.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Какво може да е това?

Имам проблем (преживях едни неща) не са болка за умиране, но ми е трудно. Та вечер трудно заспивам, постоянно мисля какво ще стане по нататък, почти нищо не помня, само за това мисля и се чувствам променена. На 18 съм. Дали не е някаква депресия? Искам да се оправя, искам да стана както преди
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Фен
    Град
    Костинброд
    Сподели с някого какво те мъчи, ако мислиш, че ще ти олекне.. ако не занимавай се с други неща, с които няма да мислиш много много за това, което те тревожи... Ако няма с кого да споделиш насреща съм дори и да не се познаваме....
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Нормално е след стрес... и аз съм така от няколко дена. Случи се нещо...знам, че ще боли и ще мине, но не мога да спра да мисля за това, само това ми е в главата, дори някой като ми говори не мога да се съсредоточа в разговора. Ще мине..просто наистина сподели на някой, говори за проблема на го оставяй вътре в теб. И гледай да се разсейваш колкото се може повече.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Поговир с някой или отиди на психолог не го таи в себе си ще се почустваш много по - добре . Ако не искаш опитаи се да го преживееш
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Meне ми звучи повече като невроза,не депресия.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Нормално е след стрес... и аз съм така от няколко дена. Случи се нещо...знам, че ще боли и ще мине, но не мога да спра да мисля за това, само това ми е в главата, дори някой като ми говори не мога да се съсредоточа в разговора. Ще мине..просто наистина сподели на някой, говори за проблема на го оставяй вътре в теб. И гледай да се разсейваш колкото се може повече.
    Споделям, споделих нашите, ходих на психиатър - предписа ми Деанксит и Лексотан...не искам да го пия много тоя лексотан, но ако това е единствения начин да се оправя...
    Каза ми да пия Деанксит сутрин и обед по 1, а лексотана вечер + дорминорм..
    Положението е адски зле и даже самата не мога да определя от какво е..Страх ме е да излизам и да говоря с приятелите си, защото нямам никаква тема вече просто блок отвсякъде..
    Преди се интересувах от на хората проблемите, забавлявах ги, но сега нещо не става, дразня се от най-малкото, но си мълча. Когато ми званят гледам да отбягвам разговорите, всеки го забелязва, че не е както преди. Забравям най-елементарни неща за мен преди, и всякаш всичко правя по-навик...
    Не мога да вникна във филм..нямам желание за нищо освен да се оправя..
    Случват ми се странни неща, сънувам странни неща, не мога да се концентрирам върху нищо...
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си