Цитирай Първоначално написано от robles
Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
миличка наистина ти съчувствам,но не съм на мнение да го зарежеш.. виж.. твоята грешка,че си му нарушила личното пространство е по-малка от това той какво е писал... според мен е най-добре колкото може по-скоро да се видите,а преди това щом връзката ви е от разстояние да му напишеш така и така,да го помолиш да спре да се държи така - ти също спри ! и да поговорите на дълго и нашироко... целта на този разговор и за двамата трябва да е стигане до едно мнение и едно решение.. той може пак да си е приятел с това момиче (за малко да я обидя,защото такива ги ненавиждам) но да не си пишат така.. а ти да спреш да му влизаш във фб. да му четеш смс-и и съобщения във фб. ... ако поговорите и това не се повтори може да сте заедно.. виж.. понякога момчетата правят някой грешки и не мислят.. дръж се мило с него и поговорете..надявам се,че ще се оправите,защото една дълга и хубава връзка не си струва да се разваля заради едно отклонение или заради една.. ох айде няма да я обиждам.. айде успех
Ти добре ли си ??? Любовта в една връзка никога не е на първо място, моето момиче. Въобще не си струва за едната "любов" да се оставяш да те правят на балък. Колкото и да боли. Аз не бих го допуснала тва повече.

Тая е наприказвала една камара неща против теб, а той даже не си прави труда да те защити... да защити връзката ви. Смятай колко му пука...

Аз не бих се занимавала повече. И не мисля, че си виновна, дори да си му ровила в "личното пространство", явно си имала причина да го направиш и с право си я намерила тая причина...

много, много съгласна съм. с тая "любов" дето нито значението и знаеш (FuCKkK13) ще си умрете прислугвайки на някой дришльо.

авторке, не се занимавай с тоя повече. още тогава те е съмнявал, сега си разбрала каква е работата, а и до колкото разбрах те и до сега си пишат, така ли? това може само да ти подскаже какъв е той. не е само другата виновна, че изобщо съществува, защото той, ако беше човек на място и държеше на връзката си, нямаше да си позволява подобни неща. че и да се прави на адски обиден после.