.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз си ползвам нощният крем на Ивостин за мазна и проблемна кожа и ми се отразява много добре.
    Има нощни кремове, които стават за по-млада кожа, като разбира се са много малко.

За да не правя нова тема ще питам тук. http://static1.framar.bg/product/garnier-dry.jpg
    ^^ Тоя крем по-мазен ли е или..? Виждам, че е за суха кожа, а точно такъв ми трябва, но искам да не е мазен(да става за преди ФДТ) .

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Vikencheto
    Наистина ли е токова вредно да се ползва нощем крем, когато си с млада кожа? Аз съм на 15 и си ползвам и нямам някакви проблеми. Сега съм с REGAl с мляко и меди съм доволна. Преди това ползвах на Ейвън и пак нямах оплаквания. Сега съм решила да карам само с български кремове, защото казват, че са много добри
    И аз имах дневния и нощния на Регал с мед и мляко,спрях да ги ползвам и разлика нямаше По-добре си ползвай някакъв крем за лице според кожата ти
    ми то пише, че е за всеки тип кожа, не ми я омазнява, хидратира я и я прави мека, а аз съм със суха; според мен става и за млада кожа и не я натоварва, но ще питам за всеки случей козмитички или дерматолози да видим какво ще кажат
    p.s. сори за спама
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от heybugsbunny
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    heybugsbunny, от кой град си ?
    От Враца.
    Има в Бг Мама тема за серията, може би там да попиташ къде във Враца се продават...

Vikencheto - всеки тип не означава за всяка възраст. В крема има химия и ме съмнява изобщо да има мед и мляко. Ако можеш погледни състава, защото предполагам, че започва с Aqua и завършва на нещо с "paraben" накрая.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Наистина ли е токова вредно да се ползва нощем крем, когато си с млада кожа? Аз съм на 15 и си ползвам и нямам някакви проблеми. Сега съм с REGAl с мляко и меди съм доволна. Преди това ползвах на Ейвън и пак нямах оплаквания. Сега съм решила да карам само с български кремове, защото казват, че са много добри
    И аз имах дневния и нощния на Регал с мед и мляко,спрях да ги ползвам и разлика нямаше По-добре си ползвай някакъв крем за лице според кожата ти
    ми то пише, че е за всеки тип кожа, не ми я омазнява, хидратира я и я прави мека, а аз съм със суха; според мен става и за млада кожа и не я натоварва, но ще питам за всеки случей козмитички или дерматолози да видим какво ще кажат
    p.s. сори за спама
    Аз като си ги купувах,мисля,че не пишеше,че са за всеки тип,в главата ми се върти нещо като смесена към суха,но както и да е :д
    Имах предвид да си вземеш крем,който можеш да ползваш и през нощта и през деня,но да е подходящ за годините ти Л
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от heybugsbunny
    heybugsbunny, от кой град си ?
    От Враца.
    Има в Бг Мама тема за серията, може би там да попиташ къде във Враца се продават...

Vikencheto - всеки тип не означава за всяка възраст. В крема има химия и ме съмнява изобщо да има мед и мляко. Ако можеш погледни състава, защото предполагам, че започва с Aqua и завършва на нещо с "paraben" накрая.
    идеята ми беше, че никъде не пише, че запълва бръчки, прави кожата по-стегната и т.н.; доколкото си спомням беше нещо от рода на "прави кожата по-мека и я хидратира". За съжаления изхвърлих опаковката, но ще се опитам да проверя в нета за повече инфо. Biskfitka разбрах какво имаш предвид, като ги свърша тези може така да направя
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

козметика качествена и ефтинка

Аз ще ви препоръчам една козметика която е много качествена и ефтинка.Пробвайте и ще се уверите, нама по-хубаво от българската роза а ако не ми вярвайте си вземете една розова вода която струва 2-3 лева и си обтривайте лицето един път на ден.Ефекта е невероятен!
    www.enasmarket.com

Аз съм с този на Oriflame на Essentials и съм много доволна. Не ми омазнява кожата изобщо, но аз и го слагам от дъжд на вятър. Иначе от време на време почвам и този на Biofresh Yogurt of Bulgaria, и той е хубав.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си