- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му пусна ли ?
Ей тъй как ме дразнят като кажат "на еди колко съм и съм девствена, да се чукам ли" Ти собствено мнение и индивидуално мислене нямаш ли, питаш непознати хора, във форум? Ми ако всички ти кажат да скочиш от някой мост с тухла на врата начи би тряло да сме ти помогнали по някакъв самоубийствен начин?! Живота си е твой, това кога ще ти го сложи си решаваш ти ако се чувстваш готова, и най-малкото разколебание означава че не си. Да му дадяла това което искаПървоначално написано от kristianax
![]()
тва се извършва от 2 човека "принципно" не единия да иска, а другия да не знае гладен ли е чеше ли го.
Както вече казаха, ти си решаваш. Искаш го - правиш го, не го искаш - не го правиш, не си сигурна - мислиш по въпроса, ако пак не си сигурна - не го правиш и пак мислиш и т.н. да не те отегчавам хD Но важната си ТИ, не какво му се прави на него![]()
И понеже моето мнение не се различава много от други такива, за да не съм изцяло безполезна ще ти дам един пример... тръгнах с приятеля си два дена след като се запознахме и два дена след като тръгнах с него си го заведох вкъщи. Ако не бях в цикъл със сигурност щяхме да го направим тогава! На някои може да им прозвучи ненормално, на други точно обратното. Всеки решава сам за себе си, както би трябвало да направиш и ти =)
ако всичко в живота беше гарантирано...Първоначално написано от Sahara
Не му пускай, пържи го до край!
Кажи ми, че не си сериозна.Първоначално написано от Elinceto1
Какви коментари има направо се пукнах от смях!
В днешно време от рано се почват,моето мнение е щом ти се иска да го направиш,а след това ще си проличи той колко е сериозен.Дори и да не е сериозен,вярвай ми ще откриеш такъв,тогава вече ще си по-сигурна с опит и няма да имаш такива притеснения! Упех!
Най-лесният начин за доходи от интернет http://www.neobux.com/?r=BozaAnet84
чеек де викни го у вас направи му малко свирки да ти се изцепи така обилно в муцунката,после малко стриптийз ала бала и му дай путето си кво...то за мъжето нема приятелка много добра приятелка всеки мисли само как да си го мушне между фулийките на путката !!!
ПУСКАЙ СТИГА СИ ЧАКАЛА
Максимално, или последно?Първоначално написано от PinkPan7her
Ъм, и двете.
Все тая.
Аз мисля, че няма нищо нередно двама човека да правят секс дори 2 дена след като са "тръгнали". Всъщност, няма лошо да правят секс и преди това.[/i]
Омг Пусни му ... малко математика - ти го искаш той го иска ... к'фо правите още отиди и направо си го пъхни... не иначе сериозно ако ти го чувстваш така нз защо чакаш... тука никои нема да ти даде обективна преценка
![]()
Eми той биологичният ти часовник цъка - не искам да говоря кога е нормално да се прави секс или не, защото много хора ще ме оборят, че е чисто индивидуално, но мисля, че вече самият ти организъм го желаеПросто, ако се решиш, бъди внимателна - не е цветя и рози в началото, но ще стане хубаво впоследствие
Успех и пиши за развитието на сагата
![]()
Защо на вълка му е дебел вратът? Ген!
Не е хубаво,че мислиш,че иска да си вземе само това от теб и да те зареже.Снощи започнах да чета една книжка и прочетох,че секса сближава повече хората,може да го накараш да почака,но не прекалено дълго.Няма норма кога да му пунеш.Ти си решаваш,когато си готова.
в твой плюс ще е, няма как да знаеш, ако не се увериш сама .. в противен случай най - много да те зареже и да си го получи от друга![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...