- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Омръзна мии ..
Значии .. както винаги . основната тема ДИЕТИТЕ .. Таа ето и моята история и искам да ми кажете къде бъркам
Сутрин не закусвам,обаче от преди 3 дни почнах да си купувам някакви вафли с мюсли за закуска, защото докато свърша училище почва да ми стърже корема и ми е гадно.... пия 3в1 в 7:30 и после към 10 ... . Последните 2 години много рядко да ми се случи да хапна нещо сутрин. И после се прибирам и си правя фрапе (това просто не го пропускам традиция ми е, ама си мисля, че нещо то ми насмита нещата, не знам вие ще кажете), хапвам нещо сготвено със пълнозърнест хляб или със сухар, а сладко на обед не ям .. може БелВита ама рядко. Вечер пак готвено със сухар или пълноз. хляб, а сладко много рядко примерно ако има течен шоколад кусвам 2-3 лъжици и това ми е. Общо взето избягвам тестено и сладко ама не съм ги отказала на пълно
Та такаа...
Ти на диета ли си?![]()
Закуската е най-важното ядене за деня.Би трябвало да е и най - обилната,но и аз не закусвам и няма как да се случи да ям повече от плод или нещо сладко.
Но закусвай,плод,овесена каша,трици или корнфлейкс,ще си сита по - дълго и на обяд няма да се натъпкаш,защото си примряла от глад.![]()
Амии не точно диета смисълл някакви ограничения .. как мислиш тая вафла ( уж диетична) подходяща ли ее ..??Първоначално написано от BoCupycake
Да не са онези подобия на CORNY ?
Musli bar май бяха![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
ее това е http://prikachi.com/images/960/4028960c.jpgПървоначално написано от DarknessAngel
Закусвай сутрин плод или мюсли с нискомаслено мляко. Тези "вафлички" ги изключи тотално, ако наистина искаш да свалиш килца. Фрапе какво ще рече!? И що за традиция трябва да е това!? DROP IT OUT.
Ограничавай соленото, пърженото, тестяното. Този течен шоколад най-добре го замени с черен, 1 редче ще е достатъчно.
От сготвено до сготвено има разлика. И не очаквай да отслабнеш, ако не приемаш и достатъчно плодове и зеленчуци.
Движи се повече. В комбинация с правилен режим, нещата ще се получат.
Фрапе е мляко с кафе общо взето, обаче студено .Първоначално написано от MissChocolate
Знам какво е фрапе. Просто ти се учудих на традицията.Първоначално написано от bet3to
![]()
Никога не закусвам, но закуската е най-важна. Може да ядеш варени яйца примерно. Вечерята да не е след 7. Общо взето, защото не погледнеш 90-дневната диета ? - то си е точно хранителен режим, не се лишаваш от храна, просто ядеш разделно и е доста ефективна.
90 дневната я правих цяло лято и съм свалила 1 -2 кг. Немога да си обясня защоо..Първоначално написано от Goddess
Това е невъзможно.Първоначално написано от bet3to
Или не си я правила както трябва или нямаш какво да сваляш.
В момента имаш ужасен "хранителен режим".
ДА, да нямам какво да свалямПървоначално написано от Ankh
.. еми не знам може би грешката ми беше че не закусвах
О, ям ги същите в училище, дори х2не знам дали са вредни, но са мноого вкусни и засищат.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Грешката е и в сегашната ти храна и преди сигурно пак си правила същото,И на 90дневна и на каквото и да си.
Първото,което почваш да свикваш да ядеш сутрин,второ гледаш си храните,трето грамажа може и да е на око . Или най-добре си вземеш за 1 ден каквото ще ядеш и си го разпределяш.Така си е чиста работа..
Изключваш всички боклуци,които ядеш.Бадеми или орехи за мазнини (контролирано) , извара и яйца (можеш да си направиш много вкусна мусака от това) ,вземаш едни витамини и спираш плодовете,добавяш малко зеленчуци и това е.
Бе, не е като да й е чак ужасен хранителния режим, ама е бая безотговорен.
1. Закусвай - плодче, овесени ядки, вафли/кроасани само в краен случай, когато нямаш въобще време. Не вярвам да не продават плодове в близост до училището ти, а овесените ядки/мюслите супер много засищат за дълго време, само дето на мен примерно ми подуват стомахчето.
2. Фрапето и 3в1 са бъкани със захар, тва са едни допълнителни калории, само че празни. Пий повече вода и чайове вместо кафе, или пий чисто кафе.
3. Плодове и зеленчуци включвай в менюто си, гледай да хапваш салатка на всяко ядене, в момента е сезона на зелевата салата, на салатата от цвекло и моркови, в супермаркетите изобилства от всевъзможни зеленчуци, така че... не е трудно.
Не виждам нищо лошо иначе в яденето на домашна храна.Пак зависи колко мазнина се използва, но домашно приготвеното ястие е манна небесна в забързания живот, който водим. И е похвално, че рядко ядеш сладко, аз не мога така.
![]()
Почвай да правиш новото меню и поствай.Интересно ми е какво ще излезне и какво си разбрала от тези 2 страници вече ..
Като за начало вземи да ядеш закуска,може да ядеш овесени ядки с мляко и мед и няма да огладняваш до обяд.И ако наистина искаш да отслабнеш спри това 3в1 и фрапето,но най-вече 3в1-то,защото от него се пълнее.На обяд може да хапнеш бъркани яйца в тефлоновия тиган с малко сиренце и една филийка хляб.За вечеря яж нещо диетично,примерно пилешко месо със салатка.И не забравяй да пиеш повечко вода.
Да ... имаше период когато бях с 10кг по-слаба. Ядях само вечер и много малко, но тогава бяха други обстоятелствата... бях си харесала едно момчее и такаа ...А за храна от която се чувствам подута нее се сещамПървоначално написано от Rebirthing
Ами малко трудно да закусвам като днес станах в 12, но в момента ям корнфлейкс с кисело млякоПървоначално написано от HolyShit
Добрее де, а след като 3в 1то и фрапето са калорични какво да пия (не обичам еспресо) , а не мога без кафе
А с мляко може ли .. смисъл с мед и млякоПървоначално написано от titinkaa