.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Дължина на пениса

Знам за ролята на дебелината на пениса, но ми е интересно колко е важна дължината.

Не съм дошъл да споря, че размера няма / има значение - напълно ясно е, че има значение, който не мисли така по-добре да си помисли дали с 8-сантиметов може да направи нещо преди да пише в темата, а ако все пак на някой му се спори по въпроса, това не е подходящата тема.

Интересува ме колко е важна дължината. Знам, че не е добре ако е прекалено дълъг, ако притежателя му е невнимателен и опира в матката. Но колко важна е разликата от 12 до 15 сантиметра? А от 14 до 15 сантиметра? Пак казвам, че говоря единствено за дължина, представете си, че са с еднаква дебелина.
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Banned Супер фен
    Не е важно да е дълъг и да и ръчка червата, а да е дебел и да ги пръска.

Виж сега,приятелче- и 13-14 санта да ти е и 25 санта да ти е - пак можеш да докараш жена до оргазъм, стига да знаеш как. Всичко идва с практиката- пози , в които се променя ъгълът на проникване, темпо , дълбочина на проникване, сила. Винаги съм се смеел с цяло гърло на *утки, които казват "ако му е под 20, не е ни'къв мъж".
    Разбира се , има разлика между 14-15 и 20 и нагоре , но тя е просто във "времето на половия акт, за което жената ще стигне до оргазъм". По-точно не мога да ти го обясня. Дори с по-малък атрибут, ако си добър, всяка жена ще остава доволна от теб. "Айде и със здраве

Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01
    Виж сега,приятелче- и 13-14 санта да ти е и 25 санта да ти е - пак можеш да докараш жена до оргазъм, стига да знаеш как. Всичко идва с практиката- пози , в които се променя ъгълът на проникване, темпо , дълбочина на проникване, сила. Винаги съм се смеел с цяло гърло на *утки, които казват "ако му е под 20, не е ни'къв мъж".
    Разбира се , има разлика между 14-15 и 20 и нагоре , но тя е просто във "времето на половия акт, за което жената ще стигне до оргазъм". По-точно не мога да ти го обясня. Дори с по-малък атрибут, ако си добър, всяка жена ще остава доволна от теб. "Айде и със здраве
    Това ми е напълно ясно. Това, което казваш е, че има и други фактори освен размера, а аз никъде не съм казал, че размера е единствения фактор - защо реши, че съм го помислил?

Питах единствено колко значителен е този фактор. Всичко, което не описва значението на дължината на пениса, ми е ненужна информация. И все пак, благодаря за отговора
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Повече от фен
    Не съм момиче,но на мен не ми е много голям(не е и малък де),а си е нормален (16-17) и съм си много добре.

Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Не съм момиче,но на мен не ми е много голям(не е и малък де),а си е нормален (16-17) и съм си много добре.
    Доволни ли са мъжете от тебе?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JbBj
    Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Доволни ли са мъжете от тебе?

Браво!!!!!Готин си!!!!!
    =D> =D> =D> \/ \/ =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Когато пенисът е по-голям (и на дължина, и на дебелина) се чувстваме по-'пълни', това увеличава удоволствието и поне аз по-лесно свършвам.
    аха,

Според мен размера няма значение,важно е качеството

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Километър.... минимум!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не мисля, че разликата от 1-2 см. има значение и се усеща.
    Иначе Миминко го каза много добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на AlokiNn
    А: Интересува ме колко е важна дължината
    Б: Колкото и дебелината и всичко останало

Град
    Land of the End
    Девственица !!! Бе не знам,ама момичета ,които познавам и са правили секс,казват,че и това е важно,но не е на пиядестал.Важно е притежателя му,да знае как да го използва и да предпразположи момичето или момчето.Казвам момче и момиче,защото има приятел ,който е гей ! За което много се радвам.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Виж сега: ако момичето има много силни чувства, размера (в което и измерение) ще е последното, което ще я вълнува. Ако пък се радва на п*шка като дете в candyshop - или ще се радва на всичко де що е п*шка, или пък ще е на принципа колкото повече, толкова повече

Няма еднозначен отговор. Ако искаш да видиш някакво изпъкващо мнение: направи анкета и виж как се разпределят гласовете

Всички са ми казвали , им е по хубаво с по-големия и по-дебелия

anonymous708973
    Guest
    Никва идея нямам колко е, страшно съм зле с меренето на око (сетете се за лафа с паркирането), нямам никво намерение да вадя линията и да се правя на интересна. Ако разбера - ще е от неговата уста и за бъзика.

Размерът има значение, естествено. Средната работа - най-добре. При повече от нормалното боли при половината готини пози.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    И какъв е смисъла на темата? Момичетата да казват - "аз обичам да лапам 30 сантови чепове", пък момчетата "моя е ** сантиметра".
    Мхм..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Аз мога ти кажа колко см ми е ама няма да си правя реклама + тва 90% ,ще кажат лъжа и за тва ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако не се бъркам, има си важна тема за дължината ееееееееей там, горе на раздел ''Секс''.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си