- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фдт ест ;д
ЗдравейтеСподелете в тази тема, какъв фдт използвате, доволни ли сте и ценатаа
![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
impala №3![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Първоначално написано от ChastityMeyer
Пълен боклук, ебавате се с кожата си направо.
Фон-дьо-тен ползвам адски рядко. Ако ползвам, то е или Фотореди на Ревлон, или Шанел, или Ланком, или Клиник.
Everything changes, but beauty remains ...
Алооооо,не всеки може да си позволи изредените от теб марки.Първоначално написано от PullMeCloser
Аз постоянно ги сменям и не съм доволна от никои.Е доволна съм първите два дни,явно ми омръзват.
п.п.Няма ли достатъчно такива теми?![]()
Знам, че не всеки може да си ги позволи, но има далеч по-качествени продукти от Импала за малко повече пари, не мисля, че можеш да го отречеш. Пък и все пак става въпрос за кожата на лицето ти.Първоначално написано от BoCupycake
Everything changes, but beauty remains ...
Първоначално написано от PullMeCloser
Има,хубави марки за по 15 кинта,но Импала си цапат и покриват доста,за това ги блазни мисля,е то след време ще им се стъжни,ноо ...
Първоначално написано от PullMeCloser
И на мен изобщо не ми харесва.. стои като маска и ако си с по- мазна кожа след час-два все едно ти се разпада лицетоаз използвам http://beautycosmetic.biz/maybelline...en-p-1487.html и не е скъп
не използвам фон-дьо-тен.... не мисля, че имам нужда от това... а и като ги гледам момичетата в класа, колко плашещи са, все едно са с маски на лицата..... басси![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
завиждам ти ;/ на мен хич не ми харесва да се мацам ама съм с проблема кожа ии да.. амаа това че момичетата от твоя клас не знаят как да се гримират не означава че всеки който използва дон дьо тен изглежда такаПървоначално написано от thegreenzombie
![]()
Diorskin Forever. Все едно нямам фон дьо тен.![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Аре хората които не ползват фон дьо тен да спрат да дрънкат глупости,моля.
Това,че има момичета които не знаят по - колко да си слагат и прекаляват не значи,че е ненужно и седи грозно.Не случайно за снимки и предавания гримьорите го използват,лицето може да се омекоти много при правилно и умерено нанасяне,според мен.
Съгласна съм,че всекидневното му използване не е много одачно и все пак...![]()
научи се да пишеш.. и после тръгвай с грубия тонПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Първоначално написано от CupcakeKitty
знамм.... и все пак съм против използването... приемам го само когато наистина има нужда от него....![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ти малоумна ли си?Първоначално написано от CupcakeKitty
![]()
Как изобщо разбра тона?![]()
И кое от написаното е грубо?
Сега,че имам две,три грешки няма да седнем да ревем, я...на всеки се случва,успокой се.![]()
Първоначално написано от BoCupycake
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Аааах колко мило ИЗГЛЕЖДАПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Това беше за другият текст,сега е грубо.Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
Много си чувствителна CupcakeKitty.
^ ей.. айде стига със спора.. всеки има мнение и ест. че е добре да се аргументира,но до там
![]()
аз ползвам фдт. мн мн рядко.. т.е. 3-4 пъти в годината.. и ползвам аффинитон и кислородния на орифлейм![]()
бтв. импала наистина не са хубави...поне слагайте крем преди да ги нанасяте.. то преди всеки фдт. трябва ама при тях си е направо нужно..
бтв. наистина има доста такива теми,но няма нищо![]()
извинявай, но на теб може да не ти харесва, но на мен много ми харесва, но не го ползвам толкова често, а в месеца поне 1-2 пъти да се случи да го използвам.Първоначално написано от PullMeCloser
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Фон дьо тените на Импала не се изчерпват само с тоя в тубичката.![]()
Има още един вид, с дозатор, за мазна кожа, който си има слънцезащитен фактор(а тоя в тубичката няма) и разликата между тоя и първия е балкан разлика(от първия зверски се обривам).
В момента ползвам някакъв на Мейбълин и тоя с дозатора на Импала - честно казано, къде-къде по-доволна съм от Импала, а уж Мейбълин е по-прехвален и от по-висок ценови клас. Само дето, докато той става на петна и оранжевенее жестоко след няколко часа, то тоя с дозаторчето грешка няма - лек е, слива се идеално с кожата, не си променя цвета и издържа едно 10 часа, показателен факт колко добър е, че на който кажа, че съм с фон дьо тен, се учудва.
Иначе Импала-та в тубичката е просто покъртителна, наистина. Седи така, все едно си си пръскала лицето с латекс, трудно се маха и ужасно запушва порите.
С'а сорЕ, че поста ми звучи като реклама на Телешоп, просто реших да уточня. Не споря, че навярно има и по-добри фдт-ни, на всеки предпочитанията му са различни, просто към момента не намирам за нужно да търся и да опитвам други, след като съм си намерила моя фдт.
Първоначално написано от NambyPamby
Този за мазна кожа на каква цена е?
http://4.bp.blogspot.com/-_bL6-b70i9...nglasting1.png
http://www.comparestoreprices.co.uk/...foundation.jpg
http://www.supercouponlady.com/wp-co...0/10/estee.jpg
Поне на мен най-добре ми действат Импалата и Ейвън ..но и Естито не е лош.. но не е мн покривен![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Essence stay all day все едно нямам фдт,стой перфектно.И откакто ползвам фдт почти не ми излизат пъпки
Имам и матиращия на Манхатън и той е хубав,но не е много за моята кожа.
А за Импала,веднъж реших да си сложа на една пъпка,защото бях при баба ми (нейн е ) ,а не носех мои гримове.Кожата започна да ме сърби ужасно много![]()
Шофирай разумно - стигни жив!