- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Омръзна мии ..
Еми може,но не си пълни чашата до горе с мляко,а си слагай малко,колкото да ти обърне вкуса на кафето.Първоначално написано от bet3to
Такаа ... Извод: мога да си правя фрапе с 2 ч.л. нес и 1 ч.л. мед и с малко мляко ...![]()
+1Първоначално написано от DarknessAngel
![]()
иначе не знам защо всички се тормозите с тези диети.. просто хапвай повечко зеленчуци и плодове и се запиши на някакъв спорт и толкова,а и рязкото отслабване не е препоръчително нали знаеш..
+Първоначално написано от FuCKkK13
И много вода. МНОООГО вода, плодове, зеленчуци, умерено-месо и сладко, спорт и това е.
Съвсем възможно е.Първоначално написано от Ankh
И стига с това "нямам време". Всеки ден съм на някви сипове, вкл. събота и неделя, втора смяна съм, уча в центъра и имам време да стана, да си науча, да си направя упражненията и да си оправям косата дори!
Консумираш прекалено много сладки неща - 3в1,фрапе,2-3 лъжици шоколад (мале аз една не мога да изям),вафли и като за капак ядеш нездравословно
Никакви зеленчуци или плодове,липсва нормална закуска ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Говоря ти да пиеш черно кафе,а не нес кафе,и фрапе не може да пиеш,защото то е цяла чаша с мляко.Като казах,че може мляко имах в предвид да слагаш малко количество около 1с.л.,колкото да ти е по друг вкуса на кафето,все едно слагаш течна сметана,същото количество слагай мляко.Първоначално написано от bet3to
Твърде много шляене с приятелки и пиене на кафе?Първоначално написано от bet3to
![]()
Ядеш супер нездравословно. Няма как да очакваш да има резултат.
От 1:30 следобяд имаш бая време за 1-2 часа фитнес. Не се оправдавай.
Никой не е казал, но действа много добре.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Das Feuer liebt mich
Да речем, че ще спортувам след училище, а какво да спортувам (на фитнес не искам) , вкъщи имам кростренажор ???
Еми спортувай на него по 30-40мин и отделно прави коремни преси.
На мен най вече в краката ми е проблема .. кое е най-добре за крака ??
Сутрин трябва да хапваш повече, защото това е най-важното хранене за деня. Може да опиташ с повече плодове и спортуване, но недей да гладуваш.![]()