- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли ?
ае дет са вика еби са на "cooldown" един път ше живееш е
Първоначално написано от kristianax
Не се стърпях, сорЕ.
Ако толкова те сърби и ти е все тая с кого ще е, само да се отървеш от пустата девственост - давай.
Ако въпреки това, че сте от кратко време заедно, го чувстваш близък и му имаш доверие - давай.
Ако има опит и си убедена, че ще ти е хубаво и ще ти остане приятен спомен - давай.
Няма някакъв срок, в който да му пуснеш или не, води се от собственото си усещане и преценка за нещата. Има много хора, дето единия секс ги е събрал и после са останали заедно, защото са намерили още много други допирни точки помежду си. Има и такива, дето точно сексът ги е накарал да проумеят, че нищо няма да излезе и само си губят времето. Въпрос на късмет.
Да !
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Изчакай. Прекалено рано е и по - вероятно е да съжаляваш.
А и самото ти допитване до форум показва, че не си сигурна ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И да му пусне,това пак не я прави к*рва, а нормално момиче, с нормални нуждиПървоначално написано от badsector
Предполагам знаеш значението на думата к*рва..защо го използваш в тази ситуация, като е напълно неподходящо?
П.с. Не се заяждам , не избухвай.
и единственото, с което можеш да го задържиш е сексът ,така ли?
жалко в такъв случай, момчетата точно такива лесни като теб чакат, дай щото не знам кво да правя с него, да си легнем пък после да мрънкам що ме е зарязал..
//всички знаем, че независимо кой какво ти казва ще си легнеш с него до максимум 5 дни, като ти поговори мили неща..
Все пак ходите. Какво му е ненормалното да си легнете, вместо да седиш и да се стискаш, защото било само от една седмица?![]()
Важно е настоящето, а не да седиш и да се тръшкаш какво ще стане после. По този начин можеш само да си развалиш връзката, защото се обременяваш с глупости.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
То това тяло само за 1 ден ли ти е бе? Ако вземе да забременее и той я заебе?! Ако лепне нещо от него и ...той пак я заебе? Не само тялото, но и психиката ще й се съсипе.Първоначално написано от ledenakrasota
Докато намаш пълно доверие на човека и на 18, и 20, и на 30 да си според мене не е много добра идея да се прави каквото и да било.
Ако те привлича, не те е страх и не те е срам - направи го. Дори да му е за едното чукане, какво? Не си на 14, не те е страх, не те е срам, привлича те.. Якоо
ААА иначе да - болестите са страшни, но ползвай презерватив.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Понятието "курва" за всеки човек носи различно значение. От нея зависи към какви хора иска да се насочи в бъдеще и какъв смисъл ще влагат тези хора в това понятие. За някои сексът с партньор, с когото сте ходили седмица, също е курвенска постъпка. Да не говорим за еднократния секс. За други няма нищо лошо да си разтваряш краката пред всеки който те привлича. Факт е обаче, че както има разлика в смисъла, който влагат в товя понятие, така има разлика и в ценностната система. Всеки сам си определя какъв тип човек иска като постоянен партньор в бъдеще, като действията в досегашнуя му живот, определят вероятността да се свърже с такъв човек, ако попадне на него.Първоначално написано от Mi6inka
Категорично не..к'во е т'ва 1 седмица..ама ти си знаеш (всъщност, ако знаеше нямаше да питаш).
Моят съвет е да изчакаш. По този начин ще му направиш тест дали е с теб заради секса или заради самата теб. В край на сметка ако те зареже , значи е искал от теб само едно и само можеш да си казваш добре , че не преспах с този глупак. Аз така направих с моя приятел. И той искаше на първата седмица да си легне с мен , но го накарах да чака 1 месец и не ме заряза заради това. Сега сме по-щастливи от всякога вече доста време. Така че не прави грешки!
Добре бе, много сте интересни. Разбира се, че е с нея за секса! Всички момчета сме с вас заради секса, защото природата е отредила мъжките и женските индивиди да правят секстова си е съвсем в реда на нещата и не разбирам защо винаги се дърпате.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
По-тъпо мнение в тая тема, не ти бях челаПървоначално написано от Nestlee
![]()
awerw♥
Себе си ли визираш под "някои"?Първоначално написано от badsector
Да, защото тука само за страх и срам става дума... Направо и пари му поискай най-добре...Първоначално написано от Nestlee
Първоначално написано от imamkrasivouho
Авторката не казва от колко време се познават или колко време са се сваляли. Как ще забременее от един презерватив?
Тук имаме конкретен случай, защото никога не знаеш дали човека до теб е това, за което се представя.И след 20 години лъжи, когато те тресне по главата, ще се чудиш как може да не си осъзнал какво ти седи на среща.
Затова нещата са субективни. Тук става въпрос за съвсем различни неща.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Единия презерватив не е 100% гаранция, нали знаеш?Първоначално написано от ledenakrasota
Веднъж става грешката. И самия факт, че се чуди дали да му пусне или не показва, че не си имат чак такова доверие, което ме навежда на мисълта, че преди това не са се познавали или поне не са били толкова близки.
Разбираш дали човека до теб е това, за което се представя, когато следиш постъпките, начина на мислене и дори движенията му. Ако и беше просто така за единия път - ок, не е нужно всичко това, но след като това е връзка и се очаква нещо повече от едното праскане и "сбогом дано си щастлива", значи просто няма смисъл да го правят докато не си изградят някакво доверие. Дори тя да не беше девствена.
Първоначално написано от imamkrasivouho
Няма да се разпилявам в спорове. Каквото е дала като инфо върху него разсъждаваме. Локумите до утре може да хи пишем.
Когато е девствена и то на толкова години, мислите в главата й са нещо нормално. Дори ме навеждат на това, че той не знае нищо. Не казва, дори защо не са го осъществили, а е щяло да се случи.![]()
Не разтягаме локуми, а разсъждаваме върху фактите. И като гледам мацката отдавна отеба темата, така че предлагам да прекратим спора.
Колко време са те държали на сухо?Първоначално написано от badsector