- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво Ви....
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? да докажа на всичкии и най-вече на себе си,че мога!
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързела,незаинтересованос та ми и проблемите,които не ми позволяват да мисля за нищо друго освен за тях .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Има си доста привилегии, ако изкарваш високи оценки това е!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? - Да докажа на родителите ми, че мога да имам високи оценки и че си уча старателно...
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? - Главно мързела или несериозността ми по някои предмети![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? Чувствам се добре,спокойна.Плюс това,влизат в дипломата.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? Мързел,незаинтересованост, на пук,etc.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Първоначално написано от zliat
.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? ами това, че ако съм отличничка ще имам стипендия, влиза в дипломата и искам след време като си погледна дипломата да се сещам за какво съм учила и ще си я гледам като съм бизнес дама примерно и т.н.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързел![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? Това, че искам да докажа на себе си най-вече, че аз ЗНАМ и МОГА! Наскоро водих един разговор с баща ми който много ме амбицира. Той ми каза, че съжалява, че не може да ми обръща достатъчно внимание заради новата си работа и разчита много на мен.. Това наистина ми подейства положително.
А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? Мързел, незаинтересованост и понякога угриженост.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от zliat
Редактирайте си постовете,защото не съм написал подобни неща.Първоначално написано от zliat
Добре..добре разбрах,че да копирате и паствате едно и също.
Ами липсата на мечти не Ви ли карат да изкарвате ниски оценки??
Не съм се замисляла. Май е така.Първоначално написано от zliat
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от ADMIRALKA14
Точно обратното е..
Мечтите искат действие(тоест по-малко време за даскало)
Като нямаш залепяш се здраво за книгата като културист за зоб и караш до край![]()
по принцип си имам високи оценки, амм напоследък ми през т'ва, дали ще имам 2-ка или 6-тица..... няма просто какво да ми задържи вниманието, че да ме накара да ми пука![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Точно когато искарам лоша оценка просто си казвам за следващият път ще си науча по-добре. Опитвам се да съм все по-добра.Понякога не се получава, но не всички са перфектни.
Амбицира ме това,че някой ден ще ми се отплати това,че съм ги учила тия работи и не всичко е напразно.А на въпросът 'защо',отговорът е,че ми влизат в дипломата и просто самата аз ИСКАМ да изкарвам хубави оценки,без това да е бележкарство.А лошите ми оценки почти винаги са от мързел.
Амбицира ме желанието ми да науча нещо повече, нещо ново, нещо интересно, нещо полезно, във всички сфери на науката и живота, да мога да ги използвам за собствени цели и да помагам на другите. Ето това е, което ме амбицира!![]()
Live now, this is your time!
++Първоначално написано от Wwwooow
- и това,че тази година кандидатствам и трябва да се стегна,ако искам да продължа в хубаво училище
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Винаги ме е амбицирало за по-високи резултати, когато съм в конкурентна среда. Също така, когато дисциплината ми харесва и ми е приятно да уча. Когато получа публично признание за резултатите си също.Първоначално написано от zliat
Ниските резултати обикновено са резултат от проблем в средата, в която вървят ежедневните уроци и лошо отношение на преподавателя спрямо мен. Старая се все пак нищо да не успее да ме демотивира.
Искам хубава оценка на дипломата, по всичко тоя година се амбицирам да уча, освен по математика/понеже просто не ми се отдава и нищо не разбирам/, но обикновено в 11 или 12 клас започват да се амбицират да учат/но е малко късничко, щото оценките от 9 и 10 клас също влизат в дипломата и аз 9-ти клас като бях ми бяха много далечни матури, балове и тнт, но ето, че бързо се мина времето и станах 12 клас, и ся ниските оценки, които съм имал в 9 и 10 клас не мога да ги променя и успеха от дипломата пада, тъй, че още от 9-ти клас почвайте да учите, щото в дипломата влизат абсолютно всички предмети,които са се изучавали от 9 до 12 клас+ЗИП-овете и матурите
оценката се получава по този начин:
средно аритметично от общообразователните предмети+средно аритметично от професионалните предмети+ средно аритметично от двете матури и след това от тия 3-те оценки се прави средно аритметично и се получава оценката за дипломата
Какво ви амбицира да учите и да изкарвате високи оценки? - Това, че от девети клас нататък започват всички оценки да се считат за дипломата...
А какво ви амбицира да изкарвате ниски оценки? - Мързела...но гледам да изкарвам по-малко ниски оценки. Напоследък съм много мързелива, но ще се оправя![]()
Опитвам се да изкарвам добри оценки,за да имам обща култура..То не е много за оценките.Важното е да имам знания.Тоест..Оценките ми са важни за дипломата и затова се старая в училище. Като изкарвам лоши оценки е ,защото или не ми е останало време да уча,или съм нямала желание или не съм разбрала,че имаме тест.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Уча, за да мога след това да живея!
awerw♥
Нямам амбиции. Майната му на ученето.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Амбицираме интересен урок и примерно ако някой учител ми е писал леко по-висока оценка, казал е нещо мило, а и изобщо го гледам,че е някакъв супер добронамерен, все иска повече и повече да ти пише .
А мързела и злобните учители, който си мислят,че всичко знаят, винаги са прави и ти се сърдат ако кажеш нещо грешно, сякаш те са се родили научени, ме карат да изкарвам лоши оценки.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !