- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върна момичето....
Тя е ужасно красива и бяхме много щастливи усмивката й е моето слънцее ... имаме спомени приключенияя уникалнии ..но един ден дойде една завистлива ***** и ме целуна пред нея и от тогава не иска да ми проговори нито да ме чуе седяхме заено а сега седи с една др. сттрадам ужасно много така и тя брат й ми казва колко е тъжна не яде и др... но не знам какво да правя дайтее съвети плсс ОБИЧАМ Я! немога без нея ;((((![]()
![]()
ако искате говорете с нея нз какво .. тя е Lilzz3 <3
Като те е целунало другото момиче ти как реагира?
Ако си и отвърнал на целувката има причина да те отбягва.
е как така идват някакви момичета и те целуват ? И като е "к*рва", защо не я отблъсна ??
Ужас... света свърши, вече не иска да стои с тебе на един чин. КРАЙ ! ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Омг.Ми ти не можа ли да и забиеш един шамар на тая ?!
Сууупер зряло щеше да е.Първоначално написано от againstyou
Е моля ти се, той като един напълно зрял мъж трябва да си държи на положението
А не да реве по форумите, но това е друга тема.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
трябваа лии даа пишешш такаа!?
да не говорим колко просто е съдържанието
NOH8
Първоначално написано от HotLife
това е запазена марка на набор 96![]()
иначе по темата- как викаш ти дойде другата и ти как реагира?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
продължавай с kypвата майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Отиди лично и говори с момичето си, сдобрете се и й обясни, че ти си нямало как да очакваш да те целуне първата к*рва, излязла на пътя ти.
Live now, this is your time!
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
А ти как реагира? И какво направи след това?![]()
awerw♥
WORSE!Първоначално написано от IseeDEADbodies
Няма да му дава пастелите за оцветяване.
...
...
...
...
...
OH SNAP!
![]()
кажи си "майната му" .... проблема е решен , тя да го духа!
Всички ме мислеха за мръсна гад , а аз бях просто човек от малък град !
По-добър от вас путки съм и по-НАДУТ! По - мотивиран, по - запален, пълно буре с барут! Пълен кош с идеи, пълна раница с теми! Пълен с рани, пълен с рамки и граници строшени!
И къв е смисъла да му пука на него дали ще изглежда зряло или не ? Заслужавала си го е.Първоначално написано от PinkPan7her
офф не схващате .. това за чина и някои др. неща не ги писах аз и не видях че са в текста НЕ СЪМ и отвурнал таз ку*ва е яла голям бой след това .. просто ем отблусваше е ние вече се събрахме де но тя ми е всичко и ВСИЧКО съм правил за нея бой покупки всичко но няква мишка кат оназ дет ми са дъха и някви ....аз съм в отбора по баскетбол и съм така да се каже от "известните" и никой не ми се пречка НИКОЙ до сега![]()
А ти що не я отблъсна?
Или просто си си седял и си я оставил да те целува.
Ти не си никакъв мъж щом не можеш да се противопоставиш на една жена.
Друг е въпросът,ако не си искал да и се противопоставиш,това вече е твой проблем.Значи си заслужил да я загубиш.