- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ако не можете да оцените живота, погледнете това момче.
Как успяваш да събереш мнението си в емотикон?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
смееш се,но не си права,доста лицемерничиш.Не може да говориш такива глупости.Първоначално написано от ledenakrasota
това значи,всеки път,когато нещо ме издразни,всеки път,когато не спечеля нещо,всеки път,когато загубя,всеки път когато стане нещо да си казвам..ех споко бе , има хора без ръце..не може да се примиряваш с нещата и да не ти пука за проблемите ти само щото имало и по-зле рофл..и каква силна воля има извинявай?Той трябва да живее така,няма избор,силна воля..боже.той просто живее и си намира занимание..
[20:41:53] Scream.: просто евала му правя на момчето..
*сън*
![]()
![]()
![]()
"Намира занимание" ?!![]()
![]()
![]()
![]()
Какво си казваш е твой проблем.![]()
Всеки път, когато си запозная с такъв човек, виждам как се ядосвам за глупости, а не оценявам и поздрава на съседа.![]()
Вместо да се мрънка, де работи здраво.![]()
Хората с травми и успели да бъдат пълноценни, въпреки недъзите си са пример.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
съгласнаПървоначално написано от lightcameraction
+ това... както каза лайтдърабъра... той трябва да живее така...
Означава ли, че щом има хора като него, ти, аз и всички, които нямаме такива проблеми, не трябва да искаме да сме нещо повече от това, което сме? Да искаме още и още, за да се развиваме. (Това разбира се, не значи да не ценим това, което имаме.)
Аз ако мечтая да стана фотограф, трябва ли да си кажа "О, то има хора, които няма какво да ядат, има сакати, слепи, глухи и болни, аз не трябва да съм щастлива и да искам нещо такова, защото трябва да съм благодарна, че не съм като тях." лол
4XCOKИ
Да де. Ето го лицемерието.Първоначално написано от ledenakrasota
Утре ще забравиш това клипче и ще си развяваш крачетата по магазините. = )
4XCOKИ
ОМг.. О.ОПървоначално написано от horacio
Първоначално написано от ShtrudeL
Ти вярно спирка нямаш?![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
проблем ли ти е че казва истината?Първоначално написано от ledenakrasota
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Първоначално написано от DoubleDMG1
начи такива защитни реакции ги обичам най-много
Каже ти нещо отбито с 10 емотикона, колкото да кажат "Тук се смей!" или "Аз ти се подигравам!" като пречупено през призмата ми го приемам като "Аз съм патка и не знам какво да кажа. Също така ме дразниш изключително много и искам да ти бръкна в окото."
трололо
Нищо лично към никой (защото знам, че ще има засегнати)
4XCOKИ
Всъщност да-евалата на момчето за волята.Не ми пука,че има деца без дрехи.Може да се хванат да помагат на някой,да вършат няква работа.Ето един пример,че има ли желание има и начини.Няма ли желание има оправдания.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Първоначално написано от Greennight
![]()
Видях го, стана ми кофти. Гадно ми е и за всички хора в подобно положение. Как обаче това ше ме накара да осмисля живота си? Хората имат проблеми от различно естество, не знам колко малоумен трябва да си, за да ти стане по-добре, след като разбереш че има хора, които са по-зле от теб..
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
ами явно колкото ledenakrastaПървоначално написано от RedArmy
![]()
n00bs