.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Повече от фен Аватара на zliat

Какво Ви....

.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? да докажа на всичкии и най-вече на себе си,че мога!
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързела,незаинтересованос та ми и проблемите,които не ми позволяват да мисля за нищо друго освен за тях .
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Има си доста привилегии, ако изкарваш високи оценки това е!
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.

Re: Какво Ви....

.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? - Да докажа на родителите ми, че мога да имам високи оценки и че си уча старателно...
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? - Главно мързела или несериозността ми по някои предмети
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? Чувствам се добре,спокойна.Плюс това,влизат в дипломата.
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? Мързел,незаинтересованост, на пук,etc.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от zliat
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???-Да докажа на всички и на себе си че мога и не съм чак такъв мързел.А и дипломата ми е важна все пак.
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?-разсеяност,проблеми които ме разсейват и заемат цялото ми внимание.

Супер фен
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? ами това, че ако съм отличничка ще имам стипендия, влиза в дипломата и искам след време като си погледна дипломата да се сещам за какво съм учила и ще си я гледам като съм бизнес дама примерно и т.н.

А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързел
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!

......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? Това, че искам да докажа на себе си най-вече, че аз ЗНАМ и МОГА! Наскоро водих един разговор с баща ми който много ме амбицира. Той ми каза, че съжалява, че не може да ми обръща достатъчно внимание заради новата си работа и разчита много на мен.. Това наистина ми подейства положително.
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? Мързел, незаинтересованост и понякога угриженост.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Повече от фен Аватара на zliat
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? - Да докажа на родителите ми, че мога да имам високи оценки и че си уча старателно...
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? - Главно мързела или несериозността ми по някои предмети
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???-Да докажа на всички и на себе си че мога и не съм чак такъв мързел.А и дипломата ми е важна все пак.
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?-разсеяност,проблеми които ме разсейват и заемат цялото ми внимание.
    Редактирайте си постовете,защото не съм написал подобни неща.

Добре..добре разбрах,че да копирате и паствате едно и също.

Ами липсата на мечти не Ви ли карат да изкарвате ниски оценки??

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Не съм се замисляла. Май е така.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Не съм се замисляла. Май е така.

Точно обратното е..

Мечтите искат действие(тоест по-малко време за даскало)

Като нямаш залепяш се здраво за книгата като културист за зоб и караш до край

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    по принцип си имам високи оценки, амм напоследък ми през т'ва, дали ще имам 2-ка или 6-тица..... няма просто какво да ми задържи вниманието, че да ме накара да ми пука
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Точно когато искарам лоша оценка просто си казвам за следващият път ще си науча по-добре. Опитвам се да съм все по-добра.Понякога не се получава, но не всички са перфектни.

Мега фен Аватара на Colouring
    Амбицира ме това,че някой ден ще ми се отплати това,че съм ги учила тия работи и не всичко е напразно.А на въпросът 'защо',отговорът е,че ми влизат в дипломата и просто самата аз ИСКАМ да изкарвам хубави оценки,без това да е бележкарство.А лошите ми оценки почти винаги са от мързел.

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Амбицира ме желанието ми да науча нещо повече, нещо ново, нещо интересно, нещо полезно, във всички сфери на науката и живота, да мога да ги използвам за собствени цели и да помагам на другите. Ето това е, което ме амбицира!
    Live now, this is your time!

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow
    .......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки??? да докажа на всичкии и най-вече на себе си,че мога!
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки? мързела,незаинтересованос та ми и проблемите,които не ми позволяват да мисля за нищо друго освен за тях .
    ++ - и това,че тази година кандидатствам и трябва да се стегна,ако искам да продължа в хубаво училище
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Повече от фен

.......амбицира да учите и да изкарвате високи оценки???
    А какво ви кара да изкарвате ниски оценки?
    Винаги ме е амбицирало за по-високи резултати, когато съм в конкурентна среда. Също така, когато дисциплината ми харесва и ми е приятно да уча. Когато получа публично признание за резултатите си също.
    Ниските резултати обикновено са резултат от проблем в средата, в която вървят ежедневните уроци и лошо отношение на преподавателя спрямо мен. Старая се все пак нищо да не успее да ме демотивира.

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Искам хубава оценка на дипломата, по всичко тоя година се амбицирам да уча, освен по математика/понеже просто не ми се отдава и нищо не разбирам/, но обикновено в 11 или 12 клас започват да се амбицират да учат/но е малко късничко, щото оценките от 9 и 10 клас също влизат в дипломата и аз 9-ти клас като бях ми бяха много далечни матури, балове и тнт, но ето, че бързо се мина времето и станах 12 клас, и ся ниските оценки, които съм имал в 9 и 10 клас не мога да ги променя и успеха от дипломата пада, тъй, че още от 9-ти клас почвайте да учите, щото в дипломата влизат абсолютно всички предмети,които са се изучавали от 9 до 12 клас+ЗИП-овете и матурите

оценката се получава по този начин:
    средно аритметично от общообразователните предмети+средно аритметично от професионалните предмети+ средно аритметично от двете матури и след това от тия 3-те оценки се прави средно аритметично и се получава оценката за дипломата

Какво ви амбицира да учите и да изкарвате високи оценки? - Това, че от девети клас нататък започват всички оценки да се считат за дипломата...
    А какво ви амбицира да изкарвате ниски оценки? - Мързела...но гледам да изкарвам по-малко ниски оценки. Напоследък съм много мързелива, но ще се оправя

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Опитвам се да изкарвам добри оценки,за да имам обща култура..То не е много за оценките.Важното е да имам знания.Тоест..Оценките ми са важни за дипломата и затова се старая в училище. Като изкарвам лоши оценки е ,защото или не ми е останало време да уча,или съм нямала желание или не съм разбрала,че имаме тест.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Уча, за да мога след това да живея!
    awerw

Супер фен Аватара на fenasf
    Нямам амбиции. Майната му на ученето.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Амбицираме интересен урок и примерно ако някой учител ми е писал леко по-висока оценка, казал е нещо мило, а и изобщо го гледам,че е някакъв супер добронамерен, все иска повече и повече да ти пише .

А мързела и злобните учители, който си мислят,че всичко знаят, винаги са прави и ти се сърдат ако кажеш нещо грешно, сякаш те са се родили научени, ме карат да изкарвам лоши оценки.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си