трябваше да ми дойде на 1 този месец а вече е 11.. не е ли голямо закъснение??
Няма дефиниция на "нормално закъснение". Може да ти закъснее с ден, два, десет, две седмици, даже на някои момичета не им идва с по месец.
Зависи до организъм и причината поради която ти закъснява. Ще ти дойде рано или късно успокой се.
Хах не,аз съм на 17.Просто миналия месец пих антибиотици и бях в чужбина до скоро.. но все пак не е ли голямо закъснение??
никога не ми е закъснявало с повече то седмица
Пила си антибиотици и от смяната на климата ... нормално е
Да знам,но до колко дни е нормално според теб??
При всеки човек е различно...
На мен от антибиотици ми е идвало 2 пъти в един месец ... На приятелки им е пропускало по цял месец ... Нормално е.
Оф,не знам направо полудявам...
Ее така като почнете. Толкова е близко до мозъка...
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Спокойно. И на мен винаги ми е бил точен като часовник, но преди 2 месеца не ми беше идвало 3 месеца поред въобще. Гинеколога каза, че е заради стрес или промени в климата и, че ще дойде рано или късно. И дойде.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако още веднъж повториш думата "нормално", ще те гръмна !
Като ти се струва чак толкова НЕнормално, отиди на гинеколог !?!
Ее много време.Това не е нормално.Каква е тая промяна в климата,какво е това чудо?
Щом си пила антибиотици и си сменяла климата е твърде вероятно да е от това.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен от пътуване в чужбина само,без антибиотици,ми закъсня 9 дни..не се плаши,нищо ти няма.
Believe in yourself.
Ми кажи на майка ти тя ще знае кво да направи , ако се притесняваш отиди на лекар , но изчакаи още малко
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Май ти отговориха.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire