.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ае дет са вика еби са на "cooldown" един път ше живееш е

Супер фен Аватара на NambyPamby

Re: Да му пусна ли ?

Цитирай Първоначално написано от kristianax
    Имам си приятел от една седмица разбираме се прекрасно (поне за сега)
    Не се стърпях, сорЕ.
    Ако толкова те сърби и ти е все тая с кого ще е, само да се отървеш от пустата девственост - давай.
    Ако въпреки това, че сте от кратко време заедно, го чувстваш близък и му имаш доверие - давай.
    Ако има опит и си убедена, че ще ти е хубаво и ще ти остане приятен спомен - давай.

Няма някакъв срок, в който да му пуснеш или не, води се от собственото си усещане и преценка за нещата. Има много хора, дето единия секс ги е събрал и после са останали заедно, защото са намерили още много други допирни точки помежду си. Има и такива, дето точно сексът ги е накарал да проумеят, че нищо няма да излезе и само си губят времето. Въпрос на късмет.

Супер фен Аватара на fenasf
    Да !
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Hilary_
    Изчакай. Прекалено рано е и по - вероятно е да съжаляваш.
    А и самото ти допитване до форум показва, че не си сигурна ..

Пусни му ама в гъза че после да нема мрънкане кой не е девствен

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    ...защо не ?
    Защото не е к***а?
    И да му пусне,това пак не я прави к*рва, а нормално момиче, с нормални нужди Предполагам знаеш значението на думата к*рва..защо го използваш в тази ситуация, като е напълно неподходящо?

П.с. Не се заяждам , не избухвай.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    и единственото, с което можеш да го задържиш е сексът ,така ли?
    жалко в такъв случай, момчетата точно такива лесни като теб чакат, дай щото не знам кво да правя с него, да си легнем пък после да мрънкам що ме е зарязал..

//всички знаем, че независимо кой какво ти казва ще си легнеш с него до максимум 5 дни, като ти поговори мили неща..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Все пак ходите. Какво му е ненормалното да си легнете, вместо да седиш и да се стискаш, защото било само от една седмица?

Важно е настоящето, а не да седиш и да се тръшкаш какво ще стане после. По този начин можеш само да си развалиш връзката, защото се обременяваш с глупости.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Все пак ходите. Какво му е ненормалното да си легнете, вместо да седиш и да се стискаш, защото било само от една седмица?

Важно е настоящето, а не да седиш и да се тръшкаш какво ще стане после. По този начин можеш само да си развалиш връзката, защото се обременяваш с глупости.
    То това тяло само за 1 ден ли ти е бе? Ако вземе да забременее и той я заебе?! Ако лепне нещо от него и ...той пак я заебе? Не само тялото, но и психиката ще й се съсипе.
    Докато намаш пълно доверие на човека и на 18, и 20, и на 30 да си според мене не е много добра идея да се прави каквото и да било.

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ако те привлича, не те е страх и не те е срам - направи го. Дори да му е за едното чукане, какво? Не си на 14, не те е страх, не те е срам, привлича те.. Якоо

ААА иначе да - болестите са страшни, но ползвай презерватив.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    И да му пусне,това пак не я прави к*рва, а нормално момиче, с нормални нужди Предполагам знаеш значението на думата к*рва..защо го използваш в тази ситуация, като е напълно неподходящо?
    Понятието "курва" за всеки човек носи различно значение. От нея зависи към какви хора иска да се насочи в бъдеще и какъв смисъл ще влагат тези хора в това понятие. За някои сексът с партньор, с когото сте ходили седмица, също е курвенска постъпка. Да не говорим за еднократния секс. За други няма нищо лошо да си разтваряш краката пред всеки който те привлича. Факт е обаче, че както има разлика в смисъла, който влагат в товя понятие, така има разлика и в ценностната система. Всеки сам си определя какъв тип човек иска като постоянен партньор в бъдеще, като действията в досегашнуя му живот, определят вероятността да се свърже с такъв човек, ако попадне на него.

Категорично не..к'во е т'ва 1 седмица..ама ти си знаеш (всъщност, ако знаеше нямаше да питаш).

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    От една седмица сте заедно, не си сигурна дали го искаш, мислиш че иска само това... Ти сериозно ли?! Изчакай!

P.P- Oy7ofCon7roL, помня че една приятелка беше направила fake профил с твои снимки в impulse преди известно време

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Моят съвет е да изчакаш. По този начин ще му направиш тест дали е с теб заради секса или заради самата теб. В край на сметка ако те зареже , значи е искал от теб само едно и само можеш да си казваш добре , че не преспах с този глупак. Аз така направих с моя приятел. И той искаше на първата седмица да си легне с мен , но го накарах да чака 1 месец и не ме заряза заради това. Сега сме по-щастливи от всякога вече доста време. Така че не прави грешки!

Супер фен Аватара на fenasf
    Добре бе, много сте интересни. Разбира се, че е с нея за секса! Всички момчета сме с вас заради секса, защото природата е отредила мъжките и женските индивиди да правят секс това си е съвсем в реда на нещата и не разбирам защо винаги се дърпате.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Nestlee
    Ако те привлича, не те е страх и не те е срам - направи го. Дори да му е за едното чукане, какво? Не си на 14, не те е страх, не те е срам, привлича те.. Якоо
    По-тъпо мнение в тая тема, не ти бях чела
    awerw

anonymous708973
    Guest
    За някои сексът с партньор, с когото сте ходили седмица, също е курвенска постъпка.
    Себе си ли визираш под "някои"?

Цитирай Първоначално написано от Nestlee

ААА иначе да - болестите са страшни, но ползвай презерватив.
    Да, защото тука само за страх и срам става дума... Направо и пари му поискай най-добре...

Град
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho

То това тяло само за 1 ден ли ти е бе? Ако вземе да забременее и той я заебе?! Ако лепне нещо от него и ...той пак я заебе? Не само тялото, но и психиката ще й се съсипе.
    Докато намаш пълно доверие на човека и на 18, и 20, и на 30 да си според мене не е много добра идея да се прави каквото и да било.

Авторката не казва от колко време се познават или колко време са се сваляли. Как ще забременее от един презерватив?
    Тук имаме конкретен случай, защото никога не знаеш дали човека до теб е това, за което се представя. И след 20 години лъжи, когато те тресне по главата, ще се чудиш как може да не си осъзнал какво ти седи на среща.
    Затова нещата са субективни. Тук става въпрос за съвсем различни неща.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Авторката не казва от колко време се познават или колко време са се сваляли. Как ще забременее от един презерватив?
    Тук имаме конкретен случай, защото никога не знаеш дали човека до теб е това, за което се представя. И след 20 години лъжи, когато те тресне по главата, ще се чудиш как може да не си осъзнал какво ти седи на среща.
    Затова нещата са субективни. Тук става въпрос за съвсем различни неща.
    Единия презерватив не е 100% гаранция, нали знаеш?
    Веднъж става грешката. И самия факт, че се чуди дали да му пусне или не показва, че не си имат чак такова доверие, което ме навежда на мисълта, че преди това не са се познавали или поне не са били толкова близки.
    Разбираш дали човека до теб е това, за което се представя, когато следиш постъпките, начина на мислене и дори движенията му. Ако и беше просто така за единия път - ок, не е нужно всичко това, но след като това е връзка и се очаква нещо повече от едното праскане и "сбогом дано си щастлива", значи просто няма смисъл да го правят докато не си изградят някакво доверие. Дори тя да не беше девствена.

Град

Единия презерватив не е 100% гаранция, нали знаеш?
    Веднъж става грешката. И самия факт, че се чуди дали да му пусне или не показва, че не си имат чак такова доверие, което ме навежда на мисълта, че преди това не са се познавали или поне не са били толкова близки.
    Разбираш дали човека до теб е това, за което се представя, когато следиш постъпките, начина на мислене и дори движенията му. Ако и беше просто така за единия път - ок, не е нужно всичко това, но след като това е връзка и се очаква нещо повече от едното праскане и "сбогом дано си щастлива", значи просто няма смисъл да го правят докато не си изградят някакво доверие. Дори тя да не беше девствена.

Няма да се разпилявам в спорове. Каквото е дала като инфо върху него разсъждаваме. Локумите до утре може да хи пишем.
    Когато е девствена и то на толкова години, мислите в главата й са нещо нормално. Дори ме навеждат на това, че той не знае нищо. Не казва, дори защо не са го осъществили, а е щяло да се случи.

Не разтягаме локуми, а разсъждаваме върху фактите. И като гледам мацката отдавна отеба темата, така че предлагам да прекратим спора.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И себе си.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И себе си.
    Колко време са те държали на сухо?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Аз чакам тема 'Бременна съм, помагайте' !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си