- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кремчета за лице
Аз си ползвам нощният крем на Ивостин за мазна и проблемна кожа и ми се отразява много добре.
Има нощни кремове, които стават за по-млада кожа, като разбира се са много малко.
За да не правя нова тема ще питам тук. http://static1.framar.bg/product/garnier-dry.jpg
^^ Тоя крем по-мазен ли е или..? Виждам, че е за суха кожа, а точно такъв ми трябва, но искам да не е мазен(да става за преди ФДТ) .
ми то пише, че е за всеки тип кожа, не ми я омазнява, хидратира я и я прави мека, а аз съм със суха; според мен става и за млада кожа и не я натоварва, но ще питам за всеки случей козмитички или дерматолози да видим какво ще кажатПървоначално написано от Biskfitka
p.s. сори за спама![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Има в Бг Мама тема за серията, може би там да попиташ къде във Враца се продават...Първоначално написано от heybugsbunny
Vikencheto - всеки тип не означава за всяка възраст. В крема има химия и ме съмнява изобщо да има мед и мляко. Ако можеш погледни състава, защото предполагам, че започва с Aqua и завършва на нещо с "paraben" накрая.
Аз като си ги купувах,мисля,че не пишеше,че са за всеки тип,в главата ми се върти нещо като смесена към суха,но както и да е :дПървоначално написано от Vikencheto
Имах предвид да си вземеш крем,който можеш да ползваш и през нощта и през деня,но да е подходящ за годините ти Л![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Rebirthing
идеята ми беше, че никъде не пише, че запълва бръчки, прави кожата по-стегната и т.н.; доколкото си спомням беше нещо от рода на "прави кожата по-мека и я хидратира". За съжаления изхвърлих опаковката, но ще се опитам да проверя в нета за повече инфо. Biskfitka разбрах какво имаш предвид, като ги свърша тези може така да направя
![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Аз ще ви препоръчам една козметика която е много качествена и ефтинка.Пробвайте и ще се уверите, нама по-хубаво от българската роза а ако не ми вярвайте си вземете една розова вода която струва 2-3 лева и си обтривайте лицето един път на ден.Ефекта е невероятен!
www.enasmarket.com
Аз съм с този на Oriflame на Essentials и съм много доволна. Не ми омазнява кожата изобщо, но аз и го слагам от дъжд на вятър. Иначе от време на време почвам и този на Biofresh Yogurt of Bulgaria, и той е хубав.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en