Имам връзка от разстояние от година и половина,не питайте защо-просто винаги съм имала усещането,че искам да съм с този човек,много го обичах и т.н. Наскоро станах мн кофти неща. Впрочем,просто сега излязоха наяве. Сега уча в чужбина и той ми беше на гости. Всичко мина добре. Прекарахме си супер заедно. Миналата зима по едно време той нещо ме съмняваше с поведението си, не си личеше,че иска да е на 100 процента с мен. Това лято се оправи и постоянно бяхме заедно, като цяло беше много по-искрен. Наскоро му набарах паролата за фейсбук и му прочетох съобщенията. Преди бях виждала на телефона му съобщение-''Нея чукаш, а крещиш моето име..поправи ме ако греша.'' Моят приятел миналата зима наистина се държеше странно и сега от съобщенията му във Фейсбук се натъкнах на покъртителни неща-писали са си толкова милчки неща от типа на липсваш ми, пращали са си съобщения, той буквално си я е зарибявал... Въпросната го настройва против мен и често в разговорите им се натъквах на -''ти заради единия секс с нея..'', сега му беше писала,че е дошъл до чужбина само заради едното чукане.. явно е имало някаква закачка между тях, не знам,това много ме нарани. Той наистина в последно време беше различен,но си знаех,че имаше нещо миналата година. Като прочетох съобщенията му, му писах в скайп колко наранена съм от всичко, че не мога да повявам..Също тя му беше писала нещо за мен-от половин година си с тая..а той(тва е от миналата зима)-еми то не е официално. А аз толкова много държах и тогава на него ! Това лято се обвързахме много повече, смисъл,че постоянно се виждахме и мисля,че не е имало чак такива простотии,но онази продължава явно да го навива против мен, явно иска да е с него. ''Сещали'' са се един за друг,пращат си някви песнички..абе нз.. И като го питах-те са само приятели. Сега той е крайно засегнатият и не иска да говори с мен,пише ми грубо в скайп... С тази са се виждали скоро,защото и тя се е връщала от чужбина.. но според моя приятел аз му нямам доверие прекалено много и твърди,че с тази са си приятели и така просто си говорят. Сега съм адски объркана и се чудя кой е по-прав и кой е виновен в тази ситуация-нито аз съм права,че му навлизам в личното пространство, нито той може да се зарибява с друга,докато е с мен-ако ще го прави,да къса с мен.. И - казахме си много груби думи по скайп и сега като цяло той избягва какъвто и да е контакт.. Как да се разреши ''случая'' ? Той ме пита дали късам с него, защото аз му казах да не ме замесва,ако смята да прави простотии, че аз няма да участвам в тази игра... Днес той ми казва да не го занимавам.. Е,ами не знам вече какво да правя. Съвети?