.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ластични тесни дънки

Някой случайно знае ли от къде мога да намеря ластични дънки стил 80те.Сегашната мода ми е изключително противна , но не това е причината да търся такива дънки , а защото съм музикант и искам като съм на сцената да изглеждам възможно най-old school.Пък и не само на сцена може и от време на време да ги слагам докато съм навън с приятели

Нещо такова търся http://www.megadeth.com/gallery/var/...g?m=1319093785
    Може би не толкова тесни , но да не са широки

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Питай някой трашър...
    Аз имам чувството, че масово си купуват дамски дънки, щото се съмнявам да се продават някъде мъжки...
    Но за твое успокоение, познавам минимум 10 човека, дето носят такива дънки и довечера ще поразпитам откъде си купуват.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Питай някой трашър...
    Аз имам чувството, че масово си купуват дамски дънки, щото се съмнявам да се продават някъде мъжки...
    Но за твое успокоение, познавам минимум 10 човека, дето носят такива дънки и довечера ще поразпитам откъде си купуват.
    Благодарско

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Еми да ти кажа-по няква ебати случайността не видях никой вчера, обут с такива дънки, че да питам. Обиколи магазините за дънки и поразпитай.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Виждала съм в Bershka, Pull & Bear
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Днеска цял ден ходих разкарвах се от магазин по магазин...нищо не намерих.

Има ли някакъв вариант някой ако има такива 32 номер да ми продаде.Доста благодарен ще му бъда

Ако си от София или друг голям град, отиваш в някой мол и както казаха влизаш в Бершка, аз от там си взех ластични, като клин стоят, дънки. Има различни цветове и не бяха скъпи .... от порядъка между 40-60лв ... за другите магазини не знам, ама влизай в женските, в мъжките сигурно няма да има
    Някой накара ли те да се чувстваш специален и показа ли ти, че си оценен?
    Някой увери ли те, че си точно този, който трябва да бъдеш?
    И че да правиш онова, което обичаш е достатъчно?
    Някой припомни ли ти , че не си се появил на този свят, за да доказваш, каквото и да било?
    Ти си тук, за да бъдеш себе си, защото това е достатъчно...

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Бе кви ти молове и магазини, отивай в най-близкото кило и ще намериш
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен
    Отивай в някой магазин втора употреба не може да няма виждала съм даже и всякакви цветове !

О, да. Не се бях сетила за втората употреба. Там има доста неща и евтини. Аз съм си намирала много яки дрехи, които в нашите магазини ги няма. Но това е, защото идват от Германия най-често дрехите втора употреба
    Някой накара ли те да се чувстваш специален и показа ли ти, че си оценен?
    Някой увери ли те, че си точно този, който трябва да бъдеш?
    И че да правиш онова, което обичаш е достатъчно?
    Някой припомни ли ти , че не си се появил на този свят, за да доказваш, каквото и да било?
    Ти си тук, за да бъдеш себе си, защото това е достатъчно...

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Потърси в гугъл за:
    Jeggins

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си