпросната вечер с дискотеката....... Така,че да,радвам се на хората,които са разбрали ссмисъла на темата и ме подкрепят.И това е напълно нормално.Не разбирам какво те учудва...

Град
    Plovdiv
    Що да е излишен,нали са 4г. заедно ,щом е с него 4г. значи не е излишен.

И сега твърдо ли стоиш зад мнението,че ще сте скъсали,наистина ли си го заслужава.Излъгала те е,но дали е достатъчно само една дискотека,за да прекратиш сериозните Ви взаимоотношения ?

Катко казах по-горе,снощи й казах КРАЙ. Тя каза,че нямало да се откаже от мен....да видим какво ще стане.Времето само ще покаже.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ...И откъде-накъде свестните момичета не ходят на дискотеки?!
    Всъщност свестните хора не ходят на дискотеки. Без оглед на пола им. Затова го съветвам, ако иска свястно гадже да си намери някоя, която не намира смисъл в дискотеките.

Повече от фен Аватара на LDto
    Ба нищо лично към моя пол и към мъжкия ... ама в началото те на корих и сега съм на мнението,че си виновен.... Ама сега И ДВАМАТА СТЕ ВИНОВНИ .... Ти си страшен ЕГОИСТ и мислиш само за твоя задник,тя че те е излъгала ... Да никой не обича да го лъжат... така,че вземи се в ръце и седни говори с нея и вече решете какво ще правите ....Защото тук винаги ще има 50% на 50% дет ще са зад теб и тия дето ще са срещу теб... Не се сърди на нас ния ще те корим и се те защитаваме .... А на ония дет вика че си въртим дупетата по дискотетие-ем който може го прави а който не ни обижда... Не казвай,че една жена е курва след като не я познаваш... И малко се въздържай те бе хора.... още малко и война ще си обявите...

1.Аз съм от тези,които НЕ ОБИЧАТ да ходят на дискотеки !
    2."Защото на тези купони/дискотеки/партита се ходи именно заради това - да се забиеш с някой, няма значение дали е обвързан или не"-когато ходя,го правя защото приятелите ми искат!
    3.автораът не отговаря на всички!

" Когато имаш връзка, думичката забавление, подсказва че и половинката ти е част от него. "А когато имаш връзка се предполага,че и компромиси трябва да се правят!Това че той е работил 1 год в дискотека и му е омръзнало,не значе че и на нея не трябва да и се ходи,нито пък че трябва да загърби приятелите си!

т.6 и т.11

Moderated by Sh@d0w

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Разбирам те напълно и те подкрепям в това твое решение. Не е нужно да се обяснявам защо...
    Live now, this is your time!

няма смисъл даже да отговара на всички защото полувината се изпокарваме и защо защото тя го е излъгала и той не го приема.... Нормално ако се замисля,честно и двамата са виновни ама не мога да кажа,че той е най-виновен или тя ... никой не защитавам кора ги и двамата .... може би ако съм на негово място също ще постъпя тъй ама се тая различни хора различни характери....аз като не ходя по дискотети а моя ходи се ми е тая ако ми изневери ем честито да му е ако ме излъже пак да му е честито да не мислите,че тя е права хубаво не му е приятно и на мен не мие ама нито съм му майка нито нищо,има една поговорка
    като ша се ловиш на хорото поне го изиграй до край ако не не се и лови. Наложи ми се да прочета 10 пъти,но пак не си невинен нито тя и двамата сте виновни,кой малко кой много... но сте виновни и двамата .... Не се ядосвай ама тук винаги ще е 50 на 50 ако щеш и извади всички кирливи ризи,но пак ще има кой да казва,че си виновен... След като се Сложил край поне го направи истински защото ти сам пак ще си влезеш в капана....

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като гледам от всички мнения на женския пол по моя проблем,ти си най -простата п...тка ! Ти въобще не знаеш закво говорим.Не пиши повече,излишно е !
    По-полека с определенията, щото Пловдив не е голям град и случайно някой път може да ти се случи без да искаш да обидиш грешния човек.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от umri
    По-полека с определенията, щото Пловдив не е голям град и случайно някой път може да ти се случи без да искаш да обидиш грешния човек.
    Ми нали знаеш- квото повикало,такова се обадило. А и не ме притеснява,тъкмо да си поговорим на 4 очи.

Град
    Plovdiv
    Няма да отговарям на всеки един по един.Ще напиша тук всичко общо,против което съм ,от изписаните коментари тази нощ. Първо на ЛДЕ-то ..как разбра,че съм ЕГОИСТ ? Просто се уморих да се обяснявам.Всеки тук разбира нещата така ,както той си ги иска.И е нормално.Но не сте обективни.Съжалявам,че пуснах тема тук.Било е безмислено. НЕка модераторите да изтрият ТЕМАТА !!!

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Спред мен ,добре,че ти си и теглил чертата .Отървал си момичето от хумота ,който със сигурност си я опримчил >.>.Бива да си толкова ревнив,но ти си чак задушаващ.Сигурна съм ,че "пускането" е било придружено с доста мрънкане от твоя страна,говоря за тези пъти в които ти си склонявал и си я пускал ,нали.Много глупаво си постъпил,да се излагаш така и пред майка и,като параноик.Не мисля,че вече ще си приеман добре и насериозно.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Няма да отговарям на всеки един по един.Ще напиша тук всичко общо,против което съм ,от изписаните коментари тази нощ. Първо на ЛДЕ-то ..как разбра,че съм ЕГОИСТ ? Просто се уморих да се обяснявам.Всеки тук разбира нещата така ,както той си ги иска.И е нормално.Но не сте обективни.Съжалявам,че пуснах тема тук.Било е безмислено. НЕка модераторите да изтрият ТЕМАТА !!!
    Ми да , като си виновен и прост, така ще кажеш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Същност не се чете ЛДЕ-то, а ЛДИ-то кат и да е няма да правя от мухата слон както ти си направил.... Нали си скъсал с нея какво повече искаш... Да ти кажем,че тя е виновна а ти си ангел...И двамата сте си еднакво виновни оправяйте се сами ... няма да видиш 100% съгласие с теб ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си