.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тип кожа на лице

Как да разбера какъв тип кожа е кожата на лицето ми
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Повече от фен
    Наблюдаваш я и си правиш изводите. Мазна, смесена, суха, чувствителна.. кое му е трудното

Значи със сигорност не ми е мазна..
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Може и смесена да е. Аз моята уж я бях определила като нормална със склонност към изсушаване, чувствителна но днес направо ме заковаха, като ми казаха, че е свръх чувствителна и много склонна към алергии.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Мазна - лъщяща, като я пипнеш е мазна, доста склонна към пъпки, също и разширени пори

Суха - като я пипнеш е суха (тоест не е мека и еластична), като се ухилиш много, се появяват бръчки, после естествено се заличават... засега На места може и да се бели. Без пъпки и пори.

Нормална - без пори или много малки, като я пипнеш е мека и еластична, не се бели, няма блясък, почти няма пъпки. Може би в частност проблеми в Т зоната, като най-мазна.

Комбинирана - нещо смесено от нещата по-горе в различните области по лицето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си